Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Се поизвесно е да ти кажем за Шустер! Не му е првпат да сме во негатива на некој натпревар, а Шустер да не прави измена до 80 и некоја минута! Што му беше финтата со ваѓањето на Руд и ставање на ВДВ незнам! Гути требаше уште на полувреме да излезе, освен 2 перфектни топки (што се очекува од него), не направи апсолутно ништо! Го усра првиот гол, им даде многу топки, а имаше истрчано околу 3-4 км. Само незнам што експериментира со Гути, го има ВДВ кој е според мене подобар, а башка тоа Гути само што се врати од повреда. Второ, подобро Метцелдер да го земеше и да играше он, отколку овја Хајнце да го гледам кога ми изиграва плејмејкер со неговите дијагонали, кои тешко е и робот да ги фати!
На Шустер му е страв да експериментира, тоа го забележав од лани, да имаше муда ќе ги ропнеше Игуаин и ВДВ прва постава, на местото на “недопорливите„ во тимот.
А Хајнце ептен почнува да ме нервира, секој ден се покриво ми е како му го остаивме Гарај на Расинг, ќе патиме од одбранава цела сезона, ништо чудно и со кур во рака ако останеме на крај на сезона ако не се подобрат.

Да не бидам погрешно сфатен, го подржувам Шустер, не ни помислувам на смена.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
На Шустер му е страв да експериментира, тоа го забележав од лани, да имаше муда ќе ги ропнеше Игуаин и ВДВ прва постава, на местото на “недопорливите„ во тимот.
А Хајнце ептен почнува да ме нервира, секој ден се покриво ми е како му го остаивме Гарај на Расинг, ќе патиме од одбранава цела сезона, ништо чудно и со кур во рака ако останеме на крај на сезона ако не се подобрат.

Да не бидам погрешно сфатен, го подржувам Шустер, не ни помислувам на смена.

Ни јас не ни помислувам за смена на Шустер, зошто уште тоа ни фали. Ама ако продолжи вака...Реал Мадрид не трпел а не ми се верува ниту да трпи лоши резултати, само ако го сменат...тек тогаш ќе видиме што е мака!

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ви фали висенте дел боске. Човекот е лек за тренерското место на реал.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ни јас не ни помислувам за смена на Шустер, зошто уште тоа ни фали. Ама ако продолжи вака...Реал Мадрид не трпел а не ми се верува ниту да трпи лоши резултати, само ако го сменат...тек тогаш ќе видиме што е мака!
Ја мислам дека Калдерон радије би направил чистка на составот, тој мирен ама ако се накурчи на пола исписница ќе им врачи, има верба управата во Шустер, бар ја таков впечаток имам, башка и Капело го сменија за него, ваљда не било случајно.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
јас сум за смена на шитстер. треба да си саша матич за да не разбериш дека раул, гути и хајнце не се за прва постава. со едно крило не се игра. можи не е крив шустер, ама единствена причина шо раул игра прва постава е рушење клубски рекорди

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Што сакате кажете али мислам дека Калдерон ја направи најголемата грешка ова лето. Кога Шустер сакаше играчи, Калдерон мислеше само на Роналдо, иако 100 пати Ферги кажа дека не го дава. Сакаа да дадат 70 мил за него, а за тие пари можеше да земат 2-3 квалитетни играчи( еден крилен и два одбрана). Тогаш ќе гледавме поинаков Реал. Инаку најмалку виновен за ова е Шустер, одличен е човекот го покажа тоа минатата сезона.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
јас сум за смена на шитстер. треба да си саша матич за да не разбериш дека раул, гути и хајнце не се за прва постава. со едно крило не се игра. можи не е крив шустер, ама единствена причина шо раул игра прва постава е рушење клубски рекорди
А ако дојде некој друг мислиш дека нема да ги става горенаведените во игра?

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Што сакате кажете али мислам дека Калдерон ја направи најголемата грешка ова лето. Кога Шустер сакаше играчи, Калдерон мислеше само на Роналдо, иако 100 пати Ферги кажа дека не го дава. Сакаа да дадат 70 мил за него, а за тие пари можеше да земат 2-3 квалитетни играчи( еден крилен и два одбрана). Тогаш ќе гледавме поинаков Реал. Инаку најмалку виновен за ова е Шустер, одличен е човекот го покажа тоа минатата сезона.
Да. Беше тоа грешка ама немора да е клучна, имаме добар ростер на играчи ама никако да заиграат заедно, пак ќе кажам, има “недопирливи“ во тимот, а тоа е многу лошо.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Потполно си во право, најголема вина сноси Калдерон. Шустер само го кривим за тоа што нема муда да направи измени во тимот, кој можат да донесат само добро за тимот. Раул може да игра, сепак постигнува голови кога е најпотребно, Гути е супер играч, ама формата не му е постојана, една утакмица остава животот на терен, другата се влече ко црв!!! Епа неможе така! А за Хајнце, не ни сакам да набројувам причини за да не игра...нема потреба мислим!

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
А ако дојде некој друг мислиш дека нема да ги става горенаведените во игра?
да имавме некој ко мурињо шо има ма*иња да го унапреди раул во резерва поинаку ќе беше

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Овде може да ги видите оценките според гоал дат ком за играчите вечерва.Единствена светла точка кај реал дренте.
@Bobi4e да можеме ние да носиме одлуки ке биде многу многу подруго хаха ама то је то..
и за друг пат како еден совет за тие што збореа дека ке ни дадат 5 во мадрид,дека нема да можеме да ја видеме топката посебно за шнајдер10...
Прво скокни,па кажи оп! :smir::smir:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Раул-најдобар стрелец минатата година, оваа го дели првото место со Игуаин. Голови кога највеќе треба, капитен, лидер.
Гути- највеќе асистенции во Реал и во примера лани, сега забушава малце, повреди, замор, неспремност.
Хајнце- одличен е, прави глупави грешки што сите ги памтат, а никој не ги памти добрите партии, кога ни го спасувал гзот.

Единствено што фали е добро крило, што може да изигра нешто повеќе. Фали играта на Робињо, ама тоа е што е.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
да имавме некој ко мурињо шо има ма*иња да го унапреди раул во резерва поинаку ќе беше
Мислам дека е апсурд да се менува добар тренер со кој убедливо освоивме лига само за да седи на клупа некој играч.
На Шустер би му забележал само што не отстапува многу од претходно замислена концепција, тоа понекогаш е добро, ама сега со Јувентус мораше да прави измени, и тоа на полувреме а не на 5 минути пред крај, гледа дека не оди и пак исто.

divjak

Aker
Член од
9 јули 2006
Мислења
97
Поени од реакции
1
Потполно си во право, најголема вина сноси Калдерон. Шустер само го кривим за тоа што нема муда да направи измени во тимот, кој можат да донесат само добро за тимот. Раул може да игра, сепак постигнува голови кога е најпотребно, Гути е супер играч, ама формата не му е постојана, една утакмица остава животот на терен, другата се влече ко црв!!! Епа неможе така! А за Хајнце, не ни сакам да набројувам причини за да не игра...нема потреба мислим!

Вечерва немавме среќа, по првиот сут на гол примаме гол вториот грешка на касилјас, Шустер има кривица денес цело време форсира игра преку дренте кој учествуваше во 90% од акциите и цело време бесе удвојуван никој друг ја земасе топката да оди напред, Раул го јадоја годините тоа е треба да почни да ја грее клупата време е шустер да почни да размислува на нови играчи во зимскиот прероден рок

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom