- Член од
- 3 мај 2008
- Мислења
- 849
- Поени од реакции
- 40
ФАЛА,ФАЛА си :helou::bravo:
тоа сум го тврдел одсекогаш и засекогаш ке го тврдам робињо е најјаксите живнаја ко влезе Робињо... дриблинзи ти реков ми рече. ако го продат го тепам Калдерон на лице сместа
Зошто е ваква табелава???Нема финале, утре играме со Арсенал, кој има највише бодови утре победува
Сега табелата е
Реал 5
Јуве 4
Хамбург 1
Арсенал 0
Во емиратс купот, за секој гол добиваш еден бод Три бода од победата и два гола = 5Зошто е ваква табелава???
како така ние имаме 5 бода ???
Нели една утакмица имаме изиграно досега???:raz:
ФалаВо емиратс купот, за секој гол добиваш еден бод Три бода од победата и два гола = 5
Истото го кажа и овој од Фокс Србија прееска ко ја гледав утакмицатаОпаа,пишува на некои страници дека ВДВ треба да дојде во понеделник и дека трансферот е готова работа.(а со тоа се гледа дека завршила сагата со Роналдо,и е дојден крајот на желбите на Калдерон)Супер ке биде ако навистина се реализира овој трансфер.
Бре бре, сте не прошле еднаш во ЛШ и се испосравте Го паметите Мијатовиќ? Тоа мислим дека појќе боли. И јас сакав да играат против Јуве, да им одржеа една лекцијаштета, жал ми е што не играте против Јувентус, да игравте немате да поминете лесно, бидејки Реал е пациент на Јуве...