Madrid
Timeless
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 3.899
- Поени од реакции
- 154
На Шустер му е страв да експериментира, тоа го забележав од лани, да имаше муда ќе ги ропнеше Игуаин и ВДВ прва постава, на местото на “недопорливите„ во тимот.Се поизвесно е да ти кажем за Шустер! Не му е првпат да сме во негатива на некој натпревар, а Шустер да не прави измена до 80 и некоја минута! Што му беше финтата со ваѓањето на Руд и ставање на ВДВ незнам! Гути требаше уште на полувреме да излезе, освен 2 перфектни топки (што се очекува од него), не направи апсолутно ништо! Го усра првиот гол, им даде многу топки, а имаше истрчано околу 3-4 км. Само незнам што експериментира со Гути, го има ВДВ кој е според мене подобар, а башка тоа Гути само што се врати од повреда. Второ, подобро Метцелдер да го земеше и да играше он, отколку овја Хајнце да го гледам кога ми изиграва плејмејкер со неговите дијагонали, кои тешко е и робот да ги фати!
А Хајнце ептен почнува да ме нервира, секој ден се покриво ми е како му го остаивме Гарај на Расинг, ќе патиме од одбранава цела сезона, ништо чудно и со кур во рака ако останеме на крај на сезона ако не се подобрат.
Да не бидам погрешно сфатен, го подржувам Шустер, не ни помислувам на смена.