Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Никола чекај. Сакаш да бидеме како Ман ју? Робињо не е есенцијален за нашиот успех;)
Добро е, нема врска. Не викам дека ниту Робињо е слаб, ниту ништо, но не е фер да држиме играч кој сака да си ја смени средината. И самиот си кажа, му благодарам на Реал за се, и немој да мислите дека мислам дека Реал е помалав клуб од Челзи, го поштувам и клубот и играчите. Ако неговата одлука е да иде во Челзи, нема проблем подобро нека го пуштат, не сме ние Манчестер! Убоо си кажал Калдерон, секоја чест, иако заминувањево на Робињо е главно по негова вина, поради тоа што беше толку упорен по Роналдо а Робињо го стави во втор план. Сега е редот на Робињо да реши, а мислам дека знам што ќе реши според последниве информации. Нека му е со среќа, и фала за се што стори за Реал!
Друже дај да не отвараме стари рани со прашањево околу Роналдо, најдобронамерно ти го велам ова :wink:

Но сепак мора да признаеш дека Калдерон постапи многу поспортски од вашата управа, и Шустер дава далеку порелаксирани изјави од Фергусон, на кој истите беа во најмала рака арогантни и полни со омраза кон Реал, се створи и непотребна тензија, помеѓу нас фановите на двата клуба, а не знам што беше толку трагично, Реал се обиде на поштен начин да купи играч од Јунајтед, тие не сакаа да продаваат и готово, simple as that :)

Ова третово од тебе не е провокација, ама сакав да ти одговорам зошто Шустер дава порелаксирани изјави од Ферги и сето тоа дојде до муабетов од пред два поста. Така да, не го дрвам, само кажувам факти. Тоа за Рома го спомнав аналогно за да видите дека Реал како и сите др екипи страда ако не игра - во вашиот случај Нистелрој, во нашиот Роналдо. Чим ве замарам, не пишувам веќе. Останете ми арни.
:salut:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ајде доста двајцата. Сериозно.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Оф леле, Ван Нистелрој ако не играл. :tapp:

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Со кој состав ке играат нашиве?

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Еве според ЕУРОСПОРТ

Иако по ми се верува Робен да игра прва постава.

Едит: Аман бе, кога се повредил Савиола?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Од realmadrid.com

Iker Casillas bajo palos, con Sergio Ramos en la banda derecha, Pepe y Heinze en el centro de la defensa, y Miguel Torres en la izquierda. En el centro del campo podrían formar, Robben en la izquierda, Guti y Diarra en el centro, y Van der Vaart por la derecha, y Raúl y Van Nistelrooy como hombres más adelantados.

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Сител нема да пренесува вечерва. Нема да ѓи слушаме бисерите на Игорче :vozbud: Очекувам сигурна победа!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Од realmadrid.com

Iker Casillas bajo palos, con Sergio Ramos en la banda derecha, Pepe y Heinze en el centro de la defensa, y Miguel Torres en la izquierda. En el centro del campo podrían formar, Robben en la izquierda, Guti y Diarra en el centro, y Van der Vaart por la derecha, y Raúl y Van Nistelrooy como hombres más adelantados.
Составот е тој, се надевам ќе има на сител 3, ама ко шо глеам и таму пренесуваат охридски така да тешко да има. Ебати телевизијата.

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Дајте нешто да гледаме на НЕТ,ова што нема да даваат нема.Или пак кажете на кои телевизии ке го даваат да видам нешто имам ли или тешка работа.:toe:
позз.

ssseee

sangreBLANCAenMISvenas
Член од
25 јули 2008
Мислења
228
Поени од реакции
5
Составот е тој, се надевам ќе има на сител 3, ама ко шо глеам и таму пренесуваат охридски така да тешко да има. Ебати телевизијата.

ни на сител 3 нема да пренесуваат
сите мора да гледаме охридски трубадури, на 5 канали го има фестилавов:toe:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Тие значи колку се никакви. Еве и кабелнет не сакат да оклучат. :angry:

Vetrence