Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Interesno leto najavuvaat. Imas nekoi ocekuvanja?

Daj fan klubof da go razmrdame.

Види, решив ништо да не очекувам многу, па што биде. Се изнагледав секакви претстави откако го гледам Милан, така да, во ова лето влегувам доста претпазливо. :)

А навистина Анчелоти е болен? Читам некакви операции, сериозна е работата?

Ако е за Марио Суарез работава, турете и кур и на нареднава сезона, во голем дел не е ни стартер, фудбалери со негов квалитет има буквално на секој чекор, ама да ги купиш коштаат 7-8 милиони. Они се тргнати по него пошто е пред истек, што во превод значи дека и од септември нема да ставам Макс ТВ.

Во средина ќе мора да донесат барем тројца.

Сигурно остануваат само Монтоливо и Поли, веројатно ова е и последната сезона за ДЈ, а прашање е дали Бибер ќе го остават од Челзи уште една година.

Значи, потребни се минимум двајца стартери и уште некој за на клупа.

И ќе ги донесат, само прашање е какви ќе бидат. :)

Види, решив ништо да не очекувам многу, па што биде. Се изнагледав секакви претстави откако го гледам Милан, така да, во ова лето влегувам доста претпазливо. :)

А навистина Анчелоти е болен? Читам некакви операции, сериозна е работата?
Според неговите изјави сериозно е и мора на операција. Е сеа Галијани пробува да го убеди по секоја цена.

Galliani: "If Ancelotti doesn't say yes, I will even travel to Vancouver with him and his wife to convince him to return."

Emery '100% Sevilla' but won't rule out Milan move

Unai Emery says his heart is “100 per cent Sevilla” ahead of Wednesday’s Europa League final against Dnipro, despite refusing to deny reports linking him AC Milan.

Some Italian reports have suggested the Sevilla coach has already signed a pre-contract agreement with the Rossoneri, while he has also been linked with Real Madrid and West Ham.

Сум за враќање на Анчелоти најмногу поради една причиина која некој и поназад ја нагласи.
Мислам дека помина времето кога Анчелоти прифаќаше играчи како Доросо, Фавали, Оливеира и имаше многу малку влијание во одлуките за трансфери и општо во водењето на тимот.
Покажа и пред себе и пред другите дека се работи за сериозен и многу квалитетен тренер и сега цената му е многу поголема.
Кога тој во оваа ситуација и во овие околности би прифатил да се врати во Милан, тоа би значело дека навистина му понудиле сериозен проект и тоа би ми било утеха и солиден показател за плановите на Милан за наредна сезона. Затоа навивам да прифати.

Што се однесува на очекувањата околу цифрите за трансфери кои се споменуваат и имињата со кои не поврзуваат, поради досегашни искуства, прилично сум резервиран барем додека не поминат изборите во Италија. Не би било првпат, Берлускони да го користи Милан во својата предизборна кампања, да билда очекувања и дава ветувања.
Сомнителна ми е и работата околу продавањето на тимот, сомнително ми е како тоа Таекаубол е толку убеден дека фалат само некои детали и сигурен во себе, а Силвио константно одрекува дека се блиску до договор. Не би ја исклучил ниту варијантата која ја најавија некои новинари, дека Милан е де факто веќе продаден, ама се чека да поминат изборите, за Берлускони да го официјализира тоа.

Не знам, конфузен период е ова и за Милан и за навивачите, јас не знам што да мислам и скроз сум резервиран, ама сигурен сум дека изборот на нов тренер во голема мера ќе покаже какви се плановите на тимот за следната сезона и следниот период.

Tesko za nekoj igraci koj mislat deka se glavni vo Milan ako dojde Anceloti , zasto i sakam da dojde nekoj koj ke gi sredi koncite , Conte i Anceloti se bas za nasa situacia , ama ajt znam deka se samo pred izborna kampanja pa nisto nema da se smeni , pak Inzaghi ke ni bide trener , i ke imame merkato paramentro zero

Денес ништо, утре нова средба од 12 саат. Испаднаа ко на ВМРО и СДС преговориве. Гз да му бараше ќе дадеше до сеа. Како и да е, чим има три средби значи има расположение, се оди во конструктивна насока и сакам да верувам дека се пеглаат финеси само .

Едвај чекам да потпише па да почнам да копам по форумов и да ги барам постовите од типот „ Свииињоооо оди сиии го усра милан ’’ што ги пишувавме порано кога мислевме дека е можно да се направи од говна гибаница. :icon_lol:

Денес ништо, утре нова средба од 12 саат. Испаднаа ко на ВМРО и СДС преговориве. Гз да му бараше ќе дадеше до сеа. Како и да е, чим има три средби значи има расположение, се оди во конструктивна насока и сакам да верувам дека се пеглаат финеси само .

Едвај чекам да потпише па да почнам да копам по форумов и да ги барам постовите од типот „ Свииињоооо оди сиии го усра милан ’’ што ги пишувавме порано кога мислевме дека е можно да се направи од говна гибаница. :icon_lol:

Карло сака да паузира една сезона,нашиве се очајни да го вратат.
Реално човекот е еден од најуспешните тренери и доста респектиран,јас сум за него и по цена да се жртвува уште една сезона со Пипо или Броки па да се донесе Карло.:D

Колку заостануваме со одлукиве. Да тренерот беше проблем во Милан али во 2011-12.

Михајловиќ и се бесам. Одма.
Најомразен лик било како поврзан со фудбалот ми е. На исто ниво со Мунтари. Сељачина првокласна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom