Фан Клуб: Челзи

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не значи дека ако некои се расипани, сите се расипани. Не бидете деца. И душман најголем да е не заслужува онаков нокаут и онаков пад. Најискрени желби за побрзо закрепнување.

K

kalimer0

Гостин
Веќе е пуштен од болница вечерва наредниот натпревар се надевам ќе биде барем на клупа.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.115
Како фан на Арсенал , се надевам Дрогба брзо ќе се опорави,и онакво нешто никому не би му посакал . Сеа ќе речите се заебавам и сигурно сум го колнел , но мене искрено ми е поинтересно да гледам натпревар помеѓу Челзи и Арсенал каде игра Дрогба(кој ретко не дава гол на натпревар против нас),без разлика на крајниот исход , одколку победа на Арсенал над "проретчен" Челзи .

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
Како фан на Арсенал , се надевам Дрогба брзо ќе се опорави,и онакво нешто никому не би му посакал . Сеа ќе речите се заебавам и сигурно сум го колнел , но мене искрено ми е поинтересно да гледам натпревар помеѓу Челзи и Арсенал каде игра Дрогба(кој ретко не дава гол на натпревар против нас),без разлика на крајниот исход , одколку победа на Арсенал над "проретчен" Челзи .
имамо ми алтернативе не се секирај лукаку се смета за наследник на дрогба па мош ке гу наследи и традицију

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
abe sega citam
sto e rabotata so drogba,nesto citav da ne bilo mozocen udar
назад имаше некој пишано, во воздух голманот го удри дрогба додека боксираше, и падна хоризонтално на стомак. face planted
му требаше неколку минути колку да го освестат, не мрдаше ич. од болница рекле нешто потрес, би требало да е во ред

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
Ако е само потрес, нема гајле - така растат децата. Но ако повреди некој нерв.. чао, пријатно.

В

Вори

Гостин
Sto lugje ke bevte be,ne mozam da ve sfatam.Si idat lugjeto i prasuvaat za Drogba,sto e normalno.I site socuvstvuvaat so nego i sakaat sto pobrzo da ozdravi.Nezavisno dali se fanovi na Mancester ili nekoja druga ekipa.
Ova e samo sport,samo fudbal.Olabavete malce.Ne se palite na se i sesto.
Ovde ne daj Boze da pise fan na Mancester na primer,sto bilo da kaze odma mu se nafrlate.Pa i pobeda da ni cestita vie odma kenkate.
Chill out malce decki.

Inace gledam Roman pustil posledna ponuda za Modric od 40 milioni.
Mnogu e,preterano mnogu e.Za olku pari ne sakam da go zememe.Ama sepak moja najgolema zelba e,da ne dojde do zabuni.
No vo glava mi vleguva uste edno scenario.Sega kokoskive nema da go prodadat nikade i na zima ili na leto ke go sitnat vo Mancester za 25 milioni.Taka mi mirisa.
I da.Vetiv deka ne pisuvam za nego,ama eve sega ova e posledno.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Јас ви велам дека Модрич/Мутињо 1 од нив 100 посто ке дојди...еве ако не е така не пишувам 1 месец у фан клуб Челзи ;P

В

Вори

Гостин
Modric deneska ke igra protiv City.Just sayin...
Ne,i Barton i Nasri igraa protiv Arsenal odnosno Liverpul i posle zaminaa vo QPR i City,ama ipak.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Friedel; Corluka, Dawson, Kaboul, Assou-Ekotto; Lennon, Kranjcar, Modric, Bale; Van der Vaart, Crouch - Ке игра модрич..но јас верувам дека ке дојде ..бидејки сумливо ми е за членот неколку страни што напиша во врска со ова :

Иначе прочитав едно интересно размислување на talkchelsea форумот.. Мислат дека евреинот-сопственик на Тотенхем,Леви намерно сака да го продаде Лука на последниот ден од трансфер рокот,само за да не мора да ги троши парите за трансфери..(ако дојде Модрич на 31ви ,тешко да може да земе некој играч Хари и парите одат кај Леви директно) Викаат истата приказна била и со бугаринот пред 3 години,цело време одолговлекувал намерно и на 31ви август бил направен трансферот..Нормално парите (32М) не беа потрошени на играчи..

В

Вори

Гостин
Istava prikazna na Roben bese na eden forum namenet za Celzi.Ova ti se vika tipicno tesenje i nisto poveke.
Sea demek ako go prodale Berbatov na kraj pred nekolku sezoni,ke go prodadat i nego posledniot den.Gluposti.

Samo krivo mi e na primer zosto ne trgnavme po Pjanic,pred da zaigra za LIon vo LS.Ili pak za Hamsik i Mutinjo,ama ajde,valjda tie si znaat.

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Го истераа Модрич од игра во 60та минута.. кога се води инает тоа се случува, со сила го тераат.. ова е еден мал знак на доаѓање..

A

Auditore

Гостин
Нема никакви знаци дека Модриќ ќе дојде, да бидеме реални, и денес играше на утакмицата, значи и тој се помирил со тоа дека нема да направи трансфер.
И не верувам во шпекулациите дека Роман дал 40м за него, мислам дека сега се фокусирани на Мутињо, кој го ич нејќам, воопшто не ми се допаѓа како игра а верувам дека сите го видовте против Барселона во Супер Купот какво преценето копиле е, но Боаш знае најдобро.

Kajgana Shop

На врв Bottom