Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
леле како можеше ај се надеваме на подобри времиња

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Точно.
А некој коментар за играта на твојот пулен на аватар што го имаш?
Може?
Еве го мој коментар за него:ТРУП!
Ако не му се игра во Мадрид , Реал нека не го продава , нека го даде за без пари.Дечково дефинитивно не игра веќе со срце за тимот.
Как го процени оти не игра од срце бе човек?

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Шо се замараш толко ни јас незнам. Изгубииме и изгубииме...
Немаш причина зашо да рипаш од зграда, тие си зимат добра платичка - на нив треба да им биде мака
3 години чекав било како трофеј да освојат, од 2002 ЛШ чекам... за да изгубиме од некој клошари ко молинаро, маркиони мелберг и останатите... почесен гол на манингер не можи да му дајме...:kesa:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Абе батали нека лафат шо сакат..
Примивме два гола кои лесно се избегнуваат, Канаваро место да му броеше чекори на Дел Пиеро можеше да му влезе во шутот. Основите на местење жив ѕид ни се погрешени, едната страна ја чува ѕидот, другата голманот, а нашиве само јајцата си ги држеа, цело метро кое требаше да покриваат, празно, резили.

Анти фудбал али не тепаа, само не ми е јасно како може некој кој живее надвор од Торино да подржува таква игра... туку нека ги нив, со нашиве дрва шо праиме, сеа јасно ми е дека одбраната ни е сирење али бар нападот не вадеше, примаме 2 враќаме 4, и не се буневме, али кога си импотентен пред гол, пораз.
Не дека ќе има некое значење порзов, прво второ место кур ме заболе, ама на ептен глуп начин губиме, и тоа се повторува од натпрвар во натревар.... корекција на грешките никако, а видливи се од километар, до кога вака, не знам.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Точно.
А некој коментар за играта на твојот пулен на аватар што го имаш?
Може?
Еве го мој коментар за него:ТРУП!
Ако не му се игра во Мадрид , Реал нека не го продава , нека го даде за без пари.Дечково дефинитивно не игра веќе со срце за тимот.
Чудно е како се јавуваш само за негативни работи, без навреда.

Незнам дали си го глеал Рамос изминативе сезони. Сезоната е сеуште на самиот старт, вакви коментари не се потребни.
Ќе ви идам контра на сите што пишавте, ја сум задоволен од играта денес. Реал не игра фудбал потребен за освојување на лига на шампиони. Тоа не е негативна страна за мене, затоа што сите што играат на резултат го уништуваат фудбалот. Не ми е гајле резултатот на крај, сакам да се забавувам док глеам. Впрочем затоа е фудбалот, бар беше затоа.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
рамос е најдобар десен бек во целиот свет не можеш ти фан на реал да речиш дека е труп :toe:

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
3 години чекав било како трофеј да освојат, од 2002 ЛШ чекам... за да изгубиме од некој клошари ко молинаро, маркиони мелберг и останатите... почесен гол на манингер не можи да му дајме...:kesa:
...Клошари??Абе ајде..К
Значи да дефинираме...

Да изгубиш од клошар што треба да си??

Поклошар???:toe::salut:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Абе батали нека лафат шо сакат..
Примивме два гола кои лесно се избегнуваат, Канаваро место да му броеше чекори на Дел Пиеро можеше да му влезе во шутот. Основите на местење жив ѕид ни се погрешени, едната страна ја чува ѕидот, другата голманот, а нашиве само јајцата си ги држеа, цело метро кое требаше да покриваат, празно, резили.

Анти фудбал али не тепаа, само не ми е јасно како може некој кој живее надвор од Торино да подржува таква игра... туку нека ги нив, со нашиве дрва шо праиме, сеа јасно ми е дека одбраната ни е сирење али бар нападот не вадеше, примаме 2 враќаме 4, и не се буневме, али кога си импотентен пред гол, пораз.
Не дека ќе има некое значење порзов, прво второ место кур ме заболе, ама на ептен глуп начин губиме, и тоа се повторува од натпрвар во натревар.... корекција на грешките никако, а видливи се од километар, до кога вака, не знам.
Сум приметил и тоа каква разлика има на кое место ке завршиме во групата. Освен лани што завршивме 1ви ви групата, порано секогаш 2 бевме секоја година и затоа ни се паѓаат јаки екипи кои не елиминираа уште од првата фаза на елиминација како баерн, арсенал...

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
abe del piero da ne povampire slucajno kako vo vtora mladost da e coekot e zver na 34 da go tepas 2-0 real ito na santiago ne znam dali vo idnina nekogas ke go videme ova

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
...Клошари??Абе ајде..К
Значи да дефинираме...

Дај бе прекини веке еднач...победиите победиите...мислаш на Кочо за јајцата му се фатиите ебаве ебаш

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
...Клошари??Абе ајде..К
Значи да дефинираме...

Продолжуваш со смрзнувањето на хуморот, супер ќе се лизгам до дома.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ова толку радости не сум видел до сега, добро е бе алооо имате свој фан клуб, па дрвите таму, ццц неразбрани еј! Како така, изгубивме, заслуживме и повеќе...со играта неможе да се рече дека можеме да бидеме задоволни, зошто ваква игра имаат само третолигаши и четвртолигаши. Точно дека Јуве се бранеше, епа ќе се брани нормално ни закачија 2 гола и ги боли кур! Ние како да не браниме резултат кога ни одговара! Само фанови на Јуве, доста дрвите на темава аман!!!

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Најмногу се нервирам кога не поднесува некој пораз. Но што е тука е... пазете се со бате и зенит..1 кикс и кај милан ке завршите.
Искрено хајнце,гути,раул,диара... да не напоменувам и др беа гола вода.
рамос малку беше така подобар,а Дренте беше тој што ве држеше во игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom