Шокантно видео, тајните на 15 годишно девојче

П

Паган-др

Гостин
Бла бла BEEEEEEP бла бла BEEEEEEP BEP BEP BEEEEEEEEEEEEEP и изгасив.
Се замарам шо го слушам.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.732
Поени од реакции
22.727
Не можев да го догледам клипот. Ме нервира кучкава. Идиотка. Уаууу биг дил. Има 15 години...се изебала со тројца до сеа...и сака дете! Уште срамни влакна не и растат на гускава бе! Појма нема од живот. Прави фама по тв за да ја гледаат.
Не можев да јас слушам како пишти. И прекинав со клипот.
Типично америчко анти - шмек срање кое потсетува на гомната на Џери Спрингер.

300 друже..Малата плаче за добар ЌОТЕК..

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
ЉоЉ ..тешко на родители со оваа крава, следете ја само мајка е како се срами и и се плаче загреота. а оваа крава нема памет во таа лејката:tapp::tapp::tapp: би ја убил да ја видам :nesum::nesum::tapp:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.160
Поени од реакции
30.301
ами ваа имала незаштитен секс 300 пати:ija:
којзнае колку души разболила

kam

kamikaza
Член од
16 април 2009
Мислења
62
Поени од реакции
4
За малава само еден добар ќотек и ок.
Само мислам дека сега тоа нема да помогне оти премногу е прегалена и тоа прегалување ја донесло на вакво дереџе.
Е па родители прегалувајте си ги децата.

Ќотекот од рајот е излезен!

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Лелелел гуска една. Ќотек и треба. Срам да и е пред мајка и и пред цел свет кажува такви работи. Знае ли таа дека целиот живот е пред неа. Кој ќе ја пушти некаде да работи. Може за Playboy да се слика или да снима клипови... Никој не би сакал да има таква мајка. МИсли ли таа за нејзиното дете..ќе му е срам на детето да излезе од дома а не пак да каже дека таа му е мајка...:tapp::tapp:

Глупава...:tapp:

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
Не е тепана во вреште малава зато чалами креват:nenene: мочка смрдена како ме нафура...ах да ми дојт на рака да ја превоспитам за две минути мрсулкава:tv:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Лелелел гуска една. Ќотек и треба. Срам да и е пред мајка и и пред цел свет кажува такви работи. Знае ли таа дека целиот живот е пред неа. Кој ќе ја пушти некаде да работи. Може за Playboy да се слика или да снима клипови... Никој не би сакал да има таква мајка. МИсли ли таа за нејзиното дете..ќе му е срам на детето да излезе од дома а не пак да каже дека таа му е мајка...:tapp::tapp:

Глупава...:tapp:
за жал ако има девојче и таа ќе биде исто како нејзе ... па нема да се срами .. .за жал

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Значи постојат неколку варијанти во врска со ова:

1. Настанов е ФЕЈК, ми личи шоуто како на оние од типот на Џери Спрингер, каде што “гостите“ на шоуто се всушност актери.
2. Ако ова е вистинско, тогаш оваа треба да оди на психијатар, затоа што боледува од манија или некое хормонално пореметување кое влијае на психата (за ова последново не ми се верува). Ако погледнете збори брзо како алапача (симптом на манија), има сексуална наклонетост (симптом за манија). Од друга страна, не мора да значи дека се работи за манија, туку за невоспитание. Исто така не се исклучува можноста да може да се работи и за нимфоманија, но како и да е, оваа е за психијатар.

Инаку баш ме интересира дали ја има на Фејсбук, ако некој го знае нејзиното презиме, нека ми каже. :icon_lol:

ЕДИТ - Како што кажа Петковски, 80% сум сигурен дека е ова само обичен ФЕЈК, ФЕЈК и ФЕЈК....

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
За гла се држев дури го гледав ова..:nesvest:
Добро бе со која памет го зборуваше ова не ми е јасно?

Еее ова е кога премногу си ги разгалуваат нивните mawi swatki pwincezicki и ги оставаат да си живеат во нивни свет..
срамота..:tapp:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Значи постојат неколку варијанти во врска со ова:

1. Настанов е ФЕЈК, ми личи шоуто како на оние од типот на Џери Спрингер, каде што “гостите“ на шоуто се всушност актери.
2. Ако ова е вистинско, тогаш оваа треба да оди на психијатар, затоа што боледува од манија или некое хормонално пореметување кое влијае на психата (за ова последново не ми се верува). Ако погледнете збори брзо како алапача (симптом на манија), има сексуална наклонетост (симптом за манија). Од друга страна, не мора да значи дека се работи за манија, туку за невоспитание. Исто така не се исклучува можноста да може да се работи и за нимфоманија, но како и да е, оваа е за психијатар.

Инаку баш ме интересира дали ја има на Фејсбук, ако некој го знае нејзиното презиме, нека ми каже. :icon_lol:

ЕДИТ - Како што кажа Петковски, 80% сум сигурен дека е ова само обичен ФЕЈК, ФЕЈК и ФЕЈК....
фејк? за колку пари ти би го нарпавил тоа... па после цел свет да те мрази? и со прст да те покажуваат... тоа е вистина ... има уште многу луѓе вака во америка и британија.. едноставно прават се и сешто за да постигнат слава и да повлечат внимание ...

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Aма е шокантно видеото... ептен ме шокира :icon_lol:

Па тикви големи ако се ебела, само шо е доволно глупа па тресе зелени вака, инаку ни е прва ни последна, и кај нас колку вакви има, ехее :tv:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.279
Поени од реакции
8.445
Глупости се ова бе им даваат пари да направат емисија што ќе им ја гледаат!

Kajgana Shop

На врв Bottom