Фан клуб: Бостон Селтикс

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Добро е Рондооооооо се вратииии уффф леле за момент помислив дека заврши сезонава за детево !!!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Не знам веќе, кој нормален се расправа со Зоте...

Ајде одиме кон победа:vozbud:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Жоте губи се ти викам, ишчезнувај и не ми веќе прај муабет за СЕЛТИКС !!!

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
ZOTE прибирај го твоето сра*е и да те нема од тука клошар еден низаеден!!! :bip:

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Рондо со една рака ги силува :nesum:

InSuLaNeR

Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Јухууу ги растуривме вечерва, 4-2 ќе ги победиме Мајами!! :smir:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
ZOTE прибирај го твоето сра*е и да те нема од тука клошар еден низаеден!!! :bip:
абе и ти иди у курац кој си ти и остали да ми кажувате дали да пишувам тука ебаве дебилите.

ете ви го грин бунар шутира и крстич ако бил добар ќе влезеше сега човек ви кажува у очи вистината и вас тоа ве боли.

и дајте тој бостонометар да измериме кој е поголем навијач на бостон или вие се како овие од вмро мереат кој е поголем македонец а они не гледаат какви се.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
РОНДО ГИ СИЛУВА ВО 4та ЧЕТВРТИНА, ИМ ВИКАМ НЕ СЕ ЧЕПКАЈТЕ ЌЕ СЕ ИЗГОРИТЕ !!!

Н

'Никола'

Гостин
Ако видам само уште еден навредувачки коментар на темава, при вакво силување на Мајами, јас се откажувам од пишување тука, не мислам со деца да се расправам.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ако видам само уште еден навредувачки коментар на темава, при вакво силување на Мајами, јас се откажувам од пишување тука, не мислам со деца да се расправам.
во право си ама оди назад да видиш кој прв почна. не може ове да си го кажам своето мислење и дали сум во право или не ќе покаже босотн до каде ќе стигне но јас си имам став дека док згреши со трејдот а на меен ми се нафрлија дека им се гадело од моите коментари и се нервирав плус од што губеја бостон и морав да вратам не можам толку да трпам па не сум машина.

и пак ќе си го кажам својот став, една победа не ја носи пролета. прво мораат д апобедат уште еднаш па псоел 3 натпревр ќе биде клучен али тој се игра на нивни терен и затоа ретко кој се вратил од 2-0 водство. но да веруваме и да се надеваме.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
that's right baby, heat you just got garnet'd, pierce'd and rondo'd

ајмо сеа да ги смачкаме и другата у ТД гарден

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
ТОА Е НИКОЛА НЕЗНАААТ ПОНЕКОИ УШТЕ ТИМОТ ДА ГО ЦЕНАТ ПОТОЧНО НЕПРОСЕРЕНИ ДЕЦА ТИ СЕ ВИКА ТОА !!!

ANYYYYYYYTHIIINGGG IS POSSSSIBLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!

GARMINATOR MAN OF THE MATCH - 28pts, 18reb !!!

TheTruth - 25pts, 5reb, 5ast

И РОДНО СЕ ВРАЌА ВО ПОСЛЕДНА ЧЕТВРТИНА И ПРАВИ БУМ БУМ БУУУУММ БЕЈБЕЕЕЕЕ !!!

ЕНОС ЌЕ ГО УСЕТИТЕ ВИСТИНСКИОТ ДУХ НА ТД ГАРДЕН !!!!!!!!!!!!! БРАВО ЗЕЛЕНИИИИИИ !

InSuLaNeR

Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
OWNEDDDDD!!! Време е да им покажеме кои се вистинските Бостон и да ги смачкаме само напред!!!:smir:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Добра партија одигра Бостон, посебно во второ полувреме. Прашањето е сега дали ке можат истово да го повторат и на наредниот натпревар.

Kajgana Shop

На врв Bottom