Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Видете го бе, прав Лондончанец.

Многу е епи :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Шо збора вака ко уплаф да има.....:vozbud:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Еве честито и од мене победата иако малце доцнам,имав некои обврски...Инаку за мечот,па што да кажам,Дидиер Дрогба Ѕвер све е кажано,иначе Анелка нешо Анелка ми беше отсечен,ич не е во форма такво нешо пред гол сам да се утне не е на арно.Второ,дијамантот не ми се свиѓа уопште,подобра формација 4-4-2 ама вингерс(крила)таа формација најмногу ни одговара.Трето треба да со обрне внимание на реализацијата,многу слабо нешо,иако сепак мислам цел меч беше за пофалба,Хал не мрднаа,посед на топка имавме,и на среќа им дојде голот.Што да се каже друго нека ни се множат победите па да се надеваме трофеи во ЛШ,ПЛ,ФА КУП,КАРЛИНГ КУП:pehar::pehar::pehar::pehar::violent1:

F

fantomX

Гостин
Еве честито и од мене победата иако малце доцнам,имав некои обврски...Инаку за мечот,па што да кажам,Дидиер Дрогба Ѕвер све е кажано,иначе Анелка нешо Анелка ми беше отсечен,ич не е во форма такво нешо пред гол сам да се утне не е на арно.Второ,дијамантот не ми се свиѓа уопште,подобра формација 4-4-2 ама вингерс(крила)таа формација најмногу ни одговара.Трето треба да со обрне внимание на реализацијата,многу слабо нешо,иако сепак мислам цел меч беше за пофалба,Хал не мрднаа,посед на топка имавме,и на среќа им дојде голот.Што да се каже друго нека ни се множат победите па да се надеваме трофеи во ЛШ,ПЛ,ФА КУП,КАРЛИНГ КУП:pehar::pehar::pehar::pehar::violent1:
Твојов пост само рандом дојде, повеќето овде мислат така. :smir:
4-3-3 со крилни напаѓачи, игравме добро така, точно е. Но разберете луѓе, со овој играчки кадар, не можеме да парираме на Ливерпул, Јунајтед, Барселона.....со таква игра, едноставно потребен ни е здрав Џо Кол, и Рибери веројатно (иако и тој може во дијамант), за со таква формација да успееме. Додека со ебаниов дијамант, имаме шанса и против нив (видовме со Јунајтед, ќе се увериме и понатаму мислам), а и маливе бункер-екипи некако да ги „кршиме“. :toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Честито победа и да ве прашам, стварно сте упатиле понуда од 45 милиони до Агуеро или новинарска измишљотина е? Зборувам за на главна да не сте прочитале, да изјавиле?

F

fantomX

Гостин
Честито победа и да ве прашам, стварно сте упатиле понуда од 45 милиони до Агуеро или новинарска измишљотина е? Зборувам за на главна да не сте прочитале, да изјавиле?
Ако главната реагираше на секоја шпекулација, компјутерџиите во Челзи ќе требаше да работат 25 од 24 часа дневно. :pos2:
Имено, според „компањеросите“ на Марка, некојси Алберто Барберо и некојси Хавиер Матаљанас, клубот повторно ја разгледувал можноста за Агуеро, и се вклучуваат во преговори за Агуеро. Патем, и за Макси. 50 милиони евра за Кун, 7 за Макси.
Тоа е се, а од мое скромно следење на трансфермаркетот, но сосема добро на се околу Челзи, сметам дека апсолутно е точно дека Агуеро се следи, но дека има конкретна понуда, малку, или поточно, многу потешко. Дали ќе има во наредниов период, малкумина знаат. :toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не, ме интересираше само, затоа што до вчера се зборуваше за Пирло па сега на ТВ гледав дека веќе сте упатиле понуда до Агуеро и ја разгледувал, се` било во негови раце.

Тенкју за инфото :)

F

fantomX

Гостин
Не, ме интересираше само, затоа што до вчера се зборуваше за Пирло па сега на ТВ гледав дека веќе сте упатиле понуда до Агуеро и ја разгледувал, се` било во негови раце.

Тенкју за инфото :)
Веројатно на Алфа...:pos2:

В

Вори

Гостин
Да дојдат во пакет Макси и Кун би бил најзадоволен..Агуеро го обожавам,а Макси може да биде и тоа како добра замена за и онака неконстантниот Џо Кол.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Честито прва победа сезонава, и тоа како заслужена. Се надевам на големи успеси на Челзи годинава. :wink:

п.с. До кога ќе е аут Жирков? Баш сакав да го видам како игра во Челзи, а ја пропуштив утакмицата со Милан кога даде гол...

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Жирков се очекува да заигра наредното коло (освен ако одлучи да не ризикува Карло)

Ако дојде Пирло ке се убијам еј:nesvest:

А за Агуеро и/или Лопез г.з љубам :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
шо к*р му текнало на африканциве да имаат куп на нации во иста год. со светското првенство.многу ќе бидеме ослабени во тој период па најдобро е да се купи уште 1-2 играчи за да се заменат есиен,микел дрогба и калу мислам дека праќањето на ди санто во блекбурн беше лош потег вака сеа мораме да пазариме во зимо некој нов играч:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom