- Член од
- 3 март 2008
- Мислења
- 1.131
- Поени од реакции
- 68
Јас зборам заедно цела трибина, бидејќи и тие се дел од групата.Pa .. na pocetok bevme tocno 48 ( bez bitches ) . Poposle dojdoa uste 30tina
Јас зборам заедно цела трибина, бидејќи и тие се дел од групата.Pa .. na pocetok bevme tocno 48 ( bez bitches ) . Poposle dojdoa uste 30tina
De be ? zarem i zenski bi tepale ? Inace za vreme na utakmicata Vardar - MZt Bitches sedea pred mene , izgleda se spremale trans. da vi drpnat :pos2:
Alkoholizirani ? TESKO DROGIRANI bi rekolimase dosta alhoholizirani tipovi, sekoja greska moze mnogu da cini, da si sedese mirna nemase da ja svirkame, pcueme i slicno![]()
mmm .. neznam samo koj slikase deneska ? Dali voopsto bese slikanoЧекам слики, за да напраиме споредба нали
Не сери, никој не мавал по девојче . Да сакавме нешто да напраиме ќе и ја земевме маицата . Али свесни сме до толку и имаме култура (навијачка и општа) да не праиме слични глупости.Eeeeee kultura selska. Se gleda deka ste od selo cim stignavte do stepen da mavate po devojce, ccccc
mmm .. neznam samo koj slikase deneska ? Dali voopsto bese slikano
Исклучи капс лок, у превод не се дерњај ...HAHAHAHAHAHAH, SE GLEDA KULTURATA TVOJA MOMENTALNO PO PISUVANJEVO , BRAVO ZA TEBE
БАН:baeh:HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH
БАН:baeh:
Па кога е така работата и ти не провоцирај ако си модератор не значи дека си богНова е па ќе и простиме ; ) ...
Ели, смири страсти и чекај клипови од ФА![]()