Фан Клуб: Челзи

A

Auditore

Гостин
Позитивната работа е тоа шо победивме без игра, онака, насила.

Негативната работа е тоа шо и немаме своја игра која треба да мели противници, ко Арсенал сме моментално, со разлика шо тие свесно одат со главите в ѕид, ние несвесно.

Господ да е напомош.
Totally agree!

F

fantomX

Гостин
Мене ме интересира..кога ке бидеш ти задоволен од Челзи..знам сега играат тапа..сите не сме задоволни ама и кога играат добро ти не си задоволен..?
Кога тренерот или менаџерот или шо и да е на мојот тим ќе биди доволно разумен во вакви натпревари како денешниов да испробува и по ЕДЕН ЕДИНСТВЕН, доволно е и толку, млад играч во стартната постава.
Не ми треба добра игра против ВБА, туку 3 бода и еден млад играч плус со преку 60 добри минути на терен. А не очајна игра на апла сениори кои, па скоро сигурно е дека истите ќе ги видиме и на следниот дуел.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Кога тренерот или менаџерот или шо и да е на мојот тим ќе биди доволно разумен во вакви натпревари како денешниов да испробува и по ЕДЕН ЕДИНСТВЕН, доволно е и толку, млад играч во стартната постава.
Не ми треба добра игра против ВБА, туку 3 бода и еден млад играч плус со преку 60 добри минути на терен. А не очајна игра на апла сениори кои, па скоро сигурно е дека истите ќе ги видиме и на следниот дуел.
Океј..тоа сакав да го добијам ..в ред (y)

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Jason Cundy (Who does Chelsea TV work and has links at the club) Has said on Sky Sports that from what he understands a deal for juan mata is pretty much done. Yeah this is reported elsewhere but first credible person I have heard say it.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
Па ги имаше микел калу рамирес само што од нив 3 само микел изигра добро
иначе баш ме интересира кои играчи ти би ги одбраја за днска и формацију

F

fantomX

Гостин
Па ги имаше микел калу рамирес само што од нив 3 само микел изигра добро
иначе баш ме интересира кои играчи ти би ги одбраја за днска и формацију
Хиларио; Босингва - Иванович - Тери - Бертран/ПвА; Микел - Малуда - Лампард; Анелка - Дрогба - Торес

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
решив да не го гледам втрорво полувреме и фала богу не згрешив :pos:
играта ваква таква важно 3 бода зедовме, сега многу потешко да се игра на почеток од сезона кога сите се поодморени играчи имаат повеќе ареа, али си викам дека ќе играме подобро понатака и ќе имаме поволни резултати
KTBFFH

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
Хиларио; Босингва - Иванович - Тери - Бертран/ПвА; Микел - Малуда - Лампард; Анелка - Дрогба - Торес
па би играле исто безидеја веруј ми само што овој е преофанзивно сумњам дека лампард и микел би гу држале сами средину башка тој што лампард често се уфрлува во напад така да би останувал сам микел да мава-покрива
само треба да ни е јасно на сите додека ги имаме во прва постава рамирес малуда анелка калу ваков челзи ке гледаме без идеја со пимплање со еден збор досаден не е крив анчелоти џабе си доби човекот отказ овие 2 кола видовме дека толку се можностите на челзи
мора да се земе добри 2 креативни играчи и да се седне малуда анелка и рамирес на клупа калу аут подхитно русија турција америка не е битно само подалеко од лондон во спротивно јас челзи не го гледам во први четири лани бидна што бидна се извлековме некако но оваа година тешко

F

fantomX

Гостин
па би играле исто безидеја веруј ми само што овој е преофанзивно сумњам дека лампард и микел би гу држале сами средину башка тој што лампард често се уфрлува во напад така да би останувал сам микел да мава-покрива
само треба да ни е јасно на сите додека ги имаме во прва постава рамирес малуда анелка калу ваков челзи ке гледаме без идеја со пимплање со еден збор досаден не е крив анчелоти џабе си доби човекот отказ овие 2 кола видовме дека толку се можностите на челзи
мора да се земе добри 2 креативни играчи и да се седне малуда анелка и рамирес на клупа калу аут подхитно русија турција америка не е битно само подалеко од лондон во спротивно јас челзи не го гледам во први четири лани бидна што бидна се извлековме некако но оваа година тешко
Тери, Иванович, ПвА/Бертран и Микел назад константно и решен проблем со офанзивноста. Малуда појќе слобода лево, десно Босингва.
И не ни барам поарна игра, само 3 бода и еден млад лев бек со солидни 60+ минути во нозете.
--- надополнето: Aug 20, 2011 7:54 PM ---
Инаку, ова поштувам:

