Шкендија-Тетекс : Градското Дерби

• Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување

Победа на

• Вкупно гласачи
    78
Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^ Факт е дека Тетекс не е тој тим што беше лани.

Тоа што викаш ако биде на полувреме 2-0...тоа е друга работа,за тоа ќе се дознае после натпреварот.Ама пред натпреварот нема да се понудат пари.И не верувам дека можете да имате разлика од 2 гола само по првото полувреме :) .

Овој натпревар не е како најголем дел од натпревариве на Македонската Лига,овде се работи за гордост,ова е нешто повеќе од обичен натпревар...ова го знаеме и двете страни.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Јас како чкембар ќе навивам за македонците т.е. Тетекс и се надевам на победа на Тетекс како и на интересно дерби како на теренот така и на трибини :) :oeoeoe:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Ај нека се затвара темата нема смисла ова веќе МОДЕРАТОРИ ГЛЕДАТЕ ЛИ КАКВИ цитирања има од типот на пак????:jaj:

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Какво црно алиби бараме? па вие не немате победено 18 год и од вас некој ќе бара алиби за пораз...и тоа пред утакмица...за мене е доволно играчите од Тетекс да играат од срце и да се борат за секоја топка па ако загубат 1-0,2-0 ништо страшно идеме понатаму :) aма ако загуба заш си зеле по 200 евра е тогаш стварно нека се чистат сите до еден,почнувајќи од управата,тренерите па се до играчите.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ај нека се затвара темата нема смисла ова веќе МОДЕРАТОРИ ГЛЕДАТЕ ЛИ КАКВИ цитирања има од типот на пак????:jaj:

Нешто не ти јасно?? Што подразбирате вие под тоа ДА НЕ СЕ УСЕРУЕ ТЕМАВА?!?! Ја под тоа мислим, да нема провокацие и пцуење. А тоа што прашав ја тебе ич да не те боли. Ајде ако не ти се чита замини, пиши си у темата за Шљога, или не постои?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Све што сакав да кажем е дека нема потреба да се праеш паметен овде, ја убоо прашав незнам ти што се мешаш (ама заради твојот коментар морав да пишем и некој други работе).
Ама океј сфаќам дека шверцери са нова навиачка група на шкендија, па да посолиш памет малку овде.

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
^ Све што сакав да кажем е дека нема потреба да се праеш паметен овде, ја убоо прашав незнам ти што се мешаш (ама заради твојот коментар морав да пишем и некој други работе).
Ама океј сфаќам дека шверцери са нова навиачка група на шкендија, па да посолиш памет малку овде.
aa Svercerite se tie koj vi dojdoa vo tetovo vi zedoa transprarent i vi go palea vo stadionot , vo 2 liga ..

nesto novo :P

Ajde da se potsetime na posledniot natprevar teteks-SHKENDIJA

190780_197029833670850_100000915035061_522182_5917840_n.jpg

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
САКАМ ТЕ :back:
форза Шкендија ке ве декласираме :smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Според мене треба да се срама со тоа, не да се удираа у груди. Ама ако нивно си е.

Чим сте запнале толку со нив, еве и до нив еден поздрав.

И КРАЈ на муабетов, да не отиде у канта за џабе. Продужите со “нормална“ дискусија.

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Ne znam ti teteksfan kako mozes da spomnes SVERCERI ?

Neli se tie koi koga saka vi dojdea vo tetovo , vi zedoa transparenti , vi palea , neli se tie ?

a da en zboruvame za Ballistite , znaete i sami so se slucuva koga igrate so nas :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom