Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Лелелел, каква игра човече, незнаеја од дека им фура еј, не очекував толку лесно да поминеме. Ама се виде моќноста на Реал, посебно ми е ќеф што ѓи декласиравме, бидејќи Лапорта пред натпреварот изјавил дека барса ќе тепала 5-0, ама изгледа не бил арен кога ја давал изјавата.
супер изигравме, ѓи пониживме.

ШАМПИОНИИИИИИИИ.....

еј ај ако може некој да постира линк на кој има клипче од тоа како фудбалерите на Барса им честитаат на шампионите РЕАЛ МАДРИД.
http://www.dailymotion.com/video/x5ce48_the-pasillo-real-madrid-vs-barcelon_sport
Фанови на Реал, тоа вчера што се деси беше невидено.
Пола кладилница ја имаше Реал - Барса Х2, исто и јас, верувајки дека ке им ги дадат бодовите зашо не им требаат ( btw за Реал сум и јас ).
Али каква игра е имало значи алал да им е. Заслужена титула. Поз
Реал не би и пуштил на Барса и пред испаѓање да е

click!

size: 146 MB
length : 20 min
Highlights од мечот

Член од
3 април 2008
Мислења
92
Поени од реакции
1
Погледот му вика: " Абе кускуле едно, денес си на мој терен и ќе те толчам."

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Претседателот на Реал (М) Рамон Калдерон изјави дека во летниот трансферен период неговиот клуб нема да купи повеќе од тројца фудбалери.
- Се разбира, ние треба да го засилиме нашиот тим, но без кардинални промени во основниот состав. Ќе купиме максимум тројца фудбалери. Сега играчите станаа неверојатно блиски, како едно семејство. Освен тоа Реал располога со многу млади играчи, кои ќе прогресираат, изјави претседателот на шпанскиот шампион. Калдерон, исто така, подвлече дека сака да го види фудбалерот на Арсенал, Сеск Фабрегас на "Сантијаго Бернабеу". Според него тој е прерасен играч, а освен тоа е и Шпанец.
- Сеск е играч кого ние навистина го сакаме, а е и Шпанец. Би сакал во нашиот клуб да играат повеќе Шпанци. Заедно со Де ла Ред, Гранеро и Хави Гарсија ќе го направиме пошпански Реал, а Сеск ќе биде број 1 на својата позиција. Го посакувам неговиот трансфер, но понекогаш фудбалерот сам треба да изрази желба за да ни помогне, додаде првиот човек на "кралскиот" клуб.

Кузма

Vamos Campeones
Член од
7 мај 2008
Мислења
23
Поени од реакции
1
Ова синоќа беше, незнам што... Барселона како да немаа желба да играт, вака се шуткаа по теренот, 2 зрели шанси ако имаа...

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Неможам да коментирам многу, пукааааааааам :vozbud::vozbud::vozbud:

Еве видео кога навивачите излегоа на улица

и тука ова е после Осасуна

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Венгер многу се налутил поради тоа што се спомнувало за трансфер на Фабрегас во РЕАЛ па дури почнал и да се заканува дека го тужи РЕАЛ,а Раул и Хајнце на Калдерон ми порачале да не го дира и менува овој состав на РЕАЛ.

Кузма

Vamos Campeones
Член од
7 мај 2008
Мислења
23
Поени од реакции
1
Венгер многу се налутил поради тоа што се спомнувало за трансфер на Фабрегас во РЕАЛ па дури почнал и да се заканува дека го тужи РЕАЛ,а Раул и Хајнце на Калдерон ми порачале да не го дира и менува овој состав на РЕАЛ.
Па и не треба да го менува. Добро ни се уиграни дечките, и очекувам да ја надминеме бројката од 5 титули по ред...

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Па и не треба да го менува. Добро ни се уиграни дечките, и очекувам да ја надминеме бројката од 5 титули по ред...
После она што го прикажаа вчера не 5 по ред него 10 титули треба да освои.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Аманте бе ги растурија на Барса:)
Честито победа и титула:)

Член од
15 јули 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
igrase li mesi za farcelona

edit: ramos nema da si zamine od real do krajo na karierata

pozdrav do site navivaci na REAL MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
О јеаааа, заборајв да пишам, ама ептен јака игра, посебно на Раул и Игуаин, дефинитивно. И Нистелрој шучур се опорави. Ајде, Честито Титула.

Реал Мадрид - Барселона 4-1
Сите голови.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Е да и јас забораив.Значи се надевам ја разбраа лекцијата што им беше одржана вчера.Тоа што требаше да се каже беше кажано вчера.И имам само едно да кажам ОСТАВКА НА РАЈКАРД.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom