Ете ти пиша juvejuve што сакаш после 2 голови водство да напаѓаме да ти напоменам дека одбраната не ни беше целосна фалеа Зебина,Григера,Андраде...кривицата барај си ја во вашиот тимУ наша одбрана беа двајца, кај вас 10 души. Разлика у тимови огромна, заради вакви тимови радо би глеал виган болтон него лига на шампиони.
Со мерак би изгубил од тим како Барса, бар ќе покажат нешто.
Значи коа глеаш фудбал глеаш во резултатот? Парите заебаа све, ова не е фудбал.
Е да бе... Ај сега да играме секоја недела... Ко ке не победите ке прекиниме со играњето... Можи така??:nenene::nenene:Ако де. Можда понатаму ке се сретнаме пак. Па пак ке ги одмериме силите. Честито победа сега !
Озбилно ова? Од коа даовте 2 гола почнавте да се браните ? љољЕте ти пиша juvejuve што сакаш после 2 голови водство да напаѓаме да ти напоменам дека одбраната не ни беше целосна фалеа Зебина,Григера,Андраде...кривицата барај си ја во вашиот тим
И транспорт директно во Торино... Ама јас само 2 парчиња ке купам.. А јас ке му подарам на Касиљас, мрежа за пеперутки фаќање за да му го одбрани следниот удар од слободен...Не ви личи на Касиљас??Глас да не слушнем! Не заслуживме да тепаме, заслуживме 0-10 да изгубиме, и ајде доста! Чудо Шустер што не го стае Дудек у игра, може ќе напраеше нешто!!!
Работава се вика, продавам шпанско сирење, директно од МАДРИД!!!
Хајнце...тој да дојде у Тетекс да игра само може...
Шо се замараш толко ни јас незнам. Изгубииме и изгубииме...2 бода сме пред зенит. ако изгубиме од нив рипам од зграда. во уефа милан, валенсиа, севиља, сампдориа и шалке не чекат
Точно.Катастрофа заслужено изгубивме Сабота и со Малага можи ке изгубиме :kesa:Одбраната катастрофа првиот гол падна од Гути тој му е додаде на Маркиони и овај на Дел Пиеро и ни го фтера за слободниот немам коментар шансите со ги имавме не ги искористивме и тое.:kesa: