- Член од
- 24 јуни 2016
- Мислења
- 1.210
- Поени од реакции
- 2.416
Шо сте тивки бе шанкуриња баравте групи во ЛЕ еве ви ај да ве видиме сега како ќе се покажите во Европа
А бе ние ќе се покажеме, колку толку јас мислам достојно, туку вие бе бричој едни, фатете ги тие од кај вас од управа како, да не се бламирате како лани. Тренер нов под идно, со стратегија за следни 3 години, со по две до три засилувања секоја година за да може данќ направите асален тим.Шо сте тивки бе шанкуриња баравте групи во ЛЕ еве ви ај да ве видиме сега како ќе се покажите во Европа
Ти најде да кажеш, 14 ,/14 порази во ЛШ , во ЛЕ ќе игравме и вака и така сигурно нема повторно да ни се падне РНЛ,а вашата Вајлд карта е сепак поради успесите на Вардар.Ако веќе толку ти е криво што баравте Вајлд карта.За разлика од тебе мене ми е драго што ќе играте ЛШ а што ќе направите ќе видиме на крајот.Шо сте тивки бе шанкуриња баравте групи во ЛЕ еве ви ај да ве видиме сега како ќе се покажите во Европа
Kaj pisav deka ne mi e drago za vas odma sho skokas? Aj vrati pred nekoja nedela sho imam pisano tele edno glupoТи најде да кажеш, 14 ,/14 порази во ЛШ , во ЛЕ ќе игравме и вака и така сигурно нема повторно да ни се падне РНЛ,а вашата Вајлд карта е сепак поради успесите на Вардар.Ако веќе толку ти е криво што баравте Вајлд карта.За разлика од тебе мене ми е драго што ќе играте ЛШ а што ќе направите ќе видиме на крајот.
Да дека имате многу јак тим па се освен РНЛ ќе го поминвтеТи најде да кажеш, 14 ,/14 порази во ЛШ , во ЛЕ ќе игравме и вака и така сигурно нема повторно да ни се падне РНЛ,а вашата Вајлд карта е сепак поради успесите на Вардар.Ако веќе толку ти е криво што баравте Вајлд карта.За разлика од тебе мене ми е драго што ќе играте ЛШ а што ќе направите ќе видиме на крајот.
Одговор без навреди не може .Ашто се однесува до ростерот најпрво да го видите вашиот двор.Ако мислиш дека вашиот ростер е за ЛШ тогаш во ред.Kaj pisav deka ne mi e drago za vas odma sho skokas? Aj vrati pred nekoja nedela sho imam pisano tele edno glupo
A deka ke fatevte LE so momentalniot roster nemoj ne me raduj ziti se
Ако немавме претставници во европа не губиме само ние, туку европскиот ракомет губи.Кој си знае, си знае
Нека ни е честито директен пласман во групи на ЛЕ. Со оглед на амбициите, натпреварување по мерка. Сега мора да се засилуваме...
Квалитетно појачање, на пикер со Мечка и овој сме топ покриени, плус Аларов како дефанзивец.Репрезентативец на Холандија го засилува Вардар
Во следната сезона дел од екипата на Вардар ќе биде холандскиот репрезентативец Ларс Коиј. Тој игра на позицијата пивотмен, и ќе остане во Скопје најмалку една […]rkvardar.com.mk
Holandski reprezentativec na piker.