Христијан тодороски фан клуб.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Тадаааааам...

Пекол и Рај дами и господа :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
и јас се имам регистрирано...
сите сакаме леб без мотика :)
сум бил...по инсистирање на една женска...не смеев да ја одбијам......инаку не би го ставил ни овци да чува
Абе на овој Кристијан овца да му нацрташ на лист хартија он ке ја изгуби, а камо ли да му дадеш цело стадо да чува.
--- надополнето: Jun 27, 2011 4:17 PM ---
ti si poglup od mene i prost. za forumov da kazam forumov e aut korpa cao :)
"Za forumov da kazam forumov e aut korpa cao" Ахахахахахахахахаххаах а ја тебе да те прашам ти болницата бардовци знаеш кај е? ;) Од тие таквите како тебе ке пропаднеме, ке ни се доупропасти државава ;)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Гледам сеуште си на форумов нели корпа аут чао.... Наместо да го бркаш Кристијан да ти даде афтограм ти тука седиш, абе ајде си губиш време со Кајгана, пушти си пекол и рај и форумов отерај у корпа аут чао ;)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Гледам сеуште си на форумов нели корпа аут чао.... Наместо да го бркаш Кристијан да ти даде афтограм ти тука седиш, абе ајде си губиш време со Кајгана, пушти си пекол и рај и форумов отерај у корпа аут чао ;)
па пушта шпион да види шо се лафи за него....
оу јесссссс

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Овој му е најпаметниот а чекај да ги видиш другите шпиони :)
Ако ова му е најдобриот нека си земе столче и конопче и нека бара некое повиско дрво додека у позадина иде песната пекол и рај од Кристијан тодоровски.....
--- надополнето: Jun 27, 2011 6:23 PM ---
тодороски бил да му се невиди :)

Член од
26 јуни 2011
Мислења
22
Поени од реакции
0
e sega e stvarno caooooo pozzzzzz do site glupaci na forum hahahaha :);)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
569
Поени од реакции
339
Е да те знам кој си за овие твои муабети ке ти ја скршев муцката ;) Такви како тебе не ни требаат тука на форумов ајде аут корпа чао

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
решил Kikofanclub да си отвори ново профилче...пошо не го шајкарат од другото.......па сеа стана безименко....
уште си тука? нели реши да си заминеш? човече сфати....ко че имаш некоја песна плус на репертоар....може и да бидеш во музика...засеа си во ЧДА....а во чда..се сеири и игри,,,сеа дали е сеир или игра.....

Kajgana Shop

На врв Bottom