Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Дудек би требало да брани за да успее да брани на европско. Савиола, Солдадо, Баптиста би требало да добијат минути за да им порасне цената. Би сакал да видам некои играчи од Кастиља, пред се Даниел Парехо и Каглемчер
Брат касно е за Дудек, селекторот на Полска го објави списокот со играчи и Дудек не е вклучен, Кушчак, Фабиански и уште еден имаше ама не го знам тој.
Кај па овој ботот Фабиански го зеле, оваа сезона една утакмица има избрането и тоа со Дерби и успеа да прими 2 гола од одличниот напад на Дерби Каунти. :tapp:

Затоа сакам Кодина да го видам како бране, и се слагам со тебе и јас сакам да земат некое талентче од Кастиља да се испроба. :vozbud:

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
Брат касно е за Дудек, селекторот на Полска го објави списокот со играчи и Дудек не е вклучен, Кушчак, Фабиански и уште еден имаше ама не го знам тој.
Кај па овој ботот Фабиански го зеле, оваа сезона една утакмица има избрането и тоа со Дерби и успеа да прими 2 гола од одличниот напад на Дерби Каунти. :tapp:

Затоа сакам Кодина да го видам како бране, и се слагам со тебе и јас сакам да земат некое талентче од Кастиља да се испроба. :vozbud:
a artur boruc go zaboravi li?
pa toj spored mene vleva vo top 15 vo svetot

Член од
3 април 2008
Мислења
92
Поени од реакции
1
Off topic: Луѓе ај бе кажете, како да идам во нов ред кога пишувам. Неќам се да ми биде како есеј. Кога и да стисна Enter ми дава како да сум во нов ред, ама кога ќе го испратам постот е цел споен.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Off topic: Луѓе ај бе кажете, како да идам во нов ред кога пишувам. Неќам се да ми биде како есеј. Кога и да стисна Enter ми дава како да сум во нов ред, ама кога ќе го испратам постот е цел споен.
Незнам што е работата, кај мене со ентер си работи.
Прашај некој админ

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Луѓе малју доцнам зошто не бев во Македонија ама пошто многу ме импресионира победата над Барселона да ви кажам прекрасна победа и убаво изиграно.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Овие од Сител пак зимале дрога, Реал игра утре они денес пишале дека ќе има пренос

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Па утре во шпансконо сите играат и сите во ист термин во 21:00

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Lele na sajtov od Sitel, pishale deka Gvardiola ke bide na mestoto na Rajkard, i stavile slika od Luis Enrike (koj go pamti) :):) Kreteni najgolemi se ej

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Ништо Игорче не шитна ова коло...Барса - Мајорка ке пренесуваат утре...барем така пишува на сајтот на сител...ама пошто малце се чакнати може и да не е точно:pos2:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Абе уживај вечер пишува Реал ќе има, на крај ќе даат Англиско првенство

edit:
PorterosDudek y CodinaDefensasCannavaro, Sergio Ramos, Marcelo, Metzelder, Salgado y TorresCentrocampistasDiarra, Guti, Drenthe, Baptista, Balboa y SneijderDelanterosRobinho, Van Nistelrooy, Saviolay e Higuaнn

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Според мене вака ке биди составот:
-----------Дудек-----------
Рамос--Канаваро-Метзелдер-Марсело
Робињо--Диара-Гути-Дренте---
----Савиола-РВН----

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Незнам дали одма ќе стартува Метзелдер поради тоа што се враќа од повреда, според мене Канаваро и Рамос ќе играат средина Торес или Салгадо десен бек.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Раул 100% игра прва постава за на европско да го земат

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop