Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.642
- Поени од реакции
- 10.241
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакав да кажам дека од никогаш не сме имале дозволено гостување после инцидентите што секој Тетовчанец ги памти... Сеа влеговте у 1 лига така да не ни имало можност да гостуваме....Не спомнав 2008 јас никаде,што превртуваш!
Иначе ете го гостувањето кај вас!
Прегледај го приврзокот 34461
Сакав да кажам дека од никогаш не сме имале дозволено гостување после инцидентите што секој Тетовчанец ги памти... Сеа влеговте у 1 лига така да не ни имало можност да гостуваме....
Влеговте 1 година пред Тетекс да влезе, од 2003 година навака ај кажи ми колку сезони сте у прва лига, и тие што сте биле бевме во бојкот...Како бе сега сме влегле во прва лига!?? Си смешал нешто со Тетекс?!
Влеговте 1 година пред Тетекс да влезе, од 2003 година навака ај кажи ми колку сезони сте у прва лига, и тие што сте биле бевме во бојкот...
Унаку во колку часот утре ке се одигрува натпреварот и ке биде ли на Градски тоес Филип Втори Арена или во Тетово?
Не сум многу упатен во домашниот фудбал а и колку што знам имаше некои проблеми со полицијата менувала нешто термини инаку фала на одговорот
На Филип 2ри во 1 саат...
Кој ќе ве води утре?
Кој е овојizgleda Erhan Selimi .... !
pomoshnikot..Кој е овој![]()