И Игуаин :bilokojzbor:CAMPEOOONES CAMPEOOOONES AAALEEE ALEEE AAALEEEE...CAMPEOOONES CAMPEOOONES ALE AALE AALEEE!!
OOOOOOOOOOLEEEEEE, OOOOOLEEEEEE, OOOOLEEEE!
Лелелелеле, која атмосфера беше вечерва, одамна не сум видел така да биде на Сантиаго. Кога правеа бранови, и Робињо на клупа правеше :pos2: Секоја чест, колку истрчаа...папапа! Снајдер и Гаго посебно, премногу истрчаа. Инаку буквално цел тим беше расположен, а како и не би кога имаше таква атмосфера!
Ако сакаш торент кога ќе најдам ќе постирам од цела утакмица да ја симнешАх овие сител како ме заебаа немаше кај да е гледам на интернет не ми отвораше ТУ
Абе Игуаин Игуаин. Добро изигра, ебаго тоа. А ќе речам нешто за него и тогаш ќе се здиви Велев дека не е за во Реал, а се велам дека не е за во први 11 (за инает)И Игуаин :bilokojzbor:
Ајде чекамАко сакаш торент кога ќе најдам ќе постирам од цела утакмица да ја симнеш
Да постираш обавезноАко сакаш торент кога ќе најдам ќе постирам од цела утакмица да ја симнеш
Не сте биле лани ниту шампиони во ЛШ, ниту пак во Ла Лига па да одбраните нешто :smir:Ваша е титулата.И заслужено ја добивте титулата.
Нашиот поранешен играч Савиола изигра добар натпревар против атлетик билбао ние веќе немаме никакви шанси за да ја одбраниме титулата од вас,ама можеби можеме да ја одбраниме титулата и да биде наша во лигата на шампионите,ќе видиме.
Поздрав до сите фанови на реал