појче е пекол....отколку рај........Тадаааааам...
Пекол и Рај дами и господа
Абе на овој Кристијан овца да му нацрташ на лист хартија он ке ја изгуби, а камо ли да му дадеш цело стадо да чува.и јас се имам регистрирано...
сите сакаме леб без мотика
сум бил...по инсистирање на една женска...не смеев да ја одбијам......инаку не би го ставил ни овци да чува
"Za forumov da kazam forumov e aut korpa cao" Ахахахахахахахахаххаах а ја тебе да те прашам ти болницата бардовци знаеш кај е? Од тие таквите како тебе ке пропаднеме, ке ни се доупропасти држававаti si poglup od mene i prost. za forumov da kazam forumov e aut korpa cao
Гледам сеуште си на форумов нели корпа аут чао.... Наместо да го бркаш Кристијан да ти даде афтограм ти тука седиш, абе ајде си губиш време со Кајгана, пушти си пекол и рај и форумов отерај у корпа аут чаоhahahahaha
па пушта шпион да види шо се лафи за него....Гледам сеуште си на форумов нели корпа аут чао.... Наместо да го бркаш Кристијан да ти даде афтограм ти тука седиш, абе ајде си губиш време со Кајгана, пушти си пекол и рај и форумов отерај у корпа аут чао
Можел некој попаметен шпиун да пушти не овој аут корпа чаопа пушта шпион да види шо се лафи за него....
оу јесссссс
Овој му е најпаметниот а чекај да ги видиш другите шпиониМожел некој попаметен шпиун да пушти не овој аут корпа чао
Ако ова му е најдобриот нека си земе столче и конопче и нека бара некое повиско дрво додека у позадина иде песната пекол и рај од Кристијан тодоровски.....Овој му е најпаметниот а чекај да ги видиш другите шпиони
од Прилепов е малио...мора без Втодороски бил да му се невиди
Легенда на Прилеп ке биде овој, како почнал со шпиуни, фан клубови и слично тешко дека некој ке може да му стави крај...од Прилепов е малио...мора без В
Е да те знам кој си за овие твои муабети ке ти ја скршев муцката Такви како тебе не ни требаат тука на форумов ајде аут корпа чаоe sega e stvarno caooooo pozzzzzz do site glupaci na forum hahahaha
уште си тука? нели реши да си заминеш? човече сфати....ко че имаш некоја песна плус на репертоар....може и да бидеш во музика...засеа си во ЧДА....а во чда..се сеири и игри,,,сеа дали е сеир или игра.....e sega e stvarno caooooo pozzzzzz do site glupaci na forum hahahaha