- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 3.745
- Поени од реакции
- 1.848
Не можев да го догледам клипот. Ме нервира кучкава. Идиотка. Уаууу биг дил. Има 15 години...се изебала со тројца до сеа...и сака дете! Уште срамни влакна не и растат на гускава бе! Појма нема од живот. Прави фама по тв за да ја гледаат.
Не можев да јас слушам како пишти. И прекинав со клипот.
Типично америчко анти - шмек срање кое потсетува на гомната на Џери Спрингер.
за жал ако има девојче и таа ќе биде исто како нејзе ... па нема да се срами .. .за жалЛелелел гуска една. Ќотек и треба. Срам да и е пред мајка и и пред цел свет кажува такви работи. Знае ли таа дека целиот живот е пред неа. Кој ќе ја пушти некаде да работи. Може за Playboy да се слика или да снима клипови... Никој не би сакал да има таква мајка. МИсли ли таа за нејзиното дете..ќе му е срам на детето да излезе од дома а не пак да каже дека таа му е мајка...
Глупава...
фејк? за колку пари ти би го нарпавил тоа... па после цел свет да те мрази? и со прст да те покажуваат... тоа е вистина ... има уште многу луѓе вака во америка и британија.. едноставно прават се и сешто за да постигнат слава и да повлечат внимание ...Значи постојат неколку варијанти во врска со ова:
1. Настанов е ФЕЈК, ми личи шоуто како на оние од типот на Џери Спрингер, каде што “гостите“ на шоуто се всушност актери.
2. Ако ова е вистинско, тогаш оваа треба да оди на психијатар, затоа што боледува од манија или некое хормонално пореметување кое влијае на психата (за ова последново не ми се верува). Ако погледнете збори брзо како алапача (симптом на манија), има сексуална наклонетост (симптом за манија). Од друга страна, не мора да значи дека се работи за манија, туку за невоспитание. Исто така не се исклучува можноста да може да се работи и за нимфоманија, но како и да е, оваа е за психијатар.
Инаку баш ме интересира дали ја има на Фејсбук, ако некој го знае нејзиното презиме, нека ми каже.
ЕДИТ - Како што кажа Петковски, 80% сум сигурен дека е ова само обичен ФЕЈК, ФЕЈК и ФЕЈК....