Фан клуб: Бостон Селтикс

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Леле овај Пирс не е многу нормален <3...... Како ги само издупивме на крај, одлична игра на Кеј Џи и Пирс. Слатка победа на крај. ;)

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Каква победа со 10 разлика на крајот еј..... секоја чест!!! :zver:

Н

'Никола'

Гостин
Ауууу Реј Ален како распали. Гледа некој бе? :vozbud:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Јас сега се убацувам, можно е да догледам, имаш ли некој добар стрим?

Н

'Никола'

Гостин
http://www.myp2pforum.eu/threads/53932-NBA-Today!-March-23rd

Одбери од овде. Прво гледав на веетлето, ме исфрли, па на тој под него, па на фудбал свртија, и сеа на еден просечен, ме мрзи да рашетувам цело време.
Иначе полувреме е, водиме 45:44, во една луда утакмица, губевме цело време, и во вторава четвртина се распуцавме, им направивме серија од 19:4, и сега сме пред нив. Реј згнети три тројки едно по друго, Рондо има 6, да, 6 скока до сега.:) И Грин имаше добра партија.
И уште тука да спомнам, слушнав Данкан се повредил, и изгледа ќе ја пропуштел утакмицата со нас.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Thanks, на veetle глеам, арно е :). Ајмоо..

Н

'Никола'

Гостин
Зарипна официјалниов спикер в сала, се скапа викање.:pos:

Иначе, Гарнет се искачи на 20 место во поени на сите времиња.

И да, премногу турновери од наша страна.

--- надополнето ---

На крај сами се тепавме. Рондо заеба со избрзаниот шут при украдената топка. После тоа, Се ќе беше на среќа.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Иначе пак не гледав...секоја чест за Гарнет, а за поразот не знам шо да кажам. Срамота е дома од Мемфис да изгубат...

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Lele da pogodese TheTruth nakraj i ke bev naj srekniot covek na planetata. Izgubivme ali to e to, gratzz to Kevin Garnett ... :back:
Izvinete za latinicava.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Упссс нов пораз мамата, како ќе биди оваја работа ич не ни оди :icon_conf

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
лошо е, многу е лошо со ваква игра. дај боже вака да не играме во плејофот

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
леле ги гледам вечерва бостон и изгледаат како да имаат вирус у компјутер, како да се обичен тим а не нба тим не знам кога мислат и како најбитно да влезат во фрома и да го остранант тој вирус. такви промашувања такви грешки сум глкедал само кај аматери или европски клубови.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Сега глеам дека пак загубиле. Полека почнувам да мислам дека тоа е тактика на Риверс за можниот противник во плејофот. Очигледно сака да им го препушти првото место на Чикаго, кога веќе се во таква форма и мислам дека си ја местат Филаделфија за противник во првата рунда, па да има боксови :). Ништо нема да ме чуди и Мајами да заврши втор, дел од тактиката исто. По мојата претпоставка би било:

Чикаго - Индијана
Мајами - Њујорк
Бостон - Филаделфија
Орландо - Атланта

G

grande-juve

Гостин
не може да е тактика, зашто не е логично, ако бидат трети, во втората рунда ќе немаат предност на домашен терен, исто ќе биде и за финале на исток. јас мислам дека уште се воигруваат после трејдот

Kajgana Shop

На врв Bottom