Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
:love:

Купчак не е крив за ова, ова го направи Џими Бас, разгаленото синче (на 40-50 години) кое сакаше да си игра ГМ.

Не, не викам дека е некој крив, само кажувам дека платата на овој сеуште стои во капот и ке стои уште наредни две сезони како што гледам...

Leleee kolku sum nervozen mi se place ej.Na vakva partija na bron i na ad da sjebes e greota Deni grin sve ti ebam nemozes otvorena trojka da pogodis da ja otvoram majla ti, i tebe vogel sve tivebam umreno ja, izvinite decki ali morav

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Последно уредено:
Ајде следната... :)
Инаку баш се плашев дека се урочија со црните дресови, требаше да ги чуваат стриктно за гејм 7 ако дојдеше до тоа.

tamam neka dojdat do 7ma da im se vrati Dragic da ni go otvori gzot cc

Следнава мислам дека ќе играат со очај, ќе гризат, и мора да победат... Шампионат се заслужува, Мајами не се случајно во финале и ништо нема да дадат без борба. Мора да се надиграат. Ама ми се допадна дека Дејвис играше повеќе под кош, очигледо е дека треба ексклизвно под кош да игра за да ги победат, со проблеми со фаули и со слободни фрлања. Реално немаат кој да го чува под кош освен Адебајо... Вогел мора да направи некоја шема каде ќе можат вака да функционираат во напад.

Среќно дечки оваа мора да се добие, вака ми е полесно :D
285315ce00509c0796d224fe754f1dde.jpg

Pun pogodok so Karuso u startna postava, kosot nemozat da go vidat.Ovaa ako ne ja dobijat ic ne ni mora da izlagaat na teren na 7ma utakmica

Аууу после 10 години титула,штета што еден човек фали и нема да го види ова, емоции емоциии у пичку матер

Да не ми се нафрлат у темана со hehe реплики, зашто носеа вчера играчите очила?

Да не се удават во шампањ? ;)
Којзнае, ради заебанција а може и реклама за некој бренд. Интресни беа секако. :)

Да не се удават во шампањ? ;)
Којзнае, ради заебанција а може и реклама за некој бренд. Интресни беа секако. :)

Па прво видов кај Брон кога се јави на мајка му. А после и овие другите на конференцијата и ми стана чудно. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom