Фан клуб: Бостон Селтикс

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Абе не бива вака у последна минута да се решаваат утакмици, дозволија Кармело да им даде 42 поена и 17 скока, среќа шо рондо имаше добра партија и Гарнет добро се снајде на крајот па среќно стигнаа до 2-0

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Тооо ги скинавме, се подобри сме во одбраната и крајно време беше Рондо да се разигра ги скина детево само така нека продолжи.....Инаку се сложувам со gODHEAD дека му дозволивме на Кармело да постигне дури 40 поена и 17 скока!!

Н

'Никола'

Гостин
^ Абе се дури еден играч постигнува поени и само тој игра, немаме галје. Нека го остават да постигне и 60 поени, пак ќе изгубат. Се знае дека тимската игра не може да биде победена од поединец. Така беше неколку пати сезонава против Орландо со Хауард.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Кој е бе тој играч да му се мочам у играчот дал 40 поени од 32-3 шута.... такви ги сакам јас сите ко него "играчишта" да бидат !

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
boston imaat sansi da se sampioni samo ako sekil se vrati bez centar ostana dok rivers tesko ke projdat osobeno tesko ke im bide protiv orlando ili cikago ovie dve ekipi gi imaat karlos buzer i dvajt koj ke gi cuva niv pod obracot kolku topki ke im soberat i kolku otpadoci ke pretvoraat vo poeni vakvite centri koga protiv sebe bi go imale germejn o neel ili big babe

А

Анноун

Гостин
boston imaat sansi da se sampioni samo ako sekil se vrati bez centar ostana dok rivers tesko ke projdat osobeno tesko ke im bide protiv orlando ili cikago ovie dve ekipi gi imaat karlos buzer i dvajt koj ke gi cuva niv pod obracot kolku topki ke im soberat i kolku otpadoci ke pretvoraat vo poeni vakvite centri koga protiv sebe bi go imale germejn o neel ili big babe
кој ти е бе овој ? да не мислиш на Jermaine О'neal ? Па човеков моментално е еден од омилените на фановите на бостон селтикс , особено после првата утакмица од серијава. направи дар мар на двете страни од теренот . не знам колку си гледал , доволен ти е и хајлајтс да погледнеш . инаку нема тим освен орландо од истокот со кој бостон би имал проблеми под обрачите , а во овој плејоф многу тешко да го видиме тој дуел . Инаку бузер е крилен центар , и ќе го чува Кевинче . Убаво ќе пројде сигурно .

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
^^ Не треси глупости те молам, Бузер не е класичен центар а и ќе видам колку ќе пројде против Гарминаторот.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Кога го игра Бостон следниот натпревар и дали некој знае дали МТВ ќе се смилува баш нив да ги даде?

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ova sto vie go kazuvate falite nesto sto ne cini toa ti e isto kako so glava stis da turkate jas poveke od vas sakam boston CELTICS da e sampion zasto najmalku 7-8 g navivam za boston so znaci mnogu od vas sto sega navivate jadenjeto papo go vikavte vo toa vreme taka da barem mene ne mozite za boston da mi kazuvate posto sigurno 3-4 godini nemam propusteno mec a go imalo na tv gi znam kako disat i znam deka ovoj pat slabata tocka e pod obracite mislam ocigledno e toa , a onaj noviot o nell onaj nema ni kostrukcija na kosarkar ne kamoli da e dobar na boston ne mu ni trebase sekil za mene kenrik perkins bese odlicen mozebi ne tolku ofanziven ali bese odlicen vo odbranata ,

--- надополнето ---

vidov kolkue dobar ne mi kazuvaj da ne bese garnet boston ke bese corba sosema pod kosot ama onaj onaj na se lici osven na kosarkar ni blokada ni iskoriste vtora sansa ne sobra ni edna topka a be katastrofa coece na vtoriot mec rondo imase poveke skokovi od nego i alen poveke tie sobraa topki nego toj o nile aman te so prajme muabet i onde kako be kako karmelo 42 poeni 17 skoka 7 ass kaj bea tie pet mina na boston so praese pol pirs a ja otspa utakmicata aa be abe

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Гитла.^

ИДЕМЕ ВЕЧЕР НА 3ТА ПОБЕДА ! АЈМО ЗЕЛЕНИ !!

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Гитла.^

ИДЕМЕ ВЕЧЕР НА 3ТА ПОБЕДА ! АЈМО ЗЕЛЕНИ !!
а ти нешто главен си на темава? кој што сака може да пишува, се разбира, доколку е фан на бостон а не на некој друг тим со што нема да биде сфатено како провокација

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ај, не ми кажувај што да праам многу ти.^

АЈДЕ ДЕЧКИ СПРЕМАЈТЕ СЕ ЗА 3ТА ПОБЕДА И АКО ИМА НЕКОЈ ДОБАР СТРИМ НЕКА ГО ПОСТИРА !

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Време е да ги уништиме!!:tapp:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
1ва четвртина добро изигравме, тотална колективност како во напад така и во одбрана. Let's Go Celtics ! <3

Kajgana Shop

На врв Bottom