Anco
За солун ДА, ЗА срем НЕ
- Член од
- 1 ноември 2011
- Мислења
- 8.603
- Поени од реакции
- 15.407
uste koga bi razbral sto vi e ova pogore
samo sto vleguvam doma, snagava mi e kako da pominale vrz mene krdo slonovi,eve vtor den rabotam,mestam limovi SAM, vnukot samo kako pomosnik-dodavac.
se gleda na Dve-na Tri, mesto letvi nekoja stara lamperija staviv,izolacija Ne, dogodina mora da se otkrie pak i da se sraboti kako treba.
Sega za sega samo zomovo da izdrzi, a i se pogodi ovie dva-tri dena vremevo.
Utre mislam finale ima uste dve ili tri tabli da se postavat, tesko e zosto e kosina i se lizga,nekolku pati se ispruziv.
So strav se navativ na ovaa rabota,kaj ke mi bese sramot ako svekrvana-svakana ne mi dozvolese gjabe ke bese i ovaa akcija, zatoa sto do sega stalno me brkala od tamu, e sega dali e malku opametena poradi zagubata neznam.Inaku voda i struja ne im dvasae 10 godini- toa e dolga prikazna.
ne samo diva liga PLasticaeska ulica, eve i vo nasite takvi, nemat fiskalna vo firma, ne rabotele na malo...zimi majka.
samo sto vleguvam doma, snagava mi e kako da pominale vrz mene krdo slonovi,eve vtor den rabotam,mestam limovi SAM, vnukot samo kako pomosnik-dodavac.
se gleda na Dve-na Tri, mesto letvi nekoja stara lamperija staviv,izolacija Ne, dogodina mora da se otkrie pak i da se sraboti kako treba.
Sega za sega samo zomovo da izdrzi, a i se pogodi ovie dva-tri dena vremevo.
Utre mislam finale ima uste dve ili tri tabli da se postavat, tesko e zosto e kosina i se lizga,nekolku pati se ispruziv.
bump, гледам фалат уште 4.200 денари.
@Anco апдејт?
ostana na tolku...aj od penzijata nesto i ke se snajdam FALA I NA TOLKU. .... ( a i NE- forumgjija sum ili NAj vo nekoj mislenja vo izbor na godinata ? pa taka) ....ova pokrieno so keramida e edna soba tamu AMA stoj zaklucena veke 17 godini,svekrvata ne im ja dava na zetot B...d. P......i kerkata, pa ni na vnukot koj e veke 3 sredno i na malata 3odd.Zatoa zetot ispusti tuka napred da pripraj nesto bar soba za decata i kupatilo.bump, гледам фалат уште 4.200 денари.
So strav se navativ na ovaa rabota,kaj ke mi bese sramot ako svekrvana-svakana ne mi dozvolese gjabe ke bese i ovaa akcija, zatoa sto do sega stalno me brkala od tamu, e sega dali e malku opametena poradi zagubata neznam.Inaku voda i struja ne im dvasae 10 godini- toa e dolga prikazna.
ne samo diva liga PLasticaeska ulica, eve i vo nasite takvi, nemat fiskalna vo firma, ne rabotele na malo...zimi majka.