Фан Клуб: Шалке 04

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Што сакаат повеќе Шалке јас не знам,ЛШ пројдоа понатаму,што не се очекуваше,куп ќе освојат,има време до крај на Бундеслига пак колку толку ќе се оправат,последните кола почнаа да победуваат,Магат е одличен тренер и не им требаше овој потег .

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Што сакаат повеќе Шалке јас не знам,ЛШ пројдоа понатаму,што не се очекуваше,куп ќе освојат,има време до крај на Бундеслига пак колку толку ќе се оправат,последните кола почнаа да победуваат,Магат е одличен тренер и не им требаше овој потег .
Убаво реќе Igorcemk пари се во прашање...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Незгоден тим ни се паднаа, ништо од ЛШ :) се надевав дека ќе стигнеме барем до полуфинале, па со некоја среќа и до финале али ништо :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.042
Поени од реакции
74.515
Што бе незгоден тим :)
Нема незгодни тимови во четврт финале:)
Никако да помине Шалке четврт-финале, па време е сезонава да се случи и тоа. Интер се извади со баерн, али време е во овој дуел со Германска екипа, да си ги спакува куферите :)
Плус првиот меч се игра во Италија, па шансите на Шалке се уште поголеми. Се што треба е да му тргне таа вечер на Нојер, и да се извади едно нерешено. Верувам дека може да се стигне во полуфинале, и искрено се радувам на ждребкава.
После во полуфинале го победуваме Челзи, и финале со Тотенхем тепаме на пенали :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.543
Поени од реакции
29.114
Аха надевај се дека ќе играме со Челзи тешко ке биде ако се паднат Манчестер и Шалке, за кој ли ќе навивам :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.582
Поени од реакции
22.300
Шансите се 30 - 70 за Интер према мене. Ќе биде тешко но и Валенсија се радуваше дека му се падна Шалке па после испаднаа.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Дечки помирете се дека Шалке нема што да бара во 1/4 :toe:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.582
Поени од реакции
22.300
Дечки помирете се дека Шалке нема што да бара во 1/4 :toe:
Зошто де? Први беа во групите и го тепаа не баш слабиот тим од Валенсија. Мислам сосема заслужено е Шалке во 1/4 финале.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Зошто де? Први беа во групите и го тепаа не баш слабиот тим од Валенсија. Мислам сосема заслужено е Шалке во 1/4 финале.
Не реков дека не е заслужено,не ме сфати баш! Пишав дека во овој меч нема што да бараат,можеби Интер не е толку јак како лани но сепак е многу посилен од Шалке во секој сегмент! Како прво на Шалке им отиде Магат кој според мене е многу добар стратег,како второ Шалке нема јака одбрана а во ЛШ е многу битно да имаш јака одбрана!

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.582
Поени од реакции
22.300
Не реков дека не е заслужено,не ме сфати баш! Пишав дека во овој меч нема што да бараат,можеби Интер не е толку јак како лани но сепак е многу посилен од Шалке во секој сегмент! Како прво на Шалке им отиде Магат кој според мене е многу добар стратег,како второ Шалке нема јака одбрана а во ЛШ е многу битно да имаш јака одбрана!
Да ија видов сега дека лошо те сфатив :smir:
Да, во право си дека Интер е голем фаворит во овој меч но никогаш не се знае, сепак ија очекувам да иде Интер но нема да биде толку лесно како што очекуваат повеќе Интер-фанови.

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Шалке има појака одбрана од Баерн, а и го имаат најдобриот голман според мене во светот.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Шалке има појака одбрана од Баерн, а и го имаат најдобриот голман според мене во светот.
За голманот знам дека им е многу добар,ако не е прв тогаш сигурно е еден од тројцата најдобри во свет! Имаат подобра одбрана од Баерн не викам не,али сепак неможе да се носи со Интер во овој дуел! Во фудбалот све е можно,али овој пат мислам дека нема да има никакво изненадување!

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
За голманот знам дека им е многу добар,ако не е прв тогаш сигурно е еден од тројцата најдобри во свет! Имаат подобра одбрана од Баерн не викам не,али сепак неможе да се носи со Интер во овој дуел! Во фудбалот све е можно,али овој пат мислам дека нема да има никакво изненадување!
Секоја просечна екипа има подобра одбрана од нашата :pos:
Ноер ја прави разликата во Шалке, башка Раул уште знае да изигра јако.

Kajgana Shop

На врв Bottom