Ke odime, sakas i ti da dojdes?Ке одите ли лозари во скопје ?
хах не фала. Иначе баш би сакал да видам како ке поминете.Ke odime, sakas i ti da dojdes?
Мислев на навивачите не на тимот.Isto kako vo Strumica, se nadevam...
Ке видиме во Сабота.Navivacite ke pominat kako sekade kaj sto sme bile do sega: Bitola, Skopje, Ohrid, Strumica... nema precka za nas odime do kraj Feni Sampion
Ке си ја "завршите" сто посто.:smir:Gledaj si ja ti Strumica, vo nedela igrate so amak, ostavi ne nas ke si ja zavrsime nie nasata rabota
Znaes, isto kako vo Strumica sto si ja zavrsivme, prethodno i vo Kavadarci, znaes, moze i vo Kavadarci si bil ne znamКе си ја "завршите" сто посто.:smir:
Bas me interesira da vidam sto ke napravite na navivacka baza,inace steta sto utakmicite se vo isto vreme zasto ke idam da go gledam mojot tim Rabotnicki-Vardar pa eventualno ako stignam ke otidam do aerodrom da vidam kako ke bide.Mi se ide malku da slusam glasna sala preku k** mi e od bojkot ali toa e toaZnaes, isto kako vo Strumica sto si ja zavrsivme, prethodno i vo Kavadarci, znaes, moze i vo Kavadarci si bil ne znam
Што сте завршиле во Струмица бе ?:pos2:Znaes, isto kako vo Strumica sto si ja zavrsivme, prethodno i vo Kavadarci, znaes, moze i vo Kavadarci si bil ne znam