- Член од
- 30 јануари 2011
- Мислења
- 1.264
- Поени од реакции
- 1.079
Овој што си го земал одвреме навреме ќе треба да го чистиш од насобран лед, има автоматско одмрзнување ама не е no frost.Јас го имам овој, купен пред месец дена додека имаше 18% попуст. Прв пат купуваме нешто од Беко, дали ќе се погоди ќе видиме. До сега изванреден за тие пари.
Јас имам 2 фрижидери и двата се „но фрост“. Самсунг-от е стар 12 години немал ниту еден квар до сега освен пластичните полици кои ги заменив со стаклени. LG 5 години стар исто така полиците сменети со стаклени затоа што се испокршија никаков друг квар не им се има случено.Дали знаете дека во времето на СФРЈ, 80% од сите фрижидери се произведуваа во Битола?
Јас имам таков ама сакам да го заменам Што ми препорачувате?
Ја користев аристон фрижидер и то стар неколку години,работеше ко нов да е.исто но фрост беше,у замрзнувач ептен малку мраз фати сеа преку зимо.па имам можност од Нептун да земам,немам ништо земано од кај нив и се надевам дека ќе биде се во ред.Ќе отворам 4-очи во секој случај.Еве фрижидерот Аристон ми влезе во око..No FROST и цената е во мои граници.Може некој ќе даде некој коментар доколку користи Аристон и дали е задоволен.Планирам утре да го земам.Па секоја препорака овде ми е од голема помош.
Било некад,не веќе...Горење далеку е што беше..Ја имам горење од пред 30 год,ни еден квар до сега.Иначе Фринко од времето..гледам уште ги има по нечии куќи,ах златна фабрика..gorenje Траат по 30 и кусур години
Фржидерот ми е горење,стар е 17-18 години а само рачката на вратата ја имам сменетоБило некад,не веќе...Горење далеку е што беше..Ја имам горење од пред 30 год,ни еден квар до сега.Иначе Фринко од времето..гледам уште ги има по нечии куќи,ах златна фабрика..
Траеааа.....минато време , сега не се тоа што билеgorenje Траат по 30 и кусур години
па имам можност од Нептун да земам,немам ништо земано од кај нив и се надевам дека ќе биде се во ред.Ќе отворам 4-очи во секој случај.Еве фрижидерот Аристон ми влезе во око..No FROST и цената е во мои граници.Може некој ќе даде некој коментар доколку користи Аристон и дали е задоволен.Планирам утре да го земам.Па секоја препорака овде ми е од голема помош.[/qu
Za ariston nemam los zbor, skoro se doma ni e Ariston (Masina za perenje/susenje alista, masina za sadovi, frizider, mikro, elektricen sport) nikakov kvar/defekt na nisto dosega poveke od 5 godini, znaci mislam deka nema da zgresis, slobodno Ariston, pozzz
Сам си ги направи стаклените полици или има некаде да се купи? И јас го имам истиот проблем со пластичните полици...Јас имам 2 фрижидери и двата се „но фрост“. Самсунг-от е стар 12 години немал ниту еден квар до сега освен пластичните полици кои ги заменив со стаклени. LG 5 години стар исто така полиците сменети со стаклени затоа што се испокршија никаков друг квар не им се има случено.
На стаклар му однесов димензии и ми ги исече по мерка.Сам си ги направи стаклените полици или има некаде да се купи? И јас го имам истиот проблем со пластичните полици...