Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ја она што можам да заклучам околу Нејмар е следново, уште една кражба.
Кај се видело за дете од 19 год да се даде 40 милони, обични шпекулации на нет, подобро би ги потрошил на Агуеро.
Ќе видиме што се ќе излезе од ситуацијава.
Да бев јас на нивното место, ќе им го дадев Малуда и плус 20 милони, и така Малимуда изјави дека сака кариерата во Бразил да ја заврши.

Ја она што можам да заклучам околу Нејмар е следново, уште една кражба.
Кај се видело за дете од 19 год да се даде 40 милони, обични шпекулации на нет, подобро би ги потрошил на Агуеро.
Ќе видиме што се ќе излезе од ситуацијава.
Да бев јас на нивното место, ќе им го дадев Малуда и плус 20 милони, и така Малимуда изјави дека сака кариерата во Бразил да ја заврши.

Малимуда изјави дека сака да ја заврши кариерата во Челси не Бразил ;)

Имаше изјави претходно дека сака во Бразил, а во Челзи нема шанси, тој е меѓу првите со шут-карта.
Абе он така изјавил а за шут-карта меѓу први а според мене Босингва треба да е прв

Отиде Мансиен уште колку млади играчи ќе ги окапат вака кујзнае

Само 5-6 пати има играно за Челзи во ПЛ. Цело време беше на позајмици, а веќе има 23 години. Очекувано беше, се надевам дека ќе има успешна кариера.

Ништо чудно за Мансиен.
Му посакувам успешна карирера.

Отиде Мансиен уште колку млади играчи ќе ги окапат вака кујзнае
Јас искрено мислам дека Мансиен не е играч кој би можел да се избори за место во првиот тим во Челзи. Да, квалитетен играч е, но не повеќе од тие што веќе играат во прв состав.

Нека му е со среќа.

Neymar Hopes For Blues Bid

--- надополнето ---

According to Covert Football, Neymar and Lukaku Deals ARE 99% DONE !

Изгледа беа во право.. Агентот на едниот е во Лондон на преговори,а вториот изјави дека летово сигурно ке се пресели во еден од 3 најдобри клубови во Премиер Лига..
--- надополнето: Jun 1, 2011 7:49 AM ---
Истотака Парма е блиску до потпис со Фабио Борини..

Најверодостојни медиуми во Англија ти се СкајСпортс и Сан, тие најточните информации ги даваат, друго све е трчи-лжи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom