Фан клуб: Бостон Селтикс

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
^Со здравје да си го носиш дресот, да знајш дека ти љубоморам:oops:
Инаку и јас најдов дрес од КГ али за жал немаше број за мене, премал беше а јас висок сум ебаго
абе и ја исто на еден шо беше постирал тука у фан клубот шо си купил дрес, лиги ми потекоа....па си купив, сеа ти си у истата ситуација така да сигурно и ти ќе купеш у скоро време :icon_mrgr:

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235
Обрадовиќ не го сака Гарнет

Најтрофејниот тренер во Евролигата, Жељко Обрадовиќ, ги запре преговорите со кошаркарот на Бостон Селтикс, Кевин Гарнет за кого постоеше можност да се пресели во Панатинаикос. Српскиот стручњак остана доследен на својата одлука дека нема да носи играчи кои по завршувањето на локаутот би се вратиле во НБА, па со оглед дека во договорот беше предвидена клаузула за кам-бек, тој категорично ја отфрли ваквата можност.

"Ако еден клуб сака да направи победнички проект, мора да создаде стабилна екипа. Јас не сакам играчи кои ќе си заминат на половина од сезоната во мојот тим", рече Обрадовиќ.

Поради ова Гарнет ќе мора да побара нова средина во Европа за што, веројатно, најголем проблем ќе бидат финансиите. Претстојната сезона во НБА треба да биде последна од неговиот договор со Бостон Селтикс и нему му се загарантирани 15 милиони евра. Нормално дека ниеден клуб од Европа не може да понуди толку во овој момент, но во исто време Гарнет нема да се согласи да игра некаде за малку пари иако има 35 години.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
^ и да сака да го земи, ќе го добие курот од гарнет. он никаде нема да оди

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
If The Big 3 Wins Again, It Will Be Behind Kevin Garnett.

http://www.celticslife.com/2011/10/if-big-3-wins-again-it-will-be-behind.html

потполно се сложувам со напишаното. кога кевин гарнет игра страшно, никој не може да ги сопре Селтикси. да се надеваме дека така ќе игра оваа сезона (ако има)

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
^ We miss you Perk.

Без разлика во кој тим ќе игра, секогаш ќе биде Селтик во срцето

Johnny Tran

You OK, Freckles?