ааа касно, штетата е веќе направена :lol: :lol: :lol:The`bItCh напиша:Ти си ненормален! :lol:MSV напиша:Господинот Б е роден во далечната и несреќна незнам која година........
Кога се родил Господинот Б, докторот им рекол на неговите родители-Извинете, ама сепак се роди.....и потоа ја напуштил просторијата и пристапил кон кинење на докторската диплома од проста причина што веќе не беше доктор туку учесник во некој од филмовите на Хичкок........
Малиот но сепак голем Господин Б уште кога почна да гука(и цел живот нема да научи нешто друго) почна да пројавува интереси во секаков вид на храна и вештини при угојавање.......Откако се изнасамобендисува себеси и како тоа он може да изеде повеќе од било кое друго дете, он продолжи со својот пат кон крајната цел од осуетувањето на својата личност......И одтогаш па навака он мисли дека цепеницата на неговиот монструозен мрсен задник е почетна меридијана на светот......
Секој друг коментар е непотребен.....Легендата продолжува да живее.....А ние сите сакаме да бидеме славни(никој не ме вика, ама сам доаџам) :?
А господин Б личи на женска.. и е пропаст за опшество и околината во која живее!
Маринче, не се занесви дан те запаљам! :x![]()
Ај види ме поубо! :wink: :lol: :lol: :lol:Acid напиша:Aj дека немаш гз! Ајде, стави го! :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Macedalien напиша:Ај види ме поубо! :wink: :lol: :lol: :lol:Acid напиша:Aj дека немаш гз! Ајде, стави го! :twisted:
па ти од сеа ли знајш оти пола од јајцава се смутки! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:МаРиНа`Ох напиша:ахахахахахахахах ти не си здраФ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
појма немам кој е :lol: :lol: ни постовите не ми помогнаа :lol:humanoid напиша:јас прв пат слушам за овој фраер, но од постовите доволно научив за него и неговите достигнувања :mrgreen:
Кој сака да бидеvodkamixx напиша:Абе Macedalien жими се кога глеам твој пост се мочам од смеа од аватарот... се си мислам Бојчо ги штрака постовите.... се смеам на цел глас, комшии ќе разбудам... :lol: :lol: :lol:
Море кој 3 пати, се пресмеав над 10000 пати штом го видам аватарот... изглеа ќе завршам во душевна болница јас...Macedalien напиша:Кој сака да бидеvodkamixx напиша:Абе Macedalien жими се кога глеам твој пост се мочам од смеа од аватарот... се си мислам Бојчо ги штрака постовите.... се смеам на цел глас, комшии ќе разбудам... :lol: :lol: :lol:
здрав како дрен,
мора да се смее
три пати на ден!
Ете и песниче ти испејав : онолку патетично како дечкото од аватарот :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: