Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.390
Поени од реакции
16.607
pa ednas tamu ke se igra...pa i se nadevame deka ke ja dogradat novata golema sala!
Не знам дали мислиш за таа истата на спортски и дали си влегол у нутра кај големата сала.
За салата ќе кажем дека стварно е жалосно што е у таква состојба, само помошното саличе да биде у употреба а големата да зјае за џабе недопраена.
Да се тргна конфекцијете и све тоа што е околу салата што не треба да биде ќе биде една од најубајте сале низ Македонијава.

Само тоа е, очигледно дека поише на општинава им одговара со конфекциете да плаќаа концесија или нешо сл, наместо да се организираа некои спортски натпревари. Штета што нема некој ракометен клуб или кошаркарски или пак одбојкарски (која штета градот кој у минатото важеше за центар на одбојката у Македонија да не може да се пофали со успешен одбојкарски клуб сега).
Ама тоа е..

Едит: Извинете за оф-топиков :smir:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Не знам дали мислиш за таа истата на спортски и дали си влегол у нутра кај големата сала.
За салата ќе кажем дека стварно е жалосно што е у таква состојба, само помошното саличе да биде у употреба а големата да зјае за џабе недопраена.
Да се тргна конфекцијете и све тоа што е околу салата што не треба да биде ќе биде една од најубајте сале низ Македонијава.

Само тоа е, очигледно дека поише на општинава им одговара со конфекциете да плаќаа концесија или нешо сл, наместо да се организираа некои спортски натпревари. Штета што нема некој ракометен клуб или кошаркарски или пак одбојкарски (која штета градот кој у минатото важеше за центар на одбојката у Македонија да не може да се пофали со успешен одбојкарски клуб сега).
Ама тоа е..

Едит: Извинете за оф-топиков :smir:

Da bas za taa salla mislam...da sum vlegol i sum videl...ednas pocnaa da rabotat i ja ostavija!!
No ako bide uredena ke bide mnogu ubava salla...a tribinite mnogu mi se dopagjaat...

Pa imame odbojkarski klub...toa e SHKENDIJA USHT...vo prva liga igra minatata sezona zavrsija 2-ri...a edinstvena ekipa koja na Fershped Rabotnicki mu zede 2 seta!

Член од
17 август 2009
Мислења
356
Поени од реакции
4
Da bas za taa salla mislam...da sum vlegol i sum videl...ednas pocnaa da rabotat i ja ostavija!!
No ako bide uredena ke bide mnogu ubava salla...a tribinite mnogu mi se dopagjaat...

Pa imame odbojkarski klub...toa e SHKENDIJA USHT...vo prva liga igra minatata sezona zavrsija 2-ri...a edinstvena ekipa koja na Fershped Rabotnicki mu zede 2 seta!
da i ova godina Shkendija Usht ke bide Shampion zs Rabotnicki veke ne postoi:pos2::pos2:

Shkendija mbi tgjitha

Член од
17 август 2009
Мислења
356
Поени од реакции
4
dada treba da prodolzime da dokazueme deka nie Sme br 1 Vo Makedonija

i vojvodite zboruvat deka nie sme pojaki :pos2::pos2::pos2::pos2:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881

:eek:ftopic:
Ама порано ти знаеш што јака одбојка имало у Македонија сеа е ништо спрема тогаш.Сигурно ги памтите Југохром,Лирија од Тетово тие јаки тимови имаја играа у европскине купови и колку јаки играчи излегле од таму:nesum::toe:.Многу ми е криво што пропаднаа тиа клубови ама тоа е јбг.Иначе у Работнички сеа се задржани 3 првотимци,а изгледа ќе дојде и Зафиров таке да неверуем дека ќе ги тепате:toe:,сепак тиа са репрезентативци на Македонија:vozbud:

Член од
30 август 2009
Мислења
203
Поени од реакции
14
Prvite 2 kolla u futsal shkendija ke gi igra u sallata u tetovo a posle ke igrat u brvenica ama uste ne se znae !!!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
:eek:ftopic:
Ама порано ти знаеш што јака одбојка имало у Македонија сеа е ништо спрема тогаш.Сигурно ги памтите Југохром,Лирија од Тетово тие јаки тимови имаја играа у европскине купови и колку јаки играчи излегле од таму:nesum::toe:.Многу ми е криво што пропаднаа тиа клубови ама тоа е јбг.Иначе у Работнички сеа се задржани 3 првотимци,а изгледа ќе дојде и Зафиров таке да неверуем дека ќе ги тепате:toe:,сепак тиа са репрезентативци на Македонија:vozbud:

a za toa porano zaboravi da ja stavis i SHKENDIJA so Lirija i Jugohrom...Shkendija zboram za volejbollot postoi veke 35 godini...a i togas igrase samo kako SHKENDIJA ne kako sega USHT-Tetovskiot drzaven Univerzitet...

Kakvi samo igraci imaat izlezeno od shkollata na SHKENDIJA...a vo toa vreme SHKENDIJA igrase redovno vo Evropa!

Член од
17 август 2009
Мислења
356
Поени од реакции
4
dada ama sponzorot vo shkendija vleze samo za Futball ina4e za Shkendija Odbojka treba minimalno 15.000 evra investicija za 1 sezona i toa Shampion se praes

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Utre vo 18.00 casot ekipata na SHKENDIJA vo Futsall ke igra vo sportskata salla vo Tetovo...

Se ocekuva BALLISTITE da go bodrat timot!:bakla::bakla:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Denes vo 18.00 casot....ke buci ke buci....:ultras::ultras:

Статус
Затворена за нови мислења.