A
Auditore
Гостин
На турнир со У-21 Франција е.честито новото засилување да не знае некој да ли има повратна клаузула како она на бојан ?
и што е работа со какута зошто не е на турнеја во азија ?
На турнир со У-21 Франција е.честито новото засилување да не знае некој да ли има повратна клаузула како она на бојан ?
Да и аквизицијата на Челси има клауза со која Барселона може да го врати во наредните 2 сезони за околу 6 милиона мислам бешечестито новото засилување да не знае некој да ли има повратна клаузула како она на бојан ?
Јас сакам такви изненадувања...само ако се добриНемојте да се изненадите ако земеме некој играч,со кои не сме биле поврзувани овој период.Ни Пасторе,ни Модриќ...
Копук можи и не знам дека е, ама крајно очигледно е дека е избркан од Барселона, шо значи оти има карактеристики на копук. Сите ние нели се воодушевуваме на „величествената“ Ла Масија и нејзините издатоци, истата Ла Масија која на најподмолен и смрден начин отвори академија на нецели два километри од нашите простории во Кобам - таа Ла Масија овај играч буквално го брка пошто не е доволно добар за да се задржи во Барселона.Од кај знаеш па дека детето е копук и дека е избркано од Барселона?Зошто донесуваш прерани заклучоци за нешто што не го знаеш и за нешто што немаш видено?
Или пак милиш ''избркан''копук како Фабрегас или Пике?
Штом Боас го сакал уште во Порто лани и штом Челзи ќе плати 5 милиони за 19 годишен копук од Барселона Б,тогаш не може да е лошо детето.
Нека дојде прво,ќе го видиме,па после ќе дискутираме дали вредело неговото купување или не.
И уште не е официјално,но очекувам до крајот на денот да се официјализира неговиот трансфер.
Еве шо рекол : Ron Gourlay believes the club will have two signings completed within the next 10 days.Гурлај најави уште две засилувања во наредните 10 дена.
Сигурен сум дека АВБ има план и замисла како да го води Челзи, и мило ми е што купуваме млади играчи.
Како бре можи опинокот Лукаку да ви е по ќеф, а играч ко Модрич не, стврно не разбирам.Првото е ок другото не мие по ќејф
Челзи не штедел пари на млади суперталенти.....прочитав едно мислење во темата за Премиер Лига 2011/2012.Ма дане донесат некој пропали талент
Како нема реформи, малку скаути заминаа летово, малку тренери, Френк Арнесен? Иако реформите не треба да се цел, туку пат за постигнување одредена цел, нив ги има во Челзи летово. Челзи не е само тимот на терен и клупата со играчи и тренери.Фантом јас се само прашувам дали некад тебе ти било нешто по ќеф во врска со Челзи?
За тебе никад нема реформи у Челзи, сите се глупи и не знаат што работат, сите се тапа играчи и остало, аман бе веќе.
Челзи ко ќе освои ЛШ фантом вероватно ќе пука во воздух. Но Челзи нема да освои ЛШ во еден добар временски перод пред нас.Челзи да освои Л.Ш.,Премиер и ФА Куп Фантом пак ќе најде нешто што не чини.