Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Браво за Ѕверот Гонзало,
прекрасна асистенција
и уште поубав гол

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Една од подобрите утакмици на Реал на Сантијаго оваа година, буквално ги согазивме, стварно беа ѕверови сите, ептен сум импресиониран не знам ни шо да кажам, уствари знам, ШАМПИОНИ СМЕ!!!

HALA MADRID!!!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
CAMPEOOONES CAMPEOOOONES AAALEEE ALEEE AAALEEEE...CAMPEOOONES CAMPEOOONES ALE AALE AALEEE!!

OOOOOOOOOOLEEEEEE, OOOOOLEEEEEE, OOOOLEEEE!

Лелелелеле, која атмосфера беше вечерва, одамна не сум видел така да биде на Сантиаго. Кога правеа бранови, и Робињо на клупа правеше :pos2: Секоја чест, колку истрчаа...папапа! Снајдер и Гаго посебно, премногу истрчаа. Инаку буквално цел тим беше расположен, а како и не би кога имаше таква атмосфера! :vozbud::vozbud::vozbud:
И Игуаин :bilokojzbor:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ах овие сител како ме заебаа немаше кај да е гледам на интернет не ми отвораше ТУ
Ако сакаш торент кога ќе најдам ќе постирам од цела утакмица да ја симнеш

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И Игуаин :bilokojzbor:
Абе Игуаин Игуаин. Добро изигра, ебаго тоа. А ќе речам нешто за него и тогаш ќе се здиви :):) Велев дека не е за во Реал, а се велам дека не е за во први 11 (за инает) :):)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Малку е тенок, ама ајде. А да немаш некој со 1080p?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Само ова најдов, моеш после да го конвертираш, сега е мп4 формат.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Член од
5 март 2008
Мислења
34
Поени од реакции
1
Јас не знам шо се радувате сега, РЕАЛ СЕ ЗНАЕШЕ ДЕКА ЌЕ БИДАТ ШАМПИОНИ УШТЕ ОД ПРВО КОЛО, конечно ми се напрај ќефот Савиола да го видам во добра форма.Неможам да се изначудам како можат оние тушките Барселона Лига на Шампиони да играат а РЕАЛ не!!! Тоа најмногу ме нервира!!!

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
оДлична беше атмосферата, тимот играше одлично. Оддамна не бев гледа вакво издание на Реал. Алеее алеее.
Икер Касиљас е прогласен за Men of the match.
Целиот тим, едноставно везеше по теренот. вака да игравме и во лига на Шампиони, и незнам кој ќе не сопреше.
Одлично се покажаа Савиола и Игуаин. Се беше прекрасно, сега само дај Боже и на Ел Класико да биде така, па ќе ѓи згазиме.

Член од
5 април 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
Ваша е титулата.И заслужено ја добивте титулата.
Нашиот поранешен играч Савиола изигра добар натпревар против атлетик билбао ние веќе немаме никакви шанси за да ја одбраниме титулата од вас,ама можеби можеме да ја одбраниме титулата и да биде наша во лигата на шампионите,ќе видиме.
Поздрав до сите фанови на реал

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ваша е титулата.И заслужено ја добивте титулата.
Нашиот поранешен играч Савиола изигра добар натпревар против атлетик билбао ние веќе немаме никакви шанси за да ја одбраниме титулата од вас,ама можеби можеме да ја одбраниме титулата и да биде наша во лигата на шампионите,ќе видиме.
Поздрав до сите фанови на реал
Не сте биле лани ниту шампиони во ЛШ, ниту пак во Ла Лига па да одбраните нешто :smir:

ЈЕЕС! Ми ги ставиле Супер Спорт 1, Супер Спорт 2, ОБН и уште 2-3! Хахаха конечно ќе може да се гледа фудбал на раа. :) Уште ХРТ2 да ја вратат, и ТОП :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom