Фан Клуб: Челзи

В

Вори

Гостин
А,ти гледаше Светско или?Виде таму дека беше убедливо најдобриот играч на Чиле?
Со оглед на тоа дека е млад,и дека за сигурно не може да биде поголем флоп од Калу или ете сеа од поново време од Рамирес,ја со две раце би го зел.Крај краева не ги давам ја парите од џеб.

F

fantomX

Гостин
А,ти гледаше Светско или?Виде таму дека беше убедливо најдобриот играч на Чиле?
Со оглед на тоа дека е млад,и дека за сигурно не може да биде поголем флоп од Калу или ете сеа од поново време од Рамирес,ја со две раце би го зел.Крај краева не ги давам ја парите од џеб.
Абе на светско и еден дефанзивец од Нов Зеланд ме бендиса, ама после слушнав оти не бил професионален фудбалер. :kesa:

А поголем флоп од Калу можи да биди и то многу лесно ако стварно некој плати 25 милиони фунти за него.

В

Вори

Гостин
Со оглед на тоа дека ти ниеден играч нејќеш во Челзи,тогаш залудно е да ја водиме дискусијава.

F

fantomX

Гостин
Со оглед на тоа дека ти ниеден играч нејќеш во Челзи,тогаш залудно е да ја водиме дискусијава.
Оти бе не? Пиенар ќе беше добар трансфер, во секој поглед (освен ако не се повредеше ко Бенајун на бог знај до кога).

Јас само прашувам некој шо го гледал.
Исто така, дали е точно следново и ако е точно, како тогаш можи да се оправда таков тежок трансфер?
- Yea his amazing statistic of 7 assists in 82 serie A appearances sure proves me wrong
- In the last 2,5 season Sanchez scored 13 and assisted 13, too in Udinese. In 98 matches.....

A

Auditore

Гостин
fantomX дали може да пишеш имиња на играчи кои би сакал да ги видиш да играат за Челзи, и да напишеш еден твој тим со сегашните играчи, и конкретно играчи кои мислиш дека ќе бидат добро засилување, земајќи ја во обзир ситуацијата на Челзи.
Пиенар ќе потпише со Тотенхем, многу ми е мило шо не дојде овај..

В

Вори

Гостин
Ама пази.Санчез сега прераснува во играч,порано беше чекутка ко Ди Санто.Има време,млад е.Да играш во Сериа А од 19 години,а знаеме каква ропачка лига е таљанската не е мала работа.
И не знам колку ти се статистикиве веродостојни,искрено.

Во секој случај.Стопати подобра опција од Анелка и Калу.Штом Барселона,Интер и Јунајтед покажале интерес за него,тогаш не верувам дека е толку лош.
И уште еднаш ќе кажам дека ич не ме боли за парите,зошто не ги даваме од џеб.Кога 20 милиони се дадоа за Рамирес,тогаш 25 за Санчез ја би ги дал в сон.

F

fantomX

Гостин
fantomX дали може да пишеш имиња на играчи кои би сакал да ги видиш да играат за Челзи, и да напишеш еден твој тим со сегашните играчи, и конкретно играчи кои мислиш дека ќе бидат добро засилување, земајќи ја во обзир ситуацијата на Челзи.
Пиенар ќе потпише со Тотенхем, многу ми е мило шо не дојде овај..
Реално можни или било кого?

Ама пази.Санчез сега прераснува во играч,порано беше чекутка ко Ди Санто.Има време,млад е.Да играш во Сериа А од 19 години,а знаеме каква ропачка лига е таљанската не е мала работа.
И не знам колку ти се статистикиве веродостојни,искрено.

Во секој случај.Стопати подобра опција од Анелка и Калу.Штом Барселона,Интер и Јунајтед покажале интерес за него,тогаш не верувам дека е толку лош.
И уште еднаш ќе кажам дека ич не ме боли за парите,зошто не ги даваме од џеб.Кога 20 милиони се дадоа за Рамирес,тогаш 25 за Санчез ја би ги дал в сон.
Со Санчез нешто друго ме мачи, мене ми звучи ко сега да паѓа во играта спрема то шо бил порано. Шо е лоша работа. Досега никој не покажал интерес освен Интер. Останатите се спомнати од страна на тој кабадајлијата од Удинезе за кого навивачиве на Интер на форумот со право потсетуваат како се однесувал во минати трансфери од видот на Симоне Пепе, Д'Агостино, Кандрева, Марко Мота. Во овие останати е и Челзи, така шо јас стварно не знам колку стварно Челзи е заинтересиран за него.
Види сега, Рамирес ваков или онаков, има голем интерес да игра, да прави нешто. Не голем, ОГРОМЕН. Моментално е копито, то е точно. Ама ко можи играч со лимитиран талент за топка во нозете ко Дрогба можи да биди светска ѕвезда, тогаш и од Рамирес бидува играч во годиниве пред нас. И Рамирес беше платен 18 милиони фунти. Според ова шо гледам и читам за Санчез, би дал 15 до 18, колку за Рамирез. Ама ништо појќе. А гледајќи ја клупската политика на Челзи неколку години наназад, верувај дека многу те интересира колку ќе биди платен безразлика шо ти не ги даваш парите.

