Што ако Грција стави вето за Влез во НАТО?

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
hehehehe kolku ste pateticni toa partiskite vojnici samo da znaete...... ja prefrlate topkata ko bozem drugite ste poarni, barem ne prajte muabeti, koga ubavo se znae deka sekoj go brani lebot sto go jade ... ako ste pametni barem malku, ke bidete konstruktivni vo muabetot okolu imeto... da gledate objektivno..... i iskreno bi kazal i licno sum na stav PROMENA NA IMETO NE SMEE DA IMA... KE IZGUBIME POVEKE, OTKOLKU DA DOBIEME....
he,he...partiski vojnici??? koga Grujo ke napravi nesto dobro kazuvame BRAVO, koga ke tresne nesto bezveza go KRITIKUVAME, sekoja i secija glupavost ja kritikuvame...toa ne e dopustena osobina za "vrabotenite" na odredeni rabotni mesta.....do sega ne se pokaza bas kako treba...mozebi samo se zagreva..:) moze mu trebaat dve godini za toa...pa posle brzopotezno slavno da vleze vo istorijata na Makedoncite.... :)
Normalno deka nikoj NORMALEN ne bi se slozil so promena na imeto POD DIKTAT,POD PRITISOK !!!
Vo relaksiran proces ..podkrepen so nekoi SOLIDNI SUSKAVI ARGUMENTI i vleznici za NEKOI KLUBOVI....moze bi i ke se dogovorime za nekoja gorna,dolna,demokratska ili slicna odrednica za da ja odredime mestopolozbata na nasata REPUBLIKA....:)......vaka epten ne ide.....na suvo :)
Isto taka uste pomalku so promena na PREZIMETO...: a toa e MAKEDONEC,MAKEDONKA (MAKEDONSKI....), a vsusnost za toa se raboti....zaradi toa e celava ovaa guzva...koja site sakaat da ja maskiraat so maslinovi grancinja.. nikomu ni na grckive cigani ni na EU pedofilite ne im e gajle kade e Makedonija...nim im e vazno da nema MAKEDONCI...bez niv Makedonija e supliva suva tikva...ke mozat sto sakaat da si pravat so nea....

A NATO e voena alijansa, i nisto poveke,za da ni znaci tolku mnogu.... a ako nekoj mu e strav deka ke ima konflikt so kosovskite fanatici... onda znaci go nema dostoinstvoto da zastene pred svojata porta i da kaze NE, OVA E MOJOT DOM....
NATO e veke podolgo vreme se samo ne voena alijansa i treba da se bide vnatre , ako dobivkite se pooogolemi od zagubite i ako toa ne bara da si ja dademe dusata na gavolot ......togas e vsusnost podobro da go povleceme detonatorot.....

Inaku ako ve interesira i mislenjeto i mojot stav okolu EU, moze da vi kazam deka malite pretprijatija, nema da izdrzat ni sekunda protiv golemite korporacii... golema pridobivka e VIZITE(ke gi nema i nema da mi gi otecuvaat jajcata so dokumenti, ko demek tolku mi e za da vlezam vo nivnata drzava, a koga odam cisto da prosetam)... drugata pridobivka e ke se zgolemi izvozot, zaradi namalenite carinski davacki, i produktite ke se pokonkurentni so cenite ... inaku MKD na evropskata mapa se gleda kako drzava farmer... oti i taka nemame so drugo da ponudime...
malite pretprijatija bas ke prknat...pogolem problem ke imaat golemite osven onie koi ke bidat KUPENI......
Framer drzavi ke stanat za godina dve.... site...no ke mnooogu bide bitno da bides najjuznata zelena zemja.......barem uste edno dva tri veka...dodeka i taa ne pozolti pod zeskoto sonce :)

by the way.... ic da ne e za nekoja godina ke mora da ne zemat, nema sansi da ostaneme ko crna dupka na balkanot... sega samo ni pravat iluzija ko demek sega e sansata i druga nema.... znaat deka ja usraa rabotata so KOSOVO, pa sega nas demek ne spasuvaat .... prikazni za mali deca....
za nekoja godina ke ne nema kako trgnalo........:) dupkata ke ja popolnat okolnite hieni...i sega gledas ligi im tecat.... :)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Ако грција стави вето, сите генерално ќе ја пееме оваа:

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Ако грција стави вето, сите генерално ќе ја пееме оваа:

Ако стави, нека стави...Нека се носат у п***у материна со се нивното вето и Саркози и Бакојани и Куроманлис.... Не ка се ебат сите, доста чекаме во неизвесност, џа или бу. Чекањето на смртта е полошо од самата смрт. Да живее МАКЕДОНИЈА !!!!

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Tocno taka. Zosto ne gledate deka mozat samo da ni pushat?

Ne smejat da si dozvolat Palestina na Balkanot, poradi toa sto balkanot e bure so Barut, odnosno visko-brizanten eksploziv, mnogu poopasen od barut.

Iako nekoi tuka izgubile mozebi doverba deka ima i Gemidjii i Serdari, mnogu e jasno deka dokolku odat na hard.kor varijanta, da probaat so sila da ne osvojat i da ne podelat, Grcija so edna ili povekje sosedni drzavi, samo ke si nanesat smrtonosna rana!

SAM SEBE GO BESHE UBIJAL ke bide rabotata, zato sho bilo kakov konflikt od takov karakter, ke donese meshanje na drugi, treti, cetvrti, petti zemji...

I togas ke nema granici tamu kaj sho se denes, patot na sekoj mlad, star, bilo kakov patriot ili lud Makedonec ke bide otvoren, za da krene razni banki, stanici, avtobusi, ucilista vo vozduh.

Nemaat podloga da odat na okupacija, zatoa sho ke moraat do eden da ne istrebat, samo toa im e careto.

Da ne zboruvam kolkava ni e dijasporata, a nema virus "anti-makedonitus" koj sho ke gi unisti site Makedonci.

Zato NE SMEE da se podklekne pod uceni Imeto ili Veto, KOJ GI EBA!

i kraj vekje na vakvi muabeti, dajte toa besilkite da ne svatat politicarite malku poozbilno...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па јас цело време го чекам тоа толку зборено вето.
Бла бла бла бла бла...вето...бла бла бла...

Член од
26 јануари 2008
Мислења
61
Поени од реакции
1
ги враќаме сите војски од секаде и све пишеме со РМ

Kajgana Shop

На врв Bottom