Хип хоп културата во Македонија

Член од
24 јуни 2021
Мислења
67
Поени од реакции
150
Dali nekoj ja ima od alfa e pesnata na fb u videos ja imase smrdljotini se vikase”ova e skopje ne e amsterdam ni porto pa pazi ima mnogu kucki gi pustat na polnok” imase del … trgnata e od fb ako nekoj ja ima castam …
Автоматски споено мислење:

Dali nekoj ja ima od alfa e pesnata na fb u videos ja imase smrdljotini se vikase”ova e skopje ne e amsterdam ni porto pa pazi ima mnogu kucki gi pustat na polnok” imase del … trgnata e od fb ako nekoj ja ima castam …
Автоматски споено мислење:

Член од
31 октомври 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Мала помош веќе подолго време барам песни\албуми од Аго, Војник, ДНС итн.. Југотон проверено, само некои песни се на јутуб останатото нигде го нема.. Ако има некој да сподели би било супер.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.858
Поени од реакции
23.215
"Што се случува тука вие не знаете, ама јас знам и еве сега ќе ви објаснам..." :pos:

Ретко глуп рап ама носи мемории. Морав да ја постирам тука да не ја изгубам, долго време ја барав.
Пишував ФАС, ФАМА...се некои азиски рапери ми излагаа. :LOL:

Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.797
Поени од реакции
2.365
Мала помош веќе подолго време барам песни\албуми од Аго, Војник, ДНС итн.. Југотон проверено, само некои песни се на јутуб останатото нигде го нема.. Ако има некој да сподели би било супер.
Kontaktiraj go Ago na Fb - Vladimir Agovski

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.671
Поени од реакции
8.100
Во петок на МРТВ (МТВ 1) во документарната музичка серија Акорди во 20:15 часот ќе се зборува за македонскиот хип хоп. Учесници Гоце Саф, LD Pistolero, Слаткар, Тони Зен, Павле од Зад Аголот, Ристо Солунчев од Чиста Околина, Кацар и други

Последно уредено:
Член од
15 јули 2007
Мислења
15.671
Поени од реакции
8.100
Во петок на МРТВ (МТВ 1) во документарната музичка серија Акорди во 20:15 часот ќе се зборува за македонскиот хип хоп. Учесници Гоце Саф, LD Pistolero, Слаткар, Тони Зен, Павле од Зад Аголот, Ристо Солунчев од Чиста Околина, Кацар и други

За некоја минутка почнува па кој сака нека гледа.

Kajgana Shop

На врв Bottom