Фан клуб: Струмица

V

Viktoranius

Гостин
Abe Hristov veruvam jas u taa ekipa so ga imame , ama ajde de so e pri4inata so izgubiiime 2 pored i kak da ne se razocaruvas , 2 po red ne sme izgubile koj znaaa od koga . a i plus tava sega ni idat vazni utakmici prvo so fersped posle so feni.
Паднат е победничкиот дух, сигурно има некој караници помеѓу играчите, разни гласини кружат.....А сега како што ни идат тешки утакмици можно е и следните две да сме поразени.

Член од
30 септември 2007
Мислења
369
Поени од реакции
0
Паднат е победничкиот дух, сигурно има некој караници помеѓу играчите, разни гласини кружат.....А сега како што ни идат тешки утакмици можно е и следните две да сме поразени.
Epa od tava se plasam i jas , ako gi izgubame saaa slednite 2 utakmici jebi ga i ekipata ke ni se raspadne i publikata ke ja izgubat i se.A ako ne gi pobedime doma na Feni razocaruvanjeto ke bide oste pogolemo.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Ај ако бил некој на утакмица да направи една анализа на играта на Струмица :smir:

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Нема проблем, енитајм.

Реално, МНОГУ сте послаби него лани, шо е проблемот толку?
Екипата е посилна од лани, ама тренерот е 100 класи подолу од ланските.
Тоа е проблемот.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Екипата е посилна од лани, ама тренерот е 100 класи подолу од ланските.
Тоа е проблемот.
И јас тоа забележав. Како тим, сте покомпактни, и индивидуално појаки, ама нешто недостасува...

Член од
22 јануари 2008
Мислења
271
Поени од реакции
0
HRISTOV 4 dena molk mnogu ste slbi i kako sto kazav naj jaki sme toa neka vi e jasno na site FENI E SAMPION

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Жал ми е дечки, како вака бе, два порази по ред, ова не че да е на арно.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Појака е, ама и лигата е по изедначена.
Точно!
Сепак, не е тоа оправдување за неуспехот во Охрид, за минатонеделниот против МЗТ, и не дај Боже некој иден.
Јорданчо треба да си понесе одговорност!

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Не треба да обвинуваме никој за поразите , едноставно не ни оди најдобро , секој клуб има криза , да се надеваме дека ке се подобри :)

Super boy

Juventino
Член од
5 јуни 2007
Мислења
478
Поени од реакции
0
Точно!
Сепак, не е тоа оправдување за неуспехот во Охрид, за минатонеделниот против МЗТ, и не дај Боже некој иден.
Јорданчо треба да си понесе одговорност!
Ostavka neka si dade najarno...Arsik bese 100 pati podobar od nego...pa pojma si nema ovoj...
btw Koga igrame so Fersped da mi kaze nekoj???

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
samo vlaikidis ve spasuva. decki iskreno nogu mi e zal so izgubite. VI momentalno ste pojaki od feni. vi gi imate bogoev,d.sokolov,grne,bosnjak,dimce,miljan, i vija noviot centar

Kajgana Shop

На врв Bottom