Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Сум приметил и тоа каква разлика има на кое место ке завршиме во групата. Освен лани што завршивме 1ви ви групата, порано секогаш 2 бевме секоја година и затоа ни се паѓаат јаки екипи кои не елиминираа уште од првата фаза на елиминација како баерн, арсенал...
Ах демек до местото е, еве е сам кажа, лани бевме први не трати Рома :toe: Не е пресуден фактор тоа за понатамошен пласман, ако не те бива и со Анортозис да играш џабе е.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.042
Поени од реакции
1.028
Чудно е како се јавуваш само за негативни работи, без навреда.

Незнам дали си го глеал Рамос изминативе сезони. Сезоната е сеуште на самиот старт, вакви коментари не се потребни.
Ќе ви идам контра на сите што пишавте, ја сум задоволен од играта денес. Реал не игра фудбал потребен за освојување на лига на шампиони. Тоа не е негативна страна за мене, затоа што сите што играат на резултат го уништуваат фудбалот. Не ми е гајле резултатот на крај, сакам да се забавувам док глеам. Впрочем затоа е фудбалот, бар беше затоа.
На тебе а и на овој под тебе да ви кажам.
Рамос БЕШЕ најдобар десен офанзивен бек и ЛАНИ и ПРЕКЛАНИ , и според мене.
Но една работа е битна.Во Реал треба секогаш да си 100%.Стара слава не (треба) да пали.Осим ако не се викаш Раул Гонзалес Бланко.Но за него друг пат.
Оваа сезона Рамос игра ТРУП.Тоа е евидентирано и од Шустер.
Разбирам јас дека он нема голема подршка по десната страна.Но елементарните грешки што ги прави и очигледното незалагање се толку очевидни, што е стварно срамота ако не ги приметувате.
И пак ќе кажам , оставете ги претходните сезони на страна!

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
...Клошари??Абе ајде..К
Значи да дефинираме...

Да изгубиш од клошар што треба да си??

Поклошар???:toe::salut:
единствени шо ги поштовам од јуве се аце, киелини и буфон, се друго е срање
и да денес поклошари бевме

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Најмногу се нервирам кога не поднесува некој пораз. Но што е тука е... пазете се со бате и зенит..1 кикс и кај милан ке завршите.
Искрено хајнце,гути,раул,диара... да не напоменувам и др беа гола вода.
рамос малку беше така подобар,а Дренте беше тој што ве држеше во игра.
Оди на фан клуб Јуве да видаш оти ви честитах за победата.Стварно си га одработиите тактиката како шо треба и нема шо тука повеке мабет да праваме.Прифакам пораз,ама не сум дужен некој лигло да го читам тука цела вечер

едит:Мислам на Флер

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Но една работа е битна.Во Реал треба секогаш да си 100%.Стара слава не (треба) да пали.Осим ако не се викаш Раул Гонзалес Бланко.Но за него друг пат.
Разбирам јас дека он нема голема подршка по десната страна.Но елементарните грешки што ги прави и очигледното незалагање се толку очевидни, што е стварно срамота ако не ги приметувате.
Ова го кажуваш по 5-6 утакмици изгирани слабо од Рамос ? Пад на форма секој може да има, не викам дека изигра добро, само претеруваш со коментариве.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А познато ти е дека Рамос нема година ипол одморено?! Епа јбг, не е терминатор! Јбг, во криза сме, ама ќе пројде ајде...и Јуве беше во криза па еве како излезе! Се надевам дека нема да трае предолго!

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
3 години чекав било како трофеј да освојат, од 2002 ЛШ чекам... за да изгубиме од некој клошари ко молинаро, маркиони мелберг и останатите... почесен гол на манингер не можи да му дајме...:kesa:
E oва не ти требаше сеа... Тие клошари денеска ве згазија и на тактички план и на теренот. Тие, токму тие клошари... :tv: Али ај, сватив дека те болеше поразов, ќе ти пројде викендов коа ќе ги тепате Малага.

Иначе, добра утакмица, ијако очигледно е дека има криза у Реал, одбраната ви беше збунета, али, секој тим поминува низ таков период, па така и вие. Ќе биде ок, секако проаѓате група. Се глеаме негде у четврт финале, се надевам во подобро издание :smir:

п.с Кај беше Робен? Повреда?

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.832
Еј полека за Рамос, дечкото цела утакмица трча напред назад. Среднто ред е виновен што немаше доволно шанси а не Рамос. Рамос е класа играч макар и 5 месеци да не е во форма.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Абе овој Шустер незнам дали е слеп или што е работата ама Хајнце коа ќе го видам во тим не ми се глеа фудбал:toe:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Се глеаме негде у четврт финале, се надевам во подобро издание :smir:

Не брзај...не ни оди осминафиналето баш:helou:

Инаку мислам дека виновник за поразот е Шустер...го става Игуаин а го вади СНАЈДЕР?????Па нели гледа дека Раул ракоплескање друго ништо не направи...друго-осумдесета минута изминува,губи 0-2 а он абер си нема да направи измена и кога конечно во осумдесет и некоја му текна дека има право на вршење измена го извади Руд а дрвото повторно го остави во игра.Во ред,респект за Раул има направено за Реал повеке од било кој,ама кога не бива не бива...неможе посекоја цена да биде во игра кога веке ништо не придонесува.Ми стои како Шустер ке почне да ги пакува куферите туку ај...се надевам дека е само криза

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
E oва не ти требаше сеа... Тие клошари денеска ве згазија и на тактички план и на теренот. Тие, токму тие клошари... :tv: Али ај, сватив дека те болеше поразов, ќе ти пројде викендов коа ќе ги тепате Малага.

Иначе, добра утакмица, ијако очигледно е дека има криза у Реал, одбраната ви беше збунета, али, секој тим поминува низ таков период, па така и вие. Ќе биде ок, секако проаѓате група. Се глеаме негде у четврт финале, се надевам во подобро издание :smir:

поентата ми беше вие ако немате појма ние ич. се глеаме во четврт финале вгодина ако се квалификоваме

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Има мал милион причини зашто Шустер е тренер, а не ние. Остајте го да си ја гледа работата.
Не помислувајте на смена на тренер, зашто нема да се деси.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Некој прв пат да го гледа Реал нема да познае дали Рамос игра бек или крило, очајно му треба партнер пред него, и во право е што си го кажа тоа, гледавте денес, ќе прими Руд топка на центарот и се врти лево, Дренте покриен, се врти десно, нема никој... значи мора да го чекаме Рамос да шпринта 50 метра па тој да влечи и да нафрли, епа не му е тоа задача него, јас верувам дека доколку тој се концентрира само на одбрана пиле нема да му прелета, ама човек е и он, очекуваме добро да брани и да а продуктивен во напад, ја разбирам офанзивен бек али се си има граници, Рамос ја достигна својата, не фер е да се критикува само тој кога има и други црни точки во тимот, кои не работат ни половина од тоа на Рамос.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.042
Поени од реакции
1.028
Ова го кажуваш по 5-6 утакмици изгирани слабо од Рамос ? Пад на форма секој може да има, не викам дека изигра добро, само претеруваш со коментариве.
Е добро тогаш ... Јас се извинувам што критикувам.
Заборавив дека "фан клуб" е вушност местото, каде треба да се јачаме и да замижуваме пред лошите аспекти на нашиот тим.
Најдобри сме!
Само некако месец дена немаме среќа.
Ај ќе биде подобро.
Support Рамос!

... и да судиите не заебаваат!!!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не брзај...не ни оди осминафиналето баш:helou:

Инаку мислам дека виновник за поразот е Шустер...го става Игуаин а го вади СНАЈДЕР?????Па нели гледа дека Раул ракоплескање друго ништо не направи...друго-осумдесета минута изминува,губи 0-2 а он абер си нема да направи измена и кога конечно во осумдесет и некоја му текна дека има право на вршење измена го извади Руд а дрвото повторно го остави во игра.Во ред,респект за Раул има направено за Реал повеке од било кој,ама кога не бива не бива...неможе посекоја цена да биде во игра кога веке ништо не придонесува.Ми стои како Шустер ке почне да ги пакува куферите туку ај...се надевам дека е само криза
Се поизвесно е да ти кажем за Шустер! Не му е првпат да сме во негатива на некој натпревар, а Шустер да не прави измена до 80 и некоја минута! Што му беше финтата со ваѓањето на Руд и ставање на ВДВ незнам! Гути требаше уште на полувреме да излезе, освен 2 перфектни топки (што се очекува од него), не направи апсолутно ништо! Го усра првиот гол, им даде многу топки, а имаше истрчано околу 3-4 км. Само незнам што експериментира со Гути, го има ВДВ кој е според мене подобар, а башка тоа Гути само што се врати од повреда. Второ, подобро Метцелдер да го земеше и да играше он, отколку овја Хајнце да го гледам кога ми изиграва плејмејкер со неговите дијагонали, кои тешко е и робот да ги фати!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom