Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување
Член од
11 август 2013
Мислења
273
Поени од реакции
126
Мзт и сс овј ростер е главан фаворит па после Пелистер, на нас ни фали барем едн играч ете на пример Мекиќ и да су способни да му дадев пасош на Уроша па да има место за још еднога странца

Иначе Итан Хап нема место у ростер на Валенсију а има наш пасош да га позајмимо на 6 месеца
За Мекиќа не знам зима добру пару у Косово, ама тј Максим Митевски од Гостивар мислу дека може да се доведе.

Koce05

Lakers Fan
Член од
4 март 2018
Мислења
1.988
Поени од реакции
1.681
За Мекиќа не знам зима добру пару у Косово, ама тј Максим Митевски од Гостивар мислу дека може да се доведе.
Има ли позајмице у македонску лигу? Рано е да се збори, мада ако Феникс игра плеј-аут може да га земемо Митревскога, бар за овуј полусезону.

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.234
Поени од реакции
423
Тешко дека ќе га пуштив ќе ги е потребан за опстанак зашто Вардар испада ама Феникс Тиквеш и Шкупи ќе се борив до сам крај на сезону

Член од
11 август 2013
Мислења
273
Поени од реакции
126
Има ли позајмице у македонску лигу? Рано е да се збори, мада ако Феникс игра плеј-аут може да га земемо Митревскога, бар за овуј полусезону.
Немам појма не ми се веруе дека има позајмице. Еве га Симиќ е слободан не е лош центар за ротацију, и земи још еднога играча 2/3 што игра и ете ти конкурентан тим.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.865
Поени од реакции
17.640
Па до сг требале на Луковиќа да му средив државјанство и да доведев странца на 2/3. Тамн имав довољно време да најдев добру опцију и да му дадев плату за 4-5 месеца.

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.234
Поени од реакции
423
Овија од Пелистер што измислуев топлу воду?

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.314
Поени од реакции
5.409
Веќ се одржа седница. Прво коло ќе се игра па тга ќе идев да вршив инспекцију на сале.

Член од
1 јуни 2008
Мислења
1.234
Поени од реакции
423
До ичера играсва у ладну салу..
Да не беше Еурофарм да гу малко зачисти и среду туј салу у Битолу за да играв ракомет ЛШ важеше за убедљиво најлошу салу у државу барем ја што сам посетија не е имало полоша сала и сга нешто глумив дека су над сви..

Kajgana Shop

На врв Bottom