Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Не бев тука неколку дена како прво да честитам за Сантиаго Трофејот значи втора титула оваа сезона и нека ни се множат.
А за Робињо можам да кажам дека слободно може да си иде по изјавите со ги даде дека сакал за Челзи да игра.
А за во недела се надевам на победа против Депортиво на гостински терен.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Јас пак некако песимист сум за недела:nesum:

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Јас за оваа утакмица сум голем оптимист не знам зашо..

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Иако не се во добра форма и не е онаа стара Ла Коруња, сепак многу е тешко да се игра на Риазор, посебно Реал неможе да се пофали на гостувањата таму! И лани исто беше со Ла Коруња, ама не тепаа пак! Ќе видиме, само да влезат добро во мечот, не како со Валенсија...па да ја бараат шансата во среќата на крај.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Па сеа на Робињо ако му се игра у реал нека остане а ако не сака догаш нека фаќа магла.Не ни требаат некои со изјави дека нејќат да играат за реал.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Робињо ни е еден од најдобрите во Реал. Можеби згреши со изјавата дека сака да си оди од Бернабе но беше во право шо бараше повеќе пари. Не е се до парите во фудбал треба да се игра со љубов ама сепак треба повеќе да се цени Робињо

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Абе Зенит опасни, ќе има жестока борба за второ место :) :) :)

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Робињо ни е еден од најдобрите во Реал. Можеби згреши со изјавата дека сака да си оди од Бернабе но беше во право шо бараше повеќе пари. Не е се до парите во фудбал треба да се игра со љубов ама сепак треба повеќе да се цени Робињо
Точно е, управата се залета по Кристијано, а Робињо го стави во втор план, дури имаа и во план да направат трампа и плус доплата на Манчестер, нешто што осеќам дека го понижи Робињо, играч со големи вредности, сетете се само колку го има извлечено Реал.
Неговата изјава беше погрешен потег, вака требаше да коментира кога ќе потпишеше конечно со Челзи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom