- Член од
- 28 август 2011
- Мислења
- 8
- Поени од реакции
- 3
TOCNO E DEKA WANDER WIL SE DOGOVORIL
Не друже грешка си за Модрич според мене тој е во топ 5 плејмејкери во англија.А а овој Красич што знам некако ми е многу променлив лани еден дел од сезона изгра префектно после го снема, гледам и сега нема некој добар старт, па и да ти кажам право не сме толку тапа таму го имаме Старич и по потреба да се игра анелка/калу.Сега овие 2 не се нешто нај нај али кога не можеме да ги продадеме мора да се користат.Море луѓе шо сте се запнале за Модрич, за нишо не го бива. За во Челзи само Снајдер е. И им треба усте едно десно крило, како на пример Красиќ од Јувентус. Ај сеа останете ми со здравје
Новинар кој е многу близок со Спарсите, досега дал многу инсајдерски и битни информации, така го опишаа на еден форум.Ima edno golemo MAY vo seto ova.
A koj e ustvari ovoj Alex Kennedy?
Свесен си дека на Википедија секој може да направи измена на статијата, така?Ако е на Вики онда е официјално
http://en.wikipedia.org/wiki/Gregory_van_der_Wiel#Chelsea
The west London club have agreed a deal worth €32 million for the Holland international, who has previously been linked with Manchester United.[
Знам друже, се зезав, дури и ја имав едитувано таму ...Свесен си дека на Википедија секој може да направи измена на статијата, така?
Тој дел веќе е избришан.
се секираме за модриќ многу затоаЗнам друже, се зезав, дури и ја имав едитувано таму ...
Шо волку напнатост во фан клубов....
Дај боже, но под услов да дојде Модриќ/Некој друг плеј.Има шпекулации дека Бенајун и Калу се пред заминување од Челзи.