Шкендија - Партизан квалификации ЛШ

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
^ Толку се разбираш ти, исто како другарите твои. Мислите ако сте најбројни, сте и најдобри. Сум кажал многу пута до сега, еве уште еднаш ќе ти кажем...КВАНТИТЕТ - ДОБАР, КВАЛИТЕТ - НИКАКОВ!!
И не е ова тема за Војводи, мие се докажуемо таму кј што треба, не на форум. Продолжи си што имаш да кажеш за утакмицава, ако немаш не коментирај и не трескај глупости само за да кажеш нешто.
хеххехеххех браво ја ти кажувам а ти не разбираж слободно ја можам да се споредам со тебе кога имаш само една 1/4 од квалитетот на балистиве и бројката. Таа слика што ја имас долу толу нас ве имаа кога има тренинг шкендија

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Еве ти го одговорот напишан на 21 јуни 2011.
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Шкендија.32731/page-400#post-4207578

Последната реченица, да се самоцитирам:

Зборот ми беше тука за бројката, за кои некои детишта тука серат безвеза.

Јас знам што сум пишал, ти преостанува тебе, да го разбереш тоа.
Znaci ti ne bi sakal da ima provociranje i navreduvanje na makedoncite, no sepak se custvuvase gord so imitiranjeto(postavuvanjeto na golemoto zname) na makedonskite navivaci.

Ce kazam uste ednas do site albanci, vaka sozivot ne se gradi, eden den ce krenat race golemite....

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3

ДОБРО Е!!!
Алав да му е кој ги префарбал фаците....
Грди се ептен....Кој па сака да ги гледа...
--- надополнето: Jul 20, 2011 1:42 AM ---

Во 1999 Албанците на Косово тврдеа дека Србите ги силувале жените Албанки..
Дури секоја трета била силувана...

Колко ли копиљаци испаднаа?
абе да неси бил во таа група од 250 македонски гробари што ја погрешиле адреса во стадионот филип 2 - што пишуваш толку наивни коментари ---- и не заборавај не само косово туку Република е Косовес нели си го признал како независна држава хехехехехе

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.709
абе да неси бил во таа група од 250 македонски гробари што ја погрешиле адреса во стадионот филип 2 - што пишуваш толку наивни коментари ---- и не заборавај не само косово туку Република е Косовес нели си го признал како независна држава хехехехехе
Добро, и ?

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
Ок, ај цепај сеа.
земи пишувај нешто за кошарка одете да наивате во некој друг спорт стварно оти не ве бива за футбал - или заборавив ве стават стално во 16:00 да играте кога сите сте на работа хехеххее

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
хеххехеххех браво ја ти кажувам а ти не разбираж слободно ја можам да се споредам со тебе кога имаш само една 1/4 од квалитетот на балистиве и бројката. Таа слика што ја имас долу толу нас ве имаа кога има тренинг шкендија
Како прво глуп си ко коњ(коњ не е глупо животно,но морав да те споредам со нешто нечовечко) затоа што Тетово заедно со околината има повеќе Албанци него Македонци и нормално дека ќе имате поголема бројка,но тоа што и слепо и сакато од село,планина што се спушта во град да ја бодри Шкендија не ве прави дека сте добри навивачи туку дека сте ужас.

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
Kakvi makedonki be kalimero, pa sekoja godina nad 1000 makedonci zemaat siptarki za zeni, ili pak neznaes u podrum si bil...
и што ми чуе кур мене и јас сум имал девојка македонка па сега да го пишам тука колку пати сум го ебал и ми го пушел нели збориме за навивање и футбал

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
земи пишувај нешто за кошарка одете да наивате во некој друг спорт стварно оти не ве бива за футбал - или заборавив ве стават стално во 16:00 да играте кога сите сте на работа хехеххее
Мхм, затоа годинава не победивте после 16 године, зошто врска немамо од фудбал :pos: Иди бе на нива, тоа најдобро го знаете, што се пикате кј што не ви е работа.
И ти реков цепај, не ме замарај више.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
фудбал се вика,не футбал,ако си мислел на футсал ондак ОК.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.424
Поени од реакции
16.709
И ја не знам што се замарате, си нема друга работа па си тражи забава.
Остајте го.

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
Како прво глуп си ко коњ(коњ не е глупо животно,но морав да те споредам со нешто нечовечко) затоа што Тетово заедно со околината има повеќе Албанци него Македонци и нормално дека ќе имате поголема бројка,но тоа што и слепо и сакато од село,планина што се спушта во град да ја бодри Шкендија не ве прави дека сте добри навивачи туку дека сте ужас.
а штом си паметен зошто на ја споредуваш београд со тетово ? ? ? и да ти текне колку тие имат разлика

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И ја не знам што се замарате, си нема друга работа па си тражи забава.
Остајте го.
Станал да ја нарани стоката, па не му се спие сега. А уште рано му е за на нива, не е разденето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom