Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
сите живнаја ко влезе Робињо... дриблинзи ти реков ми рече. ако го продат го тепам Калдерон на лице сместа
тоа сум го тврдел одсекогаш и засекогаш ке го тврдам робињо е најјак

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
да да робињно ни е мн добар без него незз со ке биде ако го ситнат ама мислам не потпиша нов договор нели ај позз

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Не го гледав натпреварот имав гости.Утре ке играме против Јувентус финале или??Задоволен сум од победата Робињо и Робен партал ке праат другава сезона и во премиера а се надевам и во ЛШ.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Нема финале, утре играме со Арсенал, кој има највише бодови утре победува :)
Сега табелата е
Реал 5
Јуве 4
Хамбург 1
Арсенал 0

Иначе пред утакмицата

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Не сум сигурен ама мислам дека ќе има пренос на ОБН(босанска ТВ).Ако знае некој за точно нека каже,ама мислам дека ќе даваат.:)

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Нема финале, утре играме со Арсенал, кој има највише бодови утре победува :)
Сега табелата е
Реал 5
Јуве 4
Хамбург 1
Арсенал 0
Зошто е ваква табелава???
како така ние имаме 5 бода ???
Нели една утакмица имаме изиграно досега???:raz:

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Опаа,пишува на некои страници дека ВДВ треба да дојде во понеделник и дека трансферот е готова работа.(а со тоа се гледа дека завршила сагата со Роналдо,и е дојден крајот на желбите на Калдерон)Супер ке биде ако навистина се реализира овој трансфер.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Зошто е ваква табелава???
како така ние имаме 5 бода ???
Нели една утакмица имаме изиграно досега???:raz:
Во емиратс купот, за секој гол добиваш еден бод :) Три бода од победата и два гола = 5

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Во емиратс купот, за секој гол добиваш еден бод :) Три бода од победата и два гола = 5
Фала :)

Опаа,пишува на некои страници дека ВДВ треба да дојде во понеделник и дека трансферот е готова работа.(а со тоа се гледа дека завршила сагата со Роналдо,и е дојден крајот на желбите на Калдерон)Супер ке биде ако навистина се реализира овој трансфер.
Истото го кажа и овој од Фокс Србија прееска ко ја гледав утакмицата :pipi:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Леле, овој Хави Гарсија ѕвер бил бе! Ме изненади стварно. Од Парехо и го очекував ова, од прво беше малку уплашен, одма ја даваше топката, ама после се опушти и таап гол :) И тој Хуанми добар у пм, а за другиве стандард. Салгадо за во офанзива добар беше, ама назад го дриблаја како...

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
штета, жал ми е што не играте против Јувентус, да игравте немате да поминете лесно, бидејки Реал е пациент на Јуве...:vozbud:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
штета, жал ми е што не играте против Јувентус, да игравте немате да поминете лесно, бидејки Реал е пациент на Јуве...:vozbud:
Бре бре, сте не прошле еднаш во ЛШ и се испосравте :) Го паметите Мијатовиќ? :) Тоа мислим дека појќе боли. И јас сакав да играат против Јуве, да им одржеа една лекција :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom