Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
А

Ајсшутер

Гостин
Ова веќе ми се допаѓа :)
Многу подбро ке направат Реал Мадрид ако го ангажираат Ван дер Варт или Давид Виља наместо Кристијано Роналдо не вреди за таков играч да се даде толку пари (мислам никој играч не вреди толку).

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
На АС можете да гласате за К роналдо или ВДВ и Виља. Ја гласав за панот Б

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Ех конечно им текна за планот Б...

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
План Б подобар од план А

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Од официалната страта...

Шустер кажа дека трансферите ова лето зависат од Роналдо. Ако не биде ништо со Роналдо (не кажа до кога ке се обидуват) ке се посветат на други играчи. Најверојатно ВДВ. (оти може и средина и понапред да игре.)

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Гледај го колкав е,комотно може да му е замена на Касиљас па можеби ќе е и подобар.:):vozbud:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Од официалната страта...

Шустер кажа дека трансферите ова лето зависат од Роналдо. Ако не биде ништо со Роналдо (не кажа до кога ке се обидуват) ке се посветат на други играчи. Најверојатно ВДВ. (оти може и средина и понапред да игре.)
Па најнормално. Затава оште никој не се купиле, чекат на роналдо...

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Најпотребен е напад т.e Давид Вила нека направат конкретна понуда

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
После натпреварот Арсенал - Реал ќе се виде шо им недостига на реал за сезоната 2008-2009 и мислам после тај натревар ке се виде дали им треба роналдо или не

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Го продадоа Солдадо во Гетафе:(.6 милиночиња. Значи пропадна надежта кај мене за овој играч а толку се надевав.

Ај сее отвори место за Виља:)

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Го продадоа Солдадо во Гетафе:(.6 милиночиња. Значи пропадна надежта кај мене за овој играч а толку се надевав.

Ај сее отвори место за Виља:)
Место за Виља имаше овој секако е млад не можеше да игра ама има потенцијал детево и јас се надевав многу на него ама ...

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Солдадо изјавил дека повеќе би сакал да игра за Осасуна,а не за Гетафе.Дали неговиот трансфер со Гетафе е реализиран?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom