Как го процени оти не игра од срце бе човек?Точно.
А некој коментар за играта на твојот пулен на аватар што го имаш?
Може?
Еве го мој коментар за него:ТРУП!
Ако не му се игра во Мадрид , Реал нека не го продава , нека го даде за без пари.Дечково дефинитивно не игра веќе со срце за тимот.
3 години чекав било како трофеј да освојат, од 2002 ЛШ чекам... за да изгубиме од некој клошари ко молинаро, маркиони мелберг и останатите... почесен гол на манингер не можи да му дајме...:kesa:Шо се замараш толко ни јас незнам. Изгубииме и изгубииме...
Немаш причина зашо да рипаш од зграда, тие си зимат добра платичка - на нив треба да им биде мака
Ех... сега вии ме направиите урочувач прва класа.Алиен...да не си помислил уште еднаш да ја играш Реал на спортска...:pos2::pos2:
А ти ова озбилно ме прашуваш или се заебаваш?Как го процени оти не игра од срце бе човек?
Чудно е како се јавуваш само за негативни работи, без навреда.Точно.
А некој коментар за играта на твојот пулен на аватар што го имаш?
Може?
Еве го мој коментар за него:ТРУП!
Ако не му се игра во Мадрид , Реал нека не го продава , нека го даде за без пари.Дечково дефинитивно не игра веќе со срце за тимот.
...Клошари??Абе ајде..К3 години чекав било како трофеј да освојат, од 2002 ЛШ чекам... за да изгубиме од некој клошари ко молинаро, маркиони мелберг и останатите... почесен гол на манингер не можи да му дајме...:kesa:
Сум приметил и тоа каква разлика има на кое место ке завршиме во групата. Освен лани што завршивме 1ви ви групата, порано секогаш 2 бевме секоја година и затоа ни се паѓаат јаки екипи кои не елиминираа уште од првата фаза на елиминација како баерн, арсенал...Абе батали нека лафат шо сакат..
Примивме два гола кои лесно се избегнуваат, Канаваро место да му броеше чекори на Дел Пиеро можеше да му влезе во шутот. Основите на местење жив ѕид ни се погрешени, едната страна ја чува ѕидот, другата голманот, а нашиве само јајцата си ги држеа, цело метро кое требаше да покриваат, празно, резили.
Анти фудбал али не тепаа, само не ми е јасно како може некој кој живее надвор од Торино да подржува таква игра... туку нека ги нив, со нашиве дрва шо праиме, сеа јасно ми е дека одбраната ни е сирење али бар нападот не вадеше, примаме 2 враќаме 4, и не се буневме, али кога си импотентен пред гол, пораз.
Не дека ќе има некое значење порзов, прво второ место кур ме заболе, ама на ептен глуп начин губиме, и тоа се повторува од натпрвар во натревар.... корекција на грешките никако, а видливи се од километар, до кога вака, не знам.
Дај бе прекини веке еднач...победиите победиите...мислаш на Кочо за јајцата му се фатиите ебаве ебаш...Клошари??Абе ајде..К
Значи да дефинираме...
Да изгубиш од клошар што треба да си??
Поклошар???:salut:
Продолжуваш со смрзнувањето на хуморот, супер ќе се лизгам до дома....Клошари??Абе ајде..К
Значи да дефинираме...
Да изгубиш од клошар што треба да си??
Поклошар???:salut: