Фрижидер

• Креатор на темата Deleted member 19276
  • Време на започнување
Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Јас го имам овој, купен пред месец дена додека имаше 18% попуст. Прв пат купуваме нешто од Беко, дали ќе се погоди ќе видиме. До сега изванреден за тие пари.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Јас го имам овој, купен пред месец дена додека имаше 18% попуст. Прв пат купуваме нешто од Беко, дали ќе се погоди ќе видиме. До сега изванреден за тие пари.
Овој што си го земал одвреме навреме ќе треба да го чистиш од насобран лед, има автоматско одмрзнување ама не е no frost.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
gorenje Траат по 30 и кусур години

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Дали знаете дека во времето на СФРЈ, 80% од сите фрижидери се произведуваа во Битола?
Јас имам таков ама сакам да го заменам Што ми препорачувате?
Јас имам 2 фрижидери и двата се „но фрост“. Самсунг-от е стар 12 години немал ниту еден квар до сега освен пластичните полици кои ги заменив со стаклени. LG 5 години стар исто така полиците сменети со стаклени затоа што се испокршија никаков друг квар не им се има случено.

Член од
25 ноември 2013
Мислења
1.657
Поени од реакции
1.519
па имам можност од Нептун да земам,немам ништо земано од кај нив и се надевам дека ќе биде се во ред.Ќе отворам 4-очи во секој случај.Еве фрижидерот Аристон ми влезе во око..No FROST и цената е во мои граници.Може некој ќе даде некој коментар доколку користи Аристон и дали е задоволен.Планирам утре да го земам.Па секоја препорака овде ми е од голема помош.
Ја користев аристон фрижидер и то стар неколку години,работеше ко нов да е.исто но фрост беше,у замрзнувач ептен малку мраз фати сеа преку зимо.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
gorenje Траат по 30 и кусур години
Било некад,не веќе...Горење далеку е што беше..Ја имам горење од пред 30 год,ни еден квар до сега.Иначе Фринко од времето..гледам уште ги има по нечии куќи,ах златна фабрика..

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Било некад,не веќе...Горење далеку е што беше..Ја имам горење од пред 30 год,ни еден квар до сега.Иначе Фринко од времето..гледам уште ги има по нечии куќи,ах златна фабрика..
Фржидерот ми е горење,стар е 17-18 години а само рачката на вратата ја имам сменето

Член од
21 септември 2010
Мислења
349
Поени од реакции
181
па имам можност од Нептун да земам,немам ништо земано од кај нив и се надевам дека ќе биде се во ред.Ќе отворам 4-очи во секој случај.Еве фрижидерот Аристон ми влезе во око..No FROST и цената е во мои граници.Може некој ќе даде некој коментар доколку користи Аристон и дали е задоволен.Планирам утре да го земам.Па секоја препорака овде ми е од голема помош.[/qu

Za ariston nemam los zbor, skoro se doma ni e Ariston (Masina za perenje/susenje alista, masina za sadovi, frizider, mikro, elektricen sport) nikakov kvar/defekt na nisto dosega poveke od 5 godini, znaci mislam deka nema da zgresis, slobodno Ariston, pozzz

SpiderWeb

ја заменува титулата под името во вашите мислења.
Член од
12 мај 2008
Мислења
632
Поени од реакции
622
Јас имам 2 фрижидери и двата се „но фрост“. Самсунг-от е стар 12 години немал ниту еден квар до сега освен пластичните полици кои ги заменив со стаклени. LG 5 години стар исто така полиците сменети со стаклени затоа што се испокршија никаков друг квар не им се има случено.
Сам си ги направи стаклените полици или има некаде да се купи? И јас го имам истиот проблем со пластичните полици...

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Сам си ги направи стаклените полици или има некаде да се купи? И јас го имам истиот проблем со пластичните полици...
На стаклар му однесов димензии и ми ги исече по мерка.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.329
Поени од реакции
5.374
Фрижидер ко фрижидер. Земи си некој како што кажаа што не фаќа лед. Некој што има гаранција. И за тие пари што го зимаш да има простор да ствиш нешто внатре, а не ко стариот што го имав јас да неможе 2 тегли да се стават. Од фирмата само знакчето е различно друго се е исто, сите марки на фрижидери се исти. И моја препорака земи фрижидер што имаат решетки а не стаклени полици, зошто стаклените полици се кршат. Или пак ко мене си земав мешано и со стаклени полици и со решетки.

Kajgana Shop

На врв Bottom