A

Auditore

Гостин
Поентата на фантомХ е следнава, кога веќе играме бедно и мизерно, барем тогаш да се искористи ситуацијата или по она на Анчелоти, лошиот момент за да се искористат млади играчи да стекнат искуство против екипи од ваков ранк, кои ќе имаат желба да се докажуваат, а не цело време еден ист состав, едни исти првотимци кои веќе немаат желба ни за докажување ни за 3 бода, тоа е тоа и се тотално согласувам.
--- надополнето: Aug 20, 2011 7:56 PM ---
Тери, Иванович, ПвА/Бертран и Микел назад константно и решен проблем со офанзивноста. Малуда појќе слобода лево, десно Босингва.
И не ни барам поарна игра, само 3 бода и еден млад лев бек со солидни 60+ минути во нозете.
--- надополнето: Aug 20, 2011 7:54 PM ---
Инаку, ова поштувам:
И јас, ова од Анчелоти го немам видено, ептен е емоционален низ текот на целиот меч ако си приметил.
Такоѓе:

--- надополнето: Aug 20, 2011 8:07 PM ---
Asked what Villas-Boas told his side at half-time, he replied: "He asked if we were willing to show other clubs we are a championship contender. Are we ready to change things?
"It was a simple message. We had to take more risks and play with more character."

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
ние денес имавме млади играчи калу микел рамирес сите тие требаа да се докажат го имавме и торес кој сеуште не е докажан сите беа мотивирани и сакаа да се докажат трчаа ко коњи посебно рамирес човекот не застана 90 мин али сето тоа е џабе кога не пушти ниту еден квалитетен пас башка па им поклони гол на овие и шо има врска дали било еден плус минус младинец не игра голема улога нам не ни фали мотив желба нам ни фали идеја кративност играчи што знаат што да прават со топката а не играчи кои ке ја пимплаат или ке ја подадат на оној кој што му е најблиско па тој да му ја мисли
единствен кратор-мотор во екипата е лампард другото не е ни за чемпионшип а не па за пл исклучок микел

уште нешто што ако боас е емоционален а анчелоти не е што менува тоа апсолутно ништо секој си има различен став и карактер битно видовме дека овој моментален челзи на боас апсолутно по ништо не се разликува од оној на анчелоти

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Honestly, it sucks to have Man Utd's luck...
I want deserved victory!

Од еден фан на цфц форумот ..

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
сега ми е јасно зошто играл анчелоти со еден ист состав затоа што резервите биле катастрофа жирков доби клоца од боас за неполн месец калу издржа неполни 90 мин(30 сега и 60+ со стоук не се секавам точно) рамирес освен да трчи ко коњ друго не знае бенејун очигледно не е фит мекехрен премлад какута дупка не може да избори место во мочана франција а не па во челзи малуда се вади на статистика анелка кењатор тежок есиен е готов веке едино останува лампард (тоа ни е се креативните играчи) и што сега очекуваме лампард со 33г сам да го покрене торес и дрогба и да ни ја донесе долго посакуваната лига на шампиони епа ке се начекаме
некои погоре пишаа дека не треба да се зима модрич по секоја цена епа другари јас не би играл така ке жртвуваме еден добар техничар кој не фит ни за половина сезона а камо ли за цела за играч кој е млад брз добро технички поткован и ке ни трае најмалку 5-6 сезони

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
сега ми е јасно зошто играл анчелоти со еден ист состав затоа што резервите биле катастрофа жирков доби клоца од боас за неполн месец калу издржа неполни 90 мин(30 сега и 60+ со стоук не се секавам точно) рамирес освен да трчи ко коњ друго не знае бенејун очигледно не е фит мекехрен премлад какута дупка не може да избори место во мочана франција а не па во челзи малуда се вади на статистика анелка кењатор тежок есиен е готов веке едино останува лампард (тоа ни е се креативните играчи) и што сега очекуваме лампард со 33г сам да го покрене торес и дрогба и да ни ја донесе долго посакуваната лига на шампиони епа ке се начекаме
некои погоре пишаа дека не треба да се зима модрич по секоја цена епа другари јас не би играл така ке жртвуваме еден добар техничар кој не фит ни за половина сезона а камо ли за цела за играч кој е млад брз добро технички поткован и ке ни трае најмалку 5-6 сезони
ТИ СИ ЧУЛ ЗА ТОЧКА , ЗАПИРКА , ПРАШАЛНИК , ИЗВИЧНИК..дај употребуви знаци малку ..да бидеш малку поразбирлив..

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
ТИ СИ ЧУЛ ЗА ТОЧКА , ЗАПИРКА , ПРАШАЛНИК , ИЗВИЧНИК..дај употребуви знаци малку ..да бидеш малку поразбирлив..
еј види па и тоа имало на тастатурата не сум приметил, важи ке ги користам само да ме научиш како да ги употребувам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom