Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
A

Alexander Nevsky

Гостин
Дечки мене ќе ме нема едно 10 дена(на одмор во Охрида)..па за тоа време,да даде Господ да се зајачаме со уште некој играч.Поздрав и се читаме.
Убав помин бате јас ти се приклучувам од понеделник па ќе читаме спорт заедно на плажа:helou:

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Нека ни се честити победите...:) Не бев во можност да ги гледам ама од резултатот сум задоволна и тоа многу...:vozbud:

Пошто не ги гледав натпреварите и неможам нешто повеќе да коментирам за играта...:toe:

F

fantomX

Гостин
Ноќеска, chelseafc.com вели од 01:00, а DigitAlb SuperSport 1 (каде шо јас гледав некни кога игравме со Милан) вели од 02:00, па не сум најсигурен кога точно, играме за последен пат на америчко копно летово, со Клуб Америка од Мексико, стари познаници.
Глејте го стадионов...

Тери и Лампс го гаѓале големиов екран со топка нагоре, Тери и го погодил. :icon_mrgr

Вторник изгледа враќање во Европа, в сабота од 16:00 мислам, играме последена пријателска со Рединг, Ридинг...само заради „нашиот“ Брендан Роџерс, кој како „јуниор“ во менаџерските води седнува на менаџерското место на екипа со амбиции да влезе во Премиер, и да се етаблира како стабилен премиерлигаш. Убо е така, да си имаш „свои луѓе“ по други клубој, ем млади за калење, ем можи некое дрво перманентно да ти го собери за пари. :)

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Ao ao... стадионов е да паднеш у :nesvest:
Иначе играме у 01:00h - најверојатно.... и мислам дека може да се очекува вечерва да видиме евентуално само 2-3 од првиот состав(Оби, Есиен, Бане/Алекс) другото се младичи и новајлии или овие повратнициве (Пизаро и Шева). :toe:
Тери и Лампс на трибина, шо подалеку од клупата - доста им беше играње :)

F

fantomX

Гостин
John Terry напиша:
Имаше многу шпекулации во скоро време околу мојата иднина и Јас сакам да расчистам со тоа еднаш, засекогаш. Јас сум целосно посветен на Челзи, како што и секогаш сум бил. Исто така, Челзи јасно искажа и покажа дека нема намера никогаш да прифати никаква понуда, каква и да е таа.
Кога си поврзуван со некој клуб, или со менаџер за кого јас имам голем респект, секогаш ќе има насловни страни за тоа, но мое напуштање на Челзи никогаш не било опција.
Знам за коментарите дека требало да издадам соопштение порано. Како и да е, во текот на овој период имаше бројни разговори помеѓу мене, сопственикот и Бордот на директори, и се согласивме дека времето на објавување на соопштението треба да одговара на сите кои што беа инволвирани во разговорите, без никакви надворешни влијанија или агенди.
Тоа што ми е кристално јасно по тие разговори е тоа дека амбициите на Челзи остануваат високи, шампионски како и досега. Тоа досега беше докажано со ангажирање на Карло Анчелоти. Сигурен сум дека тој може да го однесе клубот на повисоко ниво.
Уште еден важен фактор беше сознанието дека Челзи нема да ги продава клучните играчи на тимот на долгорочен план. Зацврстувањето на екипата околу ова јадро е основно, круцијално за остварување на вискоите амбиции.
Јас и понатаму сум потполно посветен како и секогаш за да помогнам во продвижувањето на Челзи се понапред, и сум горд да бидам капитен на овој тим се додека можам да го правам тоа.
Дека има ќарено нов побогат договор, 99% има, ама ај, бар не мора да налетувам на генијалните изјави на Марк Хјуз, се заврши и ова работа. :toe:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.717
И најверојатно ќе потпише нов договор во текот на следната недела.Има и интервју со Анчелоти.

x

F

fantomX

Гостин
И најверојатно ќе потпише нов договор во текот на следната недела.Има и интервју со Анчелоти.

x
Овај никош нема да научи англиски течно да зборува, Бруно ко шо го викна, ќе биди “линк“ изгледа. :toe:

D_T

Чорбаџи Димко
Член од
8 март 2009
Мислења
2.119
Поени од реакции
1.571
Друштво, ај некое стримче за натпреварот вечерва :smir:

8_88

888
Член од