Честит именден господине Премиер

Член од
29 октомври 2007
Мислења
129
Поени од реакции
1
Вчера премиерот на Македонија, господинот Никола Груевски го славеше неговиот именден Св.Никола. Форумов ќе го искористам како медиум да му го четитаме именденот. Ај за многу години и името и власта !!!

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Абе друже, го почитувам и Премиерот и владата и ги поддржувам во тоа што го прават, ама не мислиш дека е малце претерано да му се честита именден на форум на интернет? Па не живееме веќе во време на Тито, па да славиме (приморано) Ден на Младоста или у овој случај - именден на Груевски. Затоа темава - :locked:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Епа веќе ко отворивте тема нека му е честито името на Премиерот.:helou:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Само премиерот се вика Никола ? Дискиминација е ова бе :)
Отвори тема каде ке им честиташ на сите што го слават празникот...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Друууууже Тииииитоооо ми ти се кунемооооо, да са твогааааа имендена не идемооооо... :salut:

Јебеш ми матер, колку темава има комунистички призвук... односно... приспис... :toe: Уште чичко Николче да ги сакаше комунистите и Кекс Југославија... :star:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Од една обична честитка стигнавме до комунизам,Сталин,ми ти се кунемо и др.Пентиум не можеше да издржи да не искоментира нешто.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Aj koga kje mu bide rodenden na Branko jas kje otvoram vakva tema da vidam sto kje drndas togas.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Па нему секој ден му е именден бе.:pos2:

Член од
29 октомври 2007
Мислења
129
Поени од реакции
1
Од кај да знае комуњар, што е тоа Св. Никола ?! ИНТЕЛ тебе вероватно цела фамилија ти се комуњари закоравени па си немал ко мал некој да ти објасни што е тоа Св. Никола. Затоа сеа мешаш бранко, сталин итд.
Иначе еве ја користам приликата да им го честитам празникот и на сите други кои го празнуваат без разлика дали именден или домашна слава.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
aj cestit imenden na premierot i na site drugi koj go praznuvaa dali kako imenden ili domasna slava!

a za pretsedatelot ja mislam treba da go zememe primerot na putin (so nekoja sekta go proglasile za reinkarnacija na sv. Pavle) pa nie drugarot Branko da go proglasime za reinkarnacija na nekoj svetec (ne za drugo da imame so da slavime)

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
Може некој близок на Гвујо да каже дали втеле лебче едно 5/6 минути, на тоа именденот

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
http://on.net.mk/default-mk.asp?ItemID=45659BE54EEAE746AF274FFF792F68A4

Nema vrska, se zezav. Jas ustvari mnogu go postuem premierot nas nasusen. Zatoa sakam nesto od srce vaka na forum pa da moze cela raja da procita:

Druze Grujo, ljubicice plava sa koralima oko vrata iz Pestani, a moze i iz svetoga nauma, strejcan ti imenden i zivio nam jos toliko i vodio nas uveliko.
Ete.

Kajgana Shop

На врв Bottom