Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.424
Поени од реакции
5.642
Гнаса тим е Чаир, истото беше и Битола и лани и оваа сезона, тимот иди за провокации или ако ги провоцираш да најдат начин да ја прекинат, исто и тој тренерот нивни Рамадан, оваа сезона бараше да се празни салата во Битола, не сакаа да продолжат, беше во прекин со тргања и триста напори се донесе до заклучок да бидат празни првите 2 реда од трибината, па да се продолжи утакмицата.
А со нивниот бус од спротива како "управа" беа дојдени 8 души од чаир заштитени со сите инспектори и цело мвр од Битола. А тој Тачи е провокатор невиден, на бегање после утакмица коментираше демек ќе дојдите во Чаир ќе видите шо ќе биди - па го испушија и таму пред некоја недела, арно сте му напрајле на бусот !

Член од
11 август 2013
Мислења
318
Поени од реакции
168
Провокатори невидени а кд почнеш да навиваш против њима одма напуштав терен и тражив празнење на салу... мизерија

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.271
Поени од реакции
453
Победа против Вардара за крај на регуларан дел на сезону, какви ни бесва очекувања на почетак на сезону овј скор 14:8 не е толко лош иако остануе дека можеше да е барем 16:6 (тиквеш и феникс)

Остануе сга у плејоф да изборимо полуфинале и да гу заокружимо сезону и да се надамо дека наредна ќе е боље

Радукиќ и Тадиќ (трипл дабл днска) без дилему сам сигуран дека смо ги отскочна даска за наредну сезону да добиев боље клубови и боље договори

Член од
16 ноември 2024
Мислења
19
Поени од реакции
102
Оп + две суспендирани домашни утакмице (без публику) опп.. опп .. Ја знам дека на почетак на сезoну имаше жут картон за управу?

Член од
24 февруари 2015
Мислења
65
Поени од реакции
61
Не е све такој црно, еве с'га Максо ќе каже дека само што планираја да гу отвори салу, ама не бива без публику... :pos:

Член од
16 ноември 2024
Мислења
19
Поени од реакции
102
Не е све такој црно, еве с'га Максо ќе каже дека само што планираја да гу отвори салу, ама не бива без публику... :pos:
И ја слушна од народ муабети што пуштав дека се планира за плеј-оф , ајде да видимо и тој (м)чудо

Член од
1 август 2014
Мислења
739
Поени од реакции
1.381
Според моју математику ми ќе смо 3 или 4 место на табелу.. 2ри и 5ти нема да може да смо..
Евентуални противници су ни пелистер,кожув или тфт..

Член од
11 август 2013
Мислења
318
Поени од реакции
168
Според моју математику ми ќе смо 3 или 4 место на табелу.. 2ри и 5ти нема да може да смо..
Евентуални противници су ни пелистер,кожув или тфт..
Од сви имамо предност домашан терен... ама џабе кд смо казнети 2 утакмице свакако ке играмо без публику

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.271
Поени од реакции
453
Казна за скандирање Тачи пуши кур е скандалозно.. Антиќ пичка продадена

Иначе онј пут у салу после прекин се појави најверојатно нов претседател на федерацију у друштво на брата му

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
6.045
Поени од реакции
18.552
Казна за скандирање Тачи пуши кур е скандалозно.. Антиќ пичка продадена

Иначе онј пут у салу после прекин се појави најверојатно нов претседател на федерацију у друштво на брата му
Нели е на Столета Ѓуровскога брат роѓен?

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.388
Поени од реакции
5.621
Нели е на Столета Ѓуровскога брат роѓен?
Да.
Не ми е јасно која националистичка содржина .
Една е песма што се по 25 године Ми смо лудаци, друга е Тачи свиња пуши к..
Па порано Чековски и Симиќ га едесва ремет сваку утакмицу и не су плакале.
Овој како црнци искочива на свак збор се увредуев.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
6.045
Поени од реакции
18.552
Да.
Не ми е јасно која националистичка содржина .
Една е песма што се по 25 године Ми смо лудаци, друга е Тачи свиња пуши к..
Па порано Чековски и Симиќ га едесва ремет сваку утакмицу и не су плакале.
Овој како црнци искочива на свак збор се увредуев.
Појезива песма од „да даде Господ 63-ќа да се врати“ нема на македонску навивачку сцену, па за њум никд не е затворена сала била. А да не кажуемо „за шиптaри гасна комора и остали репертоар“.

Kajgana Shop

На врв Bottom