- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.536
- Поени од реакции
- 29.100
Нема линк има писмо од Коце Трајанов во наш фан клуб прочитај го моето мислење се е напишано..Дај линк да видиме?!?
Друже, сто пати сум апелирал и до тебе и до другар ти Гол кој сака правда(а прекршува закони у државава), апелирајте до Администраторите што не ви одговара од мене па слободно нека ме тргнат. Вие изгубивте знаме тука треба да се дискутира ова е ваш Фан Клуб, во Навивачки групи одкако ви беше затворена темата 40 страни за вас се дискутира, навредите се бришат кој доаѓаат само од вас, на провокациите не враќајте само пријавете ги, како Тони кој нонстоп праќа пријави и сите се бришени така да немаш право да збориш, едноставно нема што да се брише...a zasto vie ne se prefrluvate vo " Makedonski navijacki grupi" i da mirna temava, pa da mu ebam poveke od nas ja sledite Shkendija i fan clubot. Clenski da ne sakate? Slobodno.
Dragiot moderator koj edvaj ceka da brise nasi mislenja vo fan club Vardar, ovde go nema. On ne e masina ama na svojot fan club, duri i na onie roboti planirani za 2040 im bega so vestini.
Da off topic bese(ako veke ke se nadovrzis na mojot post) a ovie "tvoive" celo vreme so "on topici" teraat.
Bravo, da ke ti kazam, ama druze ne te biva, bar ne vo vakov "otvoren za site" "demokratski" forum.
Steta.
p.s do Acid ako slucajno me cita, baniraj gi site vardarci od nas fan club, isto i site nas od niven fan club, pa da vidime koj e kriv za dvojnoto zatvaranje na nasata tema.
Fala
пс. Не ми враќај тука туку по пп за да не ја уништуваме темата со офф-топици.