Фан Клуб : Фени Индустри

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
28
Стварно неможам да разберам кој може да ве сопре. Се собирате групата ваша, си плаќате карти сите, ја заземате вашата позиција и почнувате со навивање. Кој што ви може бе момци ако си навивате чесно и поштено.На крај краева кој ги ебе и Амир и другите околу него. Вие си го терате вашиот ќеиф и чао.
АМи ногу јасно:smir:
 
Член од
8 октомври 2008
Мислења
33
Поени од реакции
0
Ниту Тони ниту Зизи не пишуваат на форумов можам да ти потврдам со 10000% сигурност они не ни знаат што се пишува тука тој што е потпишан Воџа ми е пријател и не е Зизи ниту Тони туку само така е потпишан ако сакаш да се увериш побарај му скајп и ќе видиш.:smir:
нема проблем. Нека ми пише усернаме па ќе провериме
 
Член од
13 ноември 2008
Мислења
101
Поени од реакции
1
Ќе биде добро со Свислион ако не се наплаќа карта тоа ќе биде хаос у Јасмин кка ќе биде салата јас мислам дека треба и една телевизиска реклама да направата за натпреварот што се 500 денари за 3 да ја вртат на ден на локалниве телевизии и така уште повеќе народ ќе дојде и очекувам да биде лудо.Што се однесува за Лозари можеби ќе се навива само да докажеме дека ние го сакаме клубот а не сме некои луѓе што одат за пари и слични други надоместоци сепак ништо не е официјално треба сите да решиме дали ќе го сториме тоа.:smir:
kako so go informirav termit kartata ce bide 50 den. samo zaradi opasnosta da ne se napolne mali deca so ne navivat a drzat i mesto.reklama ce ode na sitel,a se sprema i specijalna sou programa so poznat decko i nekoj drugi gosti,a najverojatno ce ima i nekoja nagradna igra,kako sto nacuv od dobro provereni izvori.znaci ce gi imame site uslovi za spektakl kade site zaedno ce navivame da mu pomogneme ako mozeme na feni i na deckite so se krsat za nas,da mu go nanesat prviot poraz ovaa godina na swisslion so sto pravat najgolem cekor kon final four-ot.i ako izgubat mene licno nema da mi bide krivo,zatoa so sum siguren deka ce dadat 120% i ce ginat na terenot.po naski,ce jadat zivi deca

napred feni,napred lozari
 
Член од
13 ноември 2008
Мислења
101
Поени од реакции
1
Нема бес кај никого бре другар верувај ми само сме разочарана и од односот од управа ама тоа не е никаква пречка за во среда да дојдеме и да докажеме дека сме појаки од се и дека го сакаме клубот.:smir:
ami ubavo ti vika termitot.ja za mene li ziveam ili za nekoj drug.sekoja planina ,svojta tezina,kako rekle starite(a oni se popametni od nas neli).ja nema da si go praam ceifot moj za nekoj tamu bilo koj.vi ste mnogu pomladi od mene,ne da ti pametuam,ama ja taka ako se uvredue od sekoj eden dosega tripati na nervno ce be.pa i tuka na forumot,gledas dva-tri dena kako li ne mi iznavikaa,kolku pati na cotek me pokanija i sea ja so da praam.da se besam li?
 

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
28
Да да, таму играе, еве статистика за него

http://www.balkanleague.net/en/player.php?id=131
Ги пратам овие Свислион може да се каже од почетокот на сезоната и во БИБЛ и во српската лига прво место се а можам да кажам дека Владчето е еден од поглавните играчи во тимот со Јоровиќ и неколкумина од кај Лајонсите :vozbud::pop:Тука Владо неможеше да мрдне ич не играше а за Свислион дава по 15 коша просек по натпревар мафијаш да го ебам:pos2::pos2:
 
Член од
13 ноември 2008
Мислења
101
Поени од реакции
1

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
28
na poslednite dve utakmici u prvenstvoto igrae samo po minuta-dve.
on ako ni e prijatel nema tolku da bide opasen za nas.imat nogu dobra petka i nia skapiot jorovic.niv ako gi stopnat 70% e zavrsena rabota
Ќе има добар дуел Јоровиќ-Дончо јас милам :zlo:а Владо нема да биде ништо посебно според мене ќе игра под импресии и под голем притисок така да имаме големи шанси да победиме секако понесени на крилјата на публиката:helou:
 
Член од
8 октомври 2008
Мислења
33
Поени од реакции
0
na poslednite dve utakmici u prvenstvoto igrae samo po minuta-dve.
on ako ni e prijatel nema tolku da bide opasen za nas.imat nogu dobra petka i nia skapiot jorovic.niv ako gi stopnat 70% e zavrsena rabota

абе мислам дека нема да ни биде воопшто лесно, само сакам вредно да работат за секој кош, да се борат со срце и да не се предаваат. Да не се замараат со тоа дека Јоровиќ земал 350 илјади евра плата, а ние имаме буџет од 500 илјади.Парите не се секогаш пресудни и мислам дека тоа и ќе го докажеме во среда.

НАПРЕД ФЕНИ
 
Член од
13 ноември 2008
Мислења
101
Поени од реакции
1
Ќе има добар дуел Јоровиќ-Дончо јас милам :zlo:а Владо нема да биде ништо посебно според мене ќе игра под импресии и под голем притисок така да имаме големи шанси да победиме секако понесени на крилјата на публиката:helou:
bez publikata sekako tesko ce ode.bez euforija nisto.vlado moze nema ni da igrae mnogu.ako go pustat ce mu bucime so seta sila uuuuu,a posle utakmica ako saka ce se izguskame.prijatel,prijatel ama nadvor od terenot.na terenot ni e protivnik.
 
Член од
13 ноември 2008
Мислења
101
Поени од реакции
1
Само да не биде бесплатен влезот, ќе се накломкат гагавузи уште од 4 саатот.
nema da bide bez pari.imale nekoja varijanta za bez pari ama 2500 karti otstampani da se delat po coveci so sakat da vrijat,ama pa od pusti stra nekoj da ne pocne da gi prodava se odlucile za simbolicni 50 den.
 

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
хаха за шо бе другар.За да дојде некој главен и да ми рече дечко ти си Лозар и не смееш да навиваш за Фени пошто занас постое само Тиквеш.Јас си навивам за се што е кавадаречко и секогаш сум во сала и кинам нерви и викам ич не ми е срам од ама баш никој.Ама да дозволам некој без осмо одделение да ми наредува тоа НЕ.А кога ги спомна Чкембари дали знаеш што работат воџите на Чкембари?Адвокати,сопственици на шпедиции деца на директори и слично.Не сакам да критикувам никој пошто вие си знаете шо се случува со управата на Фени ама баш ми е криво само шо шотуку ги избркавте оние членови шо да речам а грдеа групата вие сакате пак да тоните...
Мене никој неможе да ми забране да го сакам ФЕНИ и да го пратам!!!

И јас ги сакам сите Кавдаречки екипи и навивам за нив.....

Шо има врска какви се воџите на Чкембари?:kesa:

E Atanase vidi li koj gi vodi LOZARI se uveri li vo toa sto ja jadam gomna eden mesec. ce odele da navivat za pelister so vardar.SRAMOTA a FENI go bojkotirale ma takvi ne ni trebat u salata davajgazovci.
Ние одиме на Пелистер поради тоа што си живееме со Чкембари и плус помладите генерации уште од сега да ги зближиме(во кои и јас),да добииме искуство бидејќи тоа е најголемото дерби и тн....


Mamo mamo mi ja zemaa topkata nemoze da si igraam. odi legni si cuvaj go glsot za vo bitola treba da navivas tamu a jas ce go cuvam glasot za vo sreda na FENI da navivam.Daj boze Feni da tepa pa da vi pukne dusata od maka.
Не ни пука немај мака:baeh::baeh:
taka e mali.samo ostro.koj saka da naviva za feni u sreda slobodno neka ide da urla i ako nekoj ima problem od vodzite,samo neka jave na forumot.ima da vodat ovci na kozuv ja vi garantiram do krajot na zivotot.i da ne ispadne deka nogu se tracam od zemja ce gi prasam vodzite.sakate li utre da vi se javat od bitola i da vi naredat da ne odite tamu i da vi kazat so koi ludje si imate rabota i za kazna nema vice da ve druzat?
Ти не знаиш шо лафиш

И многу дрога не е на арно:nenene::nenene:
Nemoj taka neka otidat decata ce ima tamu po eden sendvic i po edna koka kola za nazat pod uslov dobro da navivat.
Коа кока кола бе?
Кои сендвичи?
!!!!