A

Auditore

Гостин
Реално можни или било кого?

Со Санчез нешто друго ме мачи, мене ми звучи ко сега да паѓа во играта спрема то шо бил порано. Шо е лоша работа. Досега никој не покажал интерес освен Интер. Останатите се спомнати од страна на тој кабадајлијата од Удинезе за кого навивачиве на Интер на форумот со право потсетуваат како се однесувал во минати трансфери од видот на Симоне Пепе, Д'Агостино, Кандрева, Марко Мота. Во овие останати е и Челзи, така шо јас стварно не знам колку стварно Челзи е заинтересиран за него.
Види сега, Рамирес ваков или онаков, има голем интерес да игра, да прави нешто. Не голем, ОГРОМЕН. Моментално е копито, то е точно. Ама ко можи играч со лимитиран талент за топка во нозете ко Дрогба можи да биди светска ѕвезда, тогаш и од Рамирес бидува играч во годиниве пред нас. И Рамирес беше платен 18 милиони фунти. Според ова шо гледам и читам за Санчез, би дал 15 до 18, колку за Рамирез. Ама ништо појќе. А гледајќи ја клупската политика на Челзи неколку години наназад, верувај дека многу те интересира колку ќе биди платен безразлика шо ти не ги даваш парите.
И такви и такви, затоа што баш ме интересира кој играч е добар според тебе затоа што на сите им наоѓаш мани.

F

fantomX

Гостин
И такви и такви, затоа што баш ме интересира кој играч е добар според тебе затоа што на сите им наоѓаш мани.
Па сите имаат маани, ако има маана не значи дека не го сакам. Мааната на еден играч МОРА да се знај за да можиш да ја покриеш со друг (нешто шо очигледно е проблем на Крало Анчелоти сезонава кој се однесува ко првпат во животот да се гледа со своите играчи).

Голмани: Чех, нов втор голман-доволно да го бива ко Хиларио пред едно 3 години, Трнбул.
Одбрана: Ван Дер Вил, Ван Анхолт, Кол, Тери, Иванович, Алекс, Давид Луиз, Мексес, Брума.
Средина: Микел, Есиен, Рамирес, Лампард, МекЕкран, Бенајун, Какута, Албрајтон.
Офанзива: Дрогба, Вучинич, Малуда, Стуриџ, Родалега, Нејмар.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Што праиме со трансфери фантоме? До кај сме со трансфериве? :pos2:

A

Auditore

Гостин
Па сите имаат маани, ако има маана не значи дека не го сакам. Мааната на еден играч МОРА да се знај за да можиш да ја покриеш со друг (нешто шо очигледно е проблем на Крало Анчелоти сезонава кој се однесува ко првпат во животот да се гледа со своите играчи).

Голмани: Чех, нов втор голман-доволно да го бива ко Хиларио пред едно 3 години, Трнбул.
Одбрана: Ван Дер Вил, Ван Анхолт, Кол, Тери, Иванович, Алекс, Давид Луиз, Мексес, Брума.
Средина: Микел, Есиен, Рамирес, Лампард, МекЕкран, Бенајун, Какута, Албрајтон.
Офанзива: Дрогба, Вучинич, Малуда, Стуриџ, Родалега, Нејмар.
Ми се допаѓа составот, но место Мексес ја би го довел Сако, само дај инфо за Албрајтон, каков играч е, по што заслужи да го внесеш во твојот идеален тим?

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.078
Поени од реакции
2.025
ова е најглупа управа на светот мајке ми штом за еден пиенар неможат да се договорат не па да доведат некој како што е санчез ели најмар давид луис кои се 10 пати поскапи

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Нешто има по нетов, демек ешли јанг ке заминува од астон вила, па како и да е мислам дека е подобар од ањелка,калу и малуда!!!

A

Auditore

Гостин
Нешто има по нетов, демек ешли јанг ке заминува од астон вила, па како и да е мислам дека е подобар од ањелка,калу и малуда!!!
Подобар е само во брзина, Анелка и Малимуда се за него цареви, Калу - исти куртон, ни техника, ни дриблинг.

F

fantomX

Гостин
Што праиме со трансфери фантоме? До кај сме со трансфериве? :pos2:
До Меџитлија. Со грциве тешко оди.... :kesa:

Ми се допаѓа составот, но место Мексес ја би го довел Сако, само дај инфо за Албрајтон, каков играч е, по што заслужи да го внесеш во твојот идеален тим?
Ова не е мој идеален тим, ова е тим кој има некаква и најмала реалност во него. Верувај дека во идеалниот мој тим има само неколкумина од овај моменталниов на Челзи.
Албрајтон е еден од оние чијшто еден од „квалитетите“ е то шо е англичанец, младо, брзо и оштро десно крило. Во тимот е ради то шо моментално Челзи го нема во никој поглед, а то се вика балансираност и разновидност.

--- надополнето ---

Во најдобри моменти, реално, не е подобар од Анелка. Ама најдобрите моменти се далечно-апстрактен поим за Анелка, така да не е некој проблем...

Kajgana Shop

На врв Bottom