Шпекулации

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
jove_bt напиша:
Како пто кажа Тино се шпекулира дека К.Пизаро веќе потпишал со Челзи се чека само официјално презентирање на трансферот од страна на Челзи кои оваа година известија дека нема да летаат со мултимилионски трансфери и затоа гледаме веќе две нови засилување донесени на free трансфери.
Друго после неколкуте одлични засилување на Манчестер Ј. се шпекулира дека се заинтересирани за уште еден супер играч Анелка.
Исто така Тоти бил забележан во Барселона која се спрема да го продаде Ето и да донесе некое друго звучно име како на Пр. Анри.
Дај разјасни што подразбираш под тоа со Тоти

T

tino097

Гостин
најверојатно
Макалеле во ПСГ, Алидаире во Мидлзборо, Видука во Њукасл

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Aliariere u Midlzboro najverojatno na pozajmica na 1-2 godini ne veruvam deka ke go dadat tuku taka...Za Makelele ne mi se veruvaaaaa...Viduka DA :)

F

fantomX

Гостин
tino097 напиша:
најверојатно
Макалеле во ПСГ, Алидаире во Мидлзборо, Видука во Њукасл
Од каде ова за Макелеле? Има линк?

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
jove_bt напиша:
Шпекулација е не ми се верува онака интересно е па постирав иначе еве ти линк не измислувам :)
можи на шопинг беше човекот, LOoooOL :pos::pos::pos:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=317759

Не бе брат, овде пишува само така бил во градот, си уживал, си потпишувал автограми, и никој од шпанските медиуми не се осмелил да прикаже некоја шпекулација, дека Тоти е заинтересиран за Барса или обратно. Тоти до крајот на кариерата ќе игра во Рома, се знае тоа!

Инаку не викам дека измислуваш ........:helou:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
ja ja jas набрзинка го прочитав да еве сеа убаво видов, пишува дека порано биле заинтересирани за него Реал и БАрса а сега бил вп градот на одмор

However, such is the commitment of the player to his club that none of the Spanish dailies have dared to spark off a transfer rumour, choosing to merely mention it as an anecdote.
'Il Capitano' had been linked with Real Madrid and Barcelona at one time, when Milan were also chasing him, but he has committed to Roma for life since.

:helou:

Член од
16 април 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Roj Kin ke ponudel 2 milioni za skols da zaminel vo sandrelend

T

tino097

Гостин
Од големата 4ка во Англија најактивни се весниците со пишување шпекулации за Челзи и Манчестер. Најновата е за Челзи и најверојатно заминувањето на Лампард од Лондон и тоа го поткрепуваат со веста дека Лампард не е вклучен во промовирањето на новиот дрес за следната сезона.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Потпретседателот на Милан, Адриано Галиани изјавил дека Милан се спремни да го вратат Андриј Шевченко од Челзи, но исто така изјавил дека само цената е важна за трансферот....
Милан, спремни за "Шева"

Kajgana Shop

На врв Bottom