Лозари :tapp: не сте интересни веќе... што ќе ви се тие шалови маици... ќе ви ги украдат :pos: :pos:. Кавадарчани вие не сте за кошарка... се карате меѓу себе а најдобриот тим го имате салате неможете да ја наполните :uvo:
И пак ќе ја ставам песната од расцепената

ne mi kazal be masko mene nikoj,ja mu gi prodavam na feni.si cul li za zastapnistvo.e takvo imame za spalding.za u godina koga ce se poracue opremata ce te viknime i tebe da vidis.a inace ne e nogu vazno koj sum jas,vazno tebe site te znajme i prekarot tvoj se kazuva "cutuk".sega ce mi stignat 6 kubika prvi bratucedi tvoi,pa poveli na pomos i moze ce se zapoznajme



edna informacija za trupecot.nikelot ode nakaj 12000 dolara ton.feni nema da zatvore,a kosarkarite od godina ce igraat najmalku u jadranska liga.a za dresovite ti kaza i vodzata zizi uste vcera.tia vi se dadeni od srce od kosarkarite i se poklon i kako soe redot poklon ne se bara i ne se vraca nazad.samo tebe drvo izgleda korenjata ti se potsuseni pa ne ti stignuvat dobri informacii do lisjata za da mozis da a protumacis seta rabota kaa so e redot.i ti se cudam na umot kako se orlis a ne znajs so kogo imas rabota.ami ako sum jas komandirot na policijata so prajme togi?
А оти тогаш Амир ни ги зема тапаните и тв-то:uvo:

На крај карајава знајте за шо ми е мило,шо у салата ќе останат само верните навивачи на Фени а не некои самопрогласени навивачи како овие погоре го сакале Тиквеш не го сакале Фени.Па тој ако знае да се сака самиот ја ќе си го пресечам.Значи во сала само верни навивачи.И да бидеме само 500 ќе се изнавикаме и изнавиваме а овие шо не го сакале Фени ај у пичку матер.А баш ќе видиме колку ќе бидат на ракометот.Моја проценка од 20-30...
Да да и Лозари ќе си бидат таму,барем еден дел од Лозари во кои и јас

Инаку јас до сега немам испуштено утакмица ваа сезона и не планирам да испуштам без разлика дали картата ќе биде челепур,50,100,150,200 денари.....:helou:

Ќе видиме:bip::bip:
ce bidat masko na rakometot povece,i ti da odis ,za da ne se pravis kaa nia burekdziite so se krstile vodzi i gadhedovi.ja ti garantiram deka kosarkarite ako ne site ama bar 6-7 od niv i oni ce gledat rakomet a znajs li zosto?oti se pravi sportisti ,zatoa se i pravi navivaci.so razbirat ovie od sport?oni idat tamu za maica za da ne odat goli,za sendvic duri u bitola ako trebe,za da ne se gladni ako nemat pojma koga e nas napad da pluskat ili da svirat na gostite.site da odite i na rakomet.ludje so sakat sport ne birat so ce gledat.
Кој сендвич у Битола бе,ти читаш ли шо пишиш?:tapp::tapp::drk::drk:

А Амир рекол дека ни дале 1000 маици:tapp::tapp::tapp:

А јас пред почетокот на плеј офот добив маица:drk::drk:

Глупости:jaj:
ce se posluzam so tvojot izraz.na kraj krajeva site so igraat se nasi deca i verujte (i ja imam igraeno) nema pogolema satisfakcija za sportistot koga prava publika ce mu ispluska,pa makar i izgubil na krajot.toa e pravata rabota u sportot a posle idat premiite,nagradite,pa i sendvicite za ovia burekdziite.koga ima hemija medju sportistite i narodot toa e dobra rabota.a via so rabotat.feni na k*r.zosto?oti peharot prvo niv mu go kacija u tribinata za kupot,u negotino na precekot od avtobusot cemata prvo niv mu go dade i peharot za prvenstvoto,oti gi ranea gi poea gi oblecuvaa,tapani mu kupuvaa i so li uste ne.ti ubavo kaza.nogu e tesko covek koa ne znae so saka.zatoa bez strav od vodzite da si idite na utakmica i da navivate,pa i taa upravata na feni ako stvarno negde napravila greska ce si ja uvide,i tia so se pravi navivaci nema da gi ostave na cedilo.
Какви сендвичи бре?
Ми го отечи со тиа сендвичи:tapp::tapp:

А сигурен си дека сите викаме ФЕНИ на кур?:uvo:

Позајмуваа да се разбериме:nesvest:

znam be zizi,ama epten a isposrate rabotata so tia spiskovite vasi.mene ne me interesira so se ste barale,ne moja rabota,medjutoa bate treba da znajs do kade e granicata.u taa kriza so bese fabrikata,koa ispustija ludje od rabota
ne u redu bre da se bara preku leb pogaca.i jas sum bez rabota,pa so da praam,da odam li da go siluvam amir da me zaposle ili kafic da mi otvore (primer)ako ne ne idam na utakmica.bidete malku pofer u seta vaa rabota.feni ne e klub za ja,ti ili uste dva-trojca da pecalime od nego.feni e za site so sakat topka.znam deka i ti sakas topka ama koci malku brat.ne e situacija u gradot da ti a simnat mesecinata za meze ako ne biva.
:pop::pop::pop:

Оти не сватите дека ФЕНИ му бил спонзор заедно со Синалко/Кожувчанка,Јан Бор....за рок фестот кој што го одржуваше а не за да го отворе кафиКот:nesum:
И Сванете едно НИЕ НЕ СМЕ НАВИВАЧИ НА ФЕНИ!!
НИЕ СМЕ НАВИВАЧИ НА ТИКВЕШ А СИМПАТИЗЕРИ НА ПЕЛИСТЕР!

Готово крај на муабетот околу тоа
Некои ДА некои НЕ

На пример јас сум навивач на сите екипи шо се од Кавадарци:smir:

Види паметно дете шо кажа.. Чејката, да ги додадеме ако сакаш и Тубата и Наќо
Како прво здраво на сите,случајно наидов на форумот голем спортски фан сум и мислев дека ќе прочитам нешто интересно ама ви сте се испокарале тука.Морам да им укажам на лозари дека бојкот не се праве на ваков начин,бидејќи знам и лично сум присуствувал на утакмици каде навивачките групи ја бојкотират управата,но не и клубот,меѓудругото сум и член на фан клубовите на пфк левски софија и на ман утд,и сум присуствувал на многу нивни натпревари,ама вака не се прават бојкоти,а во исто време и управата не треба да се однесува така спрема навибачите и да покажува мускули на нив.поздрав
Продадена душа:zid::zid::zid::zid::zid:

Со вакви луѓе слободно може да си го врештиме по еднаш и тоа суФ:tapp:
Јас мислам дека е во 17:00 часот....:toe:
Vecer site na kosarka vo 19 00 ce go pravime Vardar peceni cuski:helou:.
FENI SAMPION i neka puknat dusmanite.
Знам шо сакаш да кажиш со воа ама да си знаеш дека ни не сме тиа душмани бидејќи сме присутни на секоја утакмица на ФЕНИ за разлика од некои други.....:uvo:



На состанокот Амир не дозволил дури ни да ги кажиме нашите барања него одма почнал да лафе и цело време бил арогантен дури и Зизи каа му рекол оти не му даите број на Тони него он цело време да ви се јавуе вас и да троше кредит и Амир му рекол на чутукот ајде еве го Германос,оди купи му на Тони каков сака мобилен:tapp::tapp:
Зизи кога прашал ти нас тапаните и телевизорот поклон ли ни ги даде он рекол да и Зизи му рекол епа јас како што знам поклон не се зима и не се враќа и тогаш Амир си станал и зи заминал со образложение дека имал работа
Сеа немам време да пишам се шо разбрав,ај др пат


Ајде у 7 саатот да а напниме салата и да го тепаме Вардар со +30:duel::duel:
 

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Да ама пола град плука по нас пошто ние сме го мразеле Фени ко бајаги и не одиме на утакмици ако не ни плател Амир и за тоа ќе предложам на воџите да одиме со Свислион Таково да навиваме со превртени знамиња и со пароли да им докажеме дека не сме такви како што не мислат тоа е поентата ти си првиот што потврдува дека Лозари секоја утакмица се на запад и се едно од најбучните фала на подршката од Лозари:smir:
Човек како може да навиваме кога не не сакат они дааа

А оти да бидат нашите знамиња превртени?:pos2::pos2::pos2:

А и да пеиме нешто против Амир и управата ќе бидиме испуцани како кучиња од салата

БТВ нема теоретски шанси да навиваме така како шо викаш ти:toe:

nikoj po vas ne pluka kako grupa zosto znajme deka seto voa e besot na dvajca trojca so sakat da si go isterat.ako ne odis da gledas ti najnogu gubis.
i site znajme deka ima mnogu nasi deca tamu vo lozarite.site sme lozari da znajte.

ЗнаЈме:pop::pop::pop:
Стварно неможам да разберам кој може да ве сопре. Се собирате групата ваша, си плаќате карти сите, ја заземате вашата позиција и почнувате со навивање. Кој што ви може бе момци ако си навивате чесно и поштено.На крај краева кој ги ебе и Амир и другите околу него. Вие си го терате вашиот ќеиф и чао.
Како може да навиваме кога они нас не не сакат :jaj::jaj:

Не доаѓа у предвид:nenene:
 

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Мене никој неможе да ми забране да го сакам ФЕНИ и да го пратам!!!

И јас ги сакам сите Кавдаречки екипи и навивам за нив.....

Шо има врска какви се воџите на Чкембари?:kesa:


Ние одиме на Пелистер поради тоа што си живееме со Чкембари и плус помладите генерации уште од сега да ги зближиме(во кои и јас),да добииме искуство бидејќи тоа е најголемото дерби и тн....



Не ни пука немај мака:baeh::baeh:

Ти не знаиш шо лафиш

И многу дрога не е на арно:nenene::nenene:

Коа кока кола бе?
Кои сендвичи?
!!!!




И пак ќе ја ставам песната од расцепената


А оти тогаш Амир ни ги зема тапаните и тв-то:uvo:


Да да и Лозари ќе си бидат таму,барем еден дел од Лозари во кои и јас

Инаку јас до сега немам испуштено утакмица ваа сезона и не планирам да испуштам без разлика дали картата ќе биде челепур,50,100,150,200 денари.....:helou:

Ќе видиме:bip::bip:


Кој сендвич у Битола бе,ти читаш ли шо пишиш?:tapp::tapp::drk::drk:

А Амир рекол дека ни дале 1000 маици:tapp::tapp::tapp:

А јас пред почетокот на плеј офот добив маица:drk::drk:

Глупости:jaj:

Какви сендвичи бре?
Ми го отечи со тиа сендвичи:tapp::tapp:

А сигурен си дека сите викаме ФЕНИ на кур?:uvo:

Позајмуваа да се разбериме:nesvest:


:pop::pop::pop:

Оти не сватите дека ФЕНИ му бил спонзор заедно со Синалко/Кожувчанка,Јан Бор....за рок фестот кој што го одржуваше а не за да го отворе кафиКот:nesum:


Некои ДА некои НЕ

На пример јас сум навивач на сите екипи шо се од Кавадарци:smir:




Продадена душа:zid::zid::zid::zid::zid:

Со вакви луѓе слободно може да си го врештиме по еднаш и тоа суФ:tapp:

Јас мислам дека е во 17:00 часот....:toe:

Знам шо сакаш да кажиш со воа ама да си знаеш дека ни не сме тиа душмани бидејќи сме присутни на секоја утакмица на ФЕНИ за разлика од некои други.....:uvo:



На состанокот Амир не дозволил дури ни да ги кажиме нашите барања него одма почнал да лафе и цело време бил арогантен дури и Зизи каа му рекол оти не му даите број на Тони него он цело време да ви се јавуе вас и да троше кредит и Амир му рекол на чутукот ајде еве го Германос,оди купи му на Тони каков сака мобилен:tapp::tapp:
Зизи кога прашал ти нас тапаните и телевизорот поклон ли ни ги даде он рекол да и Зизи му рекол епа јас како што знам поклон не се зима и не се враќа и тогаш Амир си станал и зи заминал со образложение дека имал работа
Сеа немам време да пишам се шо разбрав,ај др пат


Ајде у 7 саатот да а напниме салата и да го тепаме Вардар со +30:duel::duel:

Читајте го и виа пост,не се праите слепи


*последен пост на предходната страна:kesa:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom