Шкендија-Тетекс : Градското Дерби

• Креатор на темата Beck's
  • Време на започнување

Победа на

• Вкупно гласачи
    78
Статус
Затворена за нови мислења.
K

kalimer0

Гостин
Грешка направиле во законот за гостување, требало да гласи: "Забрана за гостување само за македонските навивачки групи"
Ми скурчи да бидам граѓанин од втор ред во своја држава...

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
Грешка направиле во законот за гостување, требало да гласи: "Забрана за гостување само за македонските навивачки групи"
:pos2:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Нели војводите на минатиот натпревар против Напредок во Кичево гостуваа самоволно,па после нели викаа овде: Што е тоа забрана за гостување :)

B

Beck's

Гостин
^ Ама Напредок не им пушти Ебр и транспортери како во 2001.
nas ni gi pustaat EBR,nam ne ni trebaat da ne zastitat od nekogo.Minatiot mec koj gi donese,koa oni bea domakini,i duri bea vo terenot,da gi ispratat sudiite vo tunelot,od pred'hodno izreziranoto sudenje .Mi se dopaga toa sto se obiduvas da se zanimavas so nasiot fudbal,ama iskreno vrska si nemas

--- надополнето ---

Нели војводите на минатиот натпревар против Напредок во Кичево гостуваа самоволно,па после нели викаа овде: Што е тоа забрана за гостување :)
:pos: momentot koga igracite na Teteks se cuvstvuvaa ko da igraat nadvor od Tetovo-Priceless.....ama najvise so mi e krivo e toa deka,naredniot mec nema da ne pustat nas da vlezeme :pos:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Знам бе знам вие и во сред Белград без заштита одите.Кога се сака се се може,нели е така.:tapp:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^ Ех да бее...нема да не пуштаат... :pos:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^Ај кажи ни ти реално како било?

B

Beck's

Гостин
Еден бе еден реално како не кажа што било и како било.Цнцнцнцн.
realno ne znam so bilo kako bilo,poso sum imal povazna rabota,sum bil na mojata tribina.A oni jakite koi so obelezja se upatile kon stadion,gi vratile posto ima zabrana,i klubot ne saka da jade kazna radi niv,za toa sto ne go pocituvale zakonot.Neka dojdea slobodno poedinecno,neka si platea karti,neka se organiziraa u tribina(ako im drzi) i nikomu nisto.Minatiot pat nie si vlegovme bez obelezja,taka mozea i oni,ama ne oni Fraeri golemi :vozbud:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Реално е тоа што тие желки,ЕБР или кои се пизда им материна некој ги командува.А тој/тие што ги командува брани нечија страна,знаеш и сама која е,доволно е Кале да го погледнеме и нема што да се дискутира понатаму.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ау да нас не бранеа...бидејќи да дојдоа војводите ќе не тепаа!!

Што има да бранат бе...еднаш клубот јадеше казна поради глупавите кои не димна бомба пуштија солзавец.Сега има и забрана за гостувања така да можеле да влезат внатре со карти па внатре да се организираат да навиваат па веднаш и желките ќе ги изолираа и ќе си останеа цел натпревар!

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Денес се виде дека требало Војводи да не дојдат...за вие да победите..зарем толку имате голем комплекс од нас па не можете да го победите Тетекс кога сме ние присутни? :)( секако и нашите играчи играат далеку подобро кога ние сме на трибина)..и не се прајте паметни..влезите на главна еден по еден...мн ниско паѓате со тоа!сакате да има мртви?! што не влагате вие у Скопје 1 по 1?

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
^ Зарем вие од Скопје сте??

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Ау да нас не бранеа...бидејќи да дојдоа војводите ќе не тепаа!!

Што има да бранат бе...еднаш клубот јадеше казна поради глупавите кои не димна бомба пуштија солзавец.Сега има и забрана за гостувања така да можеле да влезат внатре со карти па внатре да се организираат да навиваат па веднаш и желките ќе ги изолираа и ќе си останеа цел натпревар!
ти глуп си или можеби тренираш......

ниедна ПАРТИЈА не ги брани Војводи,така да НИКОЈ не е глупав од нив да влегува во конфликт со МВР и Судови,за да ви докажат на вас.........на крај карева кој сте ВИЕ па Војводи да ви докажуваат дека имаат муда.........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom