Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Ја даваа ама се прекина неш....:tapp:
се повреди напагачов на Депортиво Рики и се прекина преносов упм:uvo:
Изменава: Raul-out,Drenthe -IN:)
се управи работава, има уште 5 мин.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ја даваа ама се прекина неш....:tapp:
се повреди напагачов на Депортиво Рики и се прекина преносов упм:uvo:
Да не се откажаа Депортиво без Рики не ги бива :pos:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ajде наздравје пораз:) Ама знаевме и предходно дека ке губиме:)

п.с. наместена беше

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Туууу толку бе неможат да го тепаат дури 18 години.
Ајде добро прво коло не е изгубена титулата,па и барса изгуби.Таман дадовме гол и за 4 минути ни го опнаа.

Со кој играме следна?

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Casillas 2 гола на глава прима :tapp: Не му беше денот денеска :nenene:
Утре ке дадам коментар за утакмицата сега не сум во состојба :smir:

А

Ајсшутер

Гостин
Ова коло буквално сите фаворити кикснаа како и Реал ич мака да немате има време секако пак ке сте шампиони во Премиера :smir:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Ништо не изигравме бе, тапи бевме!
Баш ко шо мислев дека ќе биде, во средина НИКАКВА креативност, се одеше преку нафрлени топки кои одбраната на Депор од лесно полесно ги расчистуваше, само Робен се обидуваше во игра 1-1, уствари не беше 1-1 пошто цело време беше во најмала рака удвоен, и не знам како не се научи таа десната нога да ја користи, па сите го научија дека секој дриблинг му е на лево, еднаш не пројде салам, и кога ќе поминеше завршуваше со безвезален шут, он ја имаше и најубавата шанса, сам излезе пред гол ама додека се намести на лева си го умртви аголот.

Гути, кој Гути? :tapp:
Ебате плејмејкерот цела утакмица ја помина на никакви долги топки, ама кога не знаеш шо да правиш и си без идеја ќе центрираш безвеза, епа ќе центрираш...
Па и Игуаин крило игра, леее ова најмногу ме изнервира, значи има ОГРОМНА разлика од Игуаин како шпиц и Игуаин како крило, и шо кур Шустер таму го става, уште ли не научи дека нема врска од таа позиција детето, поарно Дренте да играше.

Раул стандардно здрвен беше, како хајлајтс би му ги издвоил моментите на ракоплескање кон соиграчите, браво бе капитену, една мотивација шо добија тоа чудо едно е.
Руд е ѕвер кога има кој да му дава топки, Робен пробуваше ама сам и кога те маркираат минимум 2 не се може многу, сепак Руд сеуште го има осетот.
Диара беше солиден во дефанзивните задачи ама очигледно човекот треба да поработи на пасингот и на водење топка.

Одбраната и нафрлените топки, ахх, посебна приказна е тоа, кога дочекавме некојси Лопо да ни ги натскокува двата стопери, јасно е се.
Првиот гол го примивме од претходно санкциониран непостоечки фаул на Пепе, инвалидот Миста ни ја надскока цела одбрана.
Вториот исто од прекин (корнер), кој само да напоменам играчите на Депор го изнудија од Хајнце иако беа на 30-40 метри од него, и тука се јави мистериозниот ЛОПО, со небесен скок ги стави во мал џеб Пепе и Рамос.
Инаку добро ги спречувавме контрите на Депор, ама на прекините одбраната ќе мора СЕРИОЗНО да поработи, вака секој натпревар ќе не полнат.
А што е уште потрагично Пепе на крајот го повреди коленото, ги доигра последните 3-4 минути ама се гледаше дека е во болка човекот, да се надеваме дека не е ништо сериозно.

И не ми е толку за поразот, јасно ми е дека е почеток на сезона и има уште катаљон утакмици за играње, ама губиме на ист начин како и лани бе, тоа ме фрустрира, ние наместо да учиме од грешките, само ги повторуваме, АМАН ШУСТЕР СМЕНИ НЕШТО!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Абе до стадионот е. Чим во најдобрите денови не успеаа да тепаат, кога играа Фиго, Зидан и компанија, сега па ич. Ќе биде боље, Ван дер Варт и Гаго да си ги заземат местата и нема тапа утакмици да глеаме.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Tapa ni e trenerot be .. neznae da gi postavi igracite kako so treba ... a inache znam deka e raul istoriski igrac za real ali mu pomina vremeto saviola dzabe ja gree klupata(ako e i na klupa) guti gejceto(ne e fudbalo za zeni)smesta treba da gree klupa , robben povejkje da podava mnogu ja drzi topkata i na kraj kje ja ebe and posledno
2ta gola mu gi davam na iker posto negovi greski beja pozzaaa

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Ај наредно коло со Нумансија, само тоа ќе кажам. Се надевам дека тоа вечерва беше само традицијата на Риазор.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Шустер е најголемиот виновник, нема што! Како прво, го става крило Игуаин...изгубен беше, како од марс да паднал! Како второ, губевме цело второ полувреме, а Шустер прави прва измена во 83 мин! Па кај го има ова бе! Место да направи измена во 60 и некоја, тој чека...епа ете сега нека чека пак! Требаше Игуаин да го извади уште на полувреме, зошто беше ТАПА! Дренте да го ставеше друго ќе беше! Другите и не беа така лоши, имавме игра нема што, али Робен премногу себичен! Последниве 4-5 утакмици го гледам, и се посебичен станува! Ако додаде барем 5 топки на цела утакмица го сечем! Дриблај дриблај, и шут од 30 м. Раул слабо, ама ипак имаше некое подобрување од претходните утакмици! Руд добар, Диара добар, Гути се гледа како да не му се играше (иако имаше 2-3 добри топки), Марсело ЅВЕР!, на Касиљас не му беше денот, Хајнце почнува да ме нервира со тие негови дијагонали...од 30 додавања 25 дијагонали имаше од кои 25 неточни, Пепе и Рамос добри беа, Игуаин ТАПА!

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Не има некој проколнато и неможиме да тепаме на Риазор од фаворитиве не победија никој Севиља,Барса,Виљареал само Атлетико М. тепа од појакиве екипи со ке се борат за титулата па то е сега добро